Γεια σου …πατριώταρε Νίκαρε Κοτζιά…

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα της σελίδας Thraki Live με τίτλο:

ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Άντε καλά, η αδιαφορία του κ. Κοτζιά για τη Θράκη είναι πλέον γεγονός, προφανώς επειδή η ανεγκέφαλη δράση των κατ’ επιλογή εδώ συνεργατών του, του στέρησαν ένα ακόμη success story.

Αναρωτιόμαστε ωστόσο, τι είδους πατριωτισμός είναι αυτός που γνωρίζει όρια και πως είναι δυνατόν, ο Νίκαρος – πως ισχυρίζεται η γνωστή ιστοσελίδα TRIBUNE GR ότι αποκαλούν οι Κύπριοι τον Έλληνα ΥΠΕΞ/ευεργέτη τους (;;;) – να επιτρέπει Έλληνες πολίτες της Θράκης να αναρτούν, ανήμερα της απόβασης των Τούρκων στο νησί, δημοσιεύσεις που εξυμνούν την 20η Ιουλίου, ως ημέρα Ανεξαρτησίας και Ειρήνης; Πρόκειται για τον έμμισθο του τουρκικού Προξενείου, Ιλχάν Ταχσίν, δημοσιογράφο, εκδότη της τουρκόφωνης εφημερίδας Birlik, ο οποίος – το τελευταίο διάστημα – προκαλεί την ελληνική Πολιτεία, με εθνικιστικές αναρτήσεις…

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Άγκυρα έχει περικόψει το μισθό του, μετά τον εμπρησμό του οχήματός του από σύζυγο μουσουλμάνας, που ο Ταχσίν παρενοχλούσε σεξουαλικά και τώρα ο εν λόγω επιχειρεί να φανεί βασιλικότερος του βασιλέως…Και ενώ πρόσφατα, αφαιρέθηκε η ελληνική υπηκοότητα από τον Δήμαρχο Χιμάρας, καθόσον κρίθηκε ότι ενεργεί σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, στη Θράκη οι ανθέλληνες συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους και απολαμβάνουν κάθε προνόμιο που τους παρέχει η ιδιότητα του Έλληνα πολίτη…

Μέχρι πότε; Επιτέλους, ας εξηγήσει ο κ. Κοτζιάς τον λόγο που ο ίδιος, το ΥΠΕΞ Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης, έχουν αποσυρθεί από την ελληνική Θράκη;

Μήπως πρόκειται για ειλημμένη κυβερνητική απόφαση; Και αν ναι, πότε ακριβώς θα το ανακοινώσουν στους Θρακιώτες; Ακολουθούν η επίμαχη ανάρτηση του Ιλχάν Ταχσίν και μία παλαιότερη (18/07), στην οποία εμφανίζεται ένας Τούρκος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων και σημειώνεται: “Χαιρετισμούς από τη Δυτική Θράκη. Εμείς προ πολλού αποδεχτήκαμε τον θάνατο μας, αυτό που σκεφτόμαστε είναι το ποιούς θα πάρουμε μαζί μας”!!

Αφιερωμένο στους “πατριώτες” Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά…

Η σφαγή των ΑΝΕΛ…

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος – ένας ακόμη πολιτικάντης άθλιας συναλλαγής – τον τελευταίο καιρό σηκώνει μπαϊράκι κατά του Πάνου Καμμένου του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Επειδή τον ενόχλησαν τα Μνημόνια και η εφαρμογή των Μνημονιακών νόμων; Που έχουν διαλύσει τον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους ξένους δανειστές – δυνάστες μας;

Όχι βέβαια! Ενοχλείται σφόδρα γιατί είναι έξω από το πολιτικό κάδρο της επόμενης ημέρας, αυτό που σχεδίασαν Τσίπρας και Καμμένος.

Έτσι ο “επαναστάτης” του portal “πόρτα – πόρτα” που του έδωσε την βουλευτική έδρα, από όπου με τις συνεχείς αναρτήσεις του ξιφουλκούσε κατά των Μνημονίων και της προδοτικής πολιτικής των προηγουμένων κυβερνήσεων, δεν δίστασε κάποια στιγμή που οι ΑΝΕΛ μπήκαν στην κυβέρνηση, να αναδιπλωθεί και να καταργήσει το “πόρτα – πόρτα” αφού αυτό δεν ήταν αρεστό πλέον, στο Σύστημα που ήδη υπηρετούσε, γίνεται και πάλι αντάρτης! Πήρε το “όπλο” του και “πυροβολεί” στέλνοντας πολιτικά μηνύματα στα αφεντικά του!

Τελευταίο καταδρομικό χτύπημα του Δημήτρη Καμμένου είναι η παρουσία του σε τηλεοπτικό σταθμό μαζί με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους, λες και δεν είναι στην ίδια κυβέρνηση!

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ δυσαρεστημένος και λέγεται πως θα λάβει δραστικά μέτρα!

Δηλαδή Πάνο Καμμένο θα τον διαγράψεις; Για τόλμησέ το παλληκάρι μου! Έλα για να δούμε τον τσαμπουκά σου!

Ή θα αρκεστείς στα τσαμπουκαλέματα του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα απόδημου ελληνισμού Σπένσερ – Νικολάου – Τέρενς Κουίκ που έγραψε στο twitter:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων, σε σύσκεψη υπό @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

Δηλαδή Τέρενς το διαλύεται το μαγαζάκι των ΑΝΕΛ;

Δεν μας λες ωστόσο γι΄ αυτήν την διαχείριση θεμάτων που έχετε συζητήσει;

Περιλαμβάνει και άλλο σφίξιμο της θηλιάς στο λαιμό του ετοιμοθάνατου Έλληνα;

Περιλαμβάνει και άλλη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας;

Βασίλη, Νίκο, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας…

Τελικά μετά από πολλούς αγώνες ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε να βάλει στη Βουλή την “Ένωση Κεντρώων” με 9 βουλευτές.

Όμως, στην πορεία η βουλευτής Β΄ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κ.Ο. του κόμματος, καταγγέλλοντας τον Βασίλη Λεβέντη για οικογενειοκρατία Όπως στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη, βουλευτής Β΄ Αθηνών Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς καταγγέλλοντας την υπονόμευση του κόμματος από συνεργάτες του Προέδρου!

Όμως στις 27 Απριλίου 2018 τρίτωσε το κακό και ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λαρίσης Γεώργιος Κατσαντώνης, καταγγέλλοντας:

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί»!

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε την ηχηρή αποχώρηση από την “Ένωση Κεντρώων” λίγο μετά την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, του προβεβλημένου στελέχους και εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, που και εκείνος άφησε αιχμές για “παλαιοκομματικές νοοτροπίες”!

Έτσι, βλέπουμε οι καταγγέλλοντες να επισημαίνουν για τις παραιτήσεις τους, λόγους οικογενειοκρατίας, παλαιοκομματικές νοοτροπίες, υπονόμευση του κόμματος από συνεργάτες του Προέδρου!

Δηλαδή, ότι καταγγέλλουν και όσοι αποχωρούν από τη “Χρυσή Αυγή”!

Μα είναι δυνατόν ο Βασίλης Λεβέντης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπορούν να κάνουν ότι η πολιτική αλεπού, ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Ο οποίος χαρακτηριζόταν από όλα αυτά τα “νοσήματα”, αλλά μπορούσε και κρατούσε την Κ/Ο του κόμματός του απόλυτα συμπαγή! Θα μου πείτε ενδεχομένως με αθέμιτα μέσα, αλλά την κρατούσε! Μια 15μελή Κ.Ο. μπετόν αρμέ! Που ψήφισε το πρώτο και καταστροφικότερο Μνημόνιο και συμμετείχε σύμπασα στην κυβέρνηση Παπαδήμου!

Αμ άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας…

Η Ρωσία όπλισε κατά της Τουρκίας…

Η Μόσχα ζήτησε από τη Λευκωσία να της εγκρίνει άσκηση του ρωσικού Ναυτικού με χρήση πυρών σε μια περιοχή που η Τουρκία υποστηρίζει ότι είναι τουρκικής αρμοδιότητας, αναγνωρίζοντας έτσι την κυπριακή κυριαρχία!

Η Λευκωσία απάντησε καταφατικά και εξέδωσε NAVTEX για δύο θαλάσσιες περιοχές ανατολικά της Αμμοχώστου και δυτικά της Πάφου, αναφέροντας μάλιστα ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα εκτελέσουν και εκτοξεύσεις πυραύλων επιφανείας-επιφανείας και επιφανείας-αέρος!

Η Τουρκία αντέδρασε άμεσα, ζήτησε από τη Μόσχα να ανακαλέσει το αίτημα αδείας προς την Λευκωσία, όμως οι Ρώσοι επέμειναν ότι “Κυριαρχία ή δικαίωμα αστυνόμευσης σε αυτές τις περιοχές έχει μόνο η Κύπρος” και απέρριψαν το τουρκικό αίτημα.

Εν συνεχεία η Άγκυρα μέσω του σταθμού Αττάλειας, εξέδωσε δικής της NAVTEX, επιχειρώντας να μπλοκάρει την ρωσική άσκηση και η Λευκχαία απάντησε με anti-NAVTEX, καλώντας ως η μόνη αρμόδια Αρχή, τους ναυτιλλόμενους όπως αγνοήσουν την αντίστοιχη τουρκική οδηγία.

Παράλληλα, στην κυπριακή NAVTEX υπάρχει προειδοποίηση ότι η εν λόγω περιοχή καθίσταται πολύ επικίνδυνη για την ναυσιπλοΐα.

Η Μόσχα ήδη ανακοίνωσε ότι θεωρεί ως μόνη έγκυρη την κυπριακή NAVTEX και ότι θα εκτελέσει την άσκηση κανονικά, προειδοποιώντας τα τουρκικά σκάφη να μην πλησιάσουν την περιοχή. Κυβερνητικές πηγές από την Λευκωσία εξέφραζαν την ευαρέσκειά τους για την στάση της Ρωσίας.

Είναι η πρώτη σοβαρή διαφοροποίηση Μόσχας και Άγκυρας για μείζον θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

H ρωσική κίνηση ήρθε ως απάντηση σε σειρά ενεργειών της Άγκυρας στην Κύπρο, καθώς η Μόσχα δεν θέλει σε καμία περίπτωση την ισχυροποίηση της Τουρκίας στο νησί και γενικά στην Α. Μεσόγειο.

Έτσι είχαμε επίσκεψη του Τούρκου διοικητή των κατοχικών δυνάμεων στον Ερντογάν παρουσία της ανωτάτης τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας και των τεσσάρων Κλάδων σε μια μυστική κλειστή συνεδρίαση.

Ενισχύσεις τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και σε οπλικά συστήματα καταφθάνουν συνέχεια στην κατεχόμενη Κύπρο, ενώ μεγάλη τουρκική αεροναυτική βάση κατασκευάζεται στην Αμμόχωστο, ταυτόχρονα με την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Τύμπου!

Ο ψεύτης Πρωθυπουργός…

loading...