Αποκάλυψη Γιώργος Τράγκας: «Ο άθλιος του Μαξίμου χαρίζει το όνομα Μακεδονία»

Ερχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Πάμε για διεθνή συμφωνία προένταξης των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ευρώπη

«Αυτά που θα σας πω είναι οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από όλες τις πηγές και από όσα γράφονται. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να σας πω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Θα επιχειρήσω να σας αναλύσω τι συμβαίνει κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις.
Θα πάει σύντομα σε εκλογές και δεν αποκλείεται με όσα κάνει κάποια στιγμή να βρεθεί μπροστά σε γουνάκια και στο εδώλιο ειδικού δικαστηρίου. Ο νάρκισσος, ο πλέον πιστός υπηρέτης του μνημονίου, που αναδίδει οσμή βρομερής νυφίτσας υπό την πλήρη καθοδήγηση της Μέρκελ και χωρίς να παίρνει τίποτα ως αντάλλαγμα, προχωρεί στην αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και ανοίγει δρόμο στο γειτονικό κρατίδιο να ξετυλίξει μελλοντικά τις αλυτρωτικές διαθέσεις του.
Η νυφίτσα του μνημονίου μετά τη συνάντηση με το Ζάεφ λέει ότι είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία, ως συνήθως δεν λέει την αλήθεια στους Έλληνες και οι πληροφορίες επιμένουν ότι τα δίνει όλα χωρίς ανταλλάγματα στο Ζάεφ. Ο Τσίπρας πουλάει και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προχωρώντας στη διάλυση του κράτους.
Σύμφωνα με επίμονες πληροφορίες, υποχωρεί σε όλα τα βασικά μέτωπα που είναι κρίσιμα για τους Σκοπιανούς. Δέχεται στις διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια μιας διεθνούς συμφωνίας να αναγνωρίσει ο άθλιος μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα.
Στο κείμενο θα αναφέρονται ως ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ. H νυφίτσα που ρήμαξε την Ελλάδα, προτιμά τον όρο νέα Μακεδονία, αντί του Βόρεια Μακεδονία και αφού κάνει όλες τις υποχωρήσεις που του ζήτησε το Βερολίνο, περιμένει από τους Σκοπιανούς να δεχτούν την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας τους και να απαλείψουν την αλυτρωτική ονομασία: Δημοκρατία της Μακεδονίας από το Σύνταγμά τους.
Ο άθλιος του Μαξίμου, εντός βουλγαρικού εδάφους στη Σόφια, χαρίζει το όνομα Μακεδονία, λέει ότι διανύσαμε μια μεγάλη απόσταση αλλά απομένουν κάποια μέτρα, έτσι για να δείξει ότι το παλεύει. Είπε ότι ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ με το Ζάεφ και ουσιαστικά όπως γράφει σήμερα η Εστία, με όρους ιστορικούς υπέστημεν πανωλεθρία.
Μόνο οι Αμερικανοί πιέζουν πίσω από τις κλειστές πόρτες τους γείτονες,να κάνουν και αυτοί μία υποχώρηση, όπως είναι η υιοθέτηση του erga omnes, για όλες τις χρήσεις.
Υποχώρηση που σημαίνει ότι η νέα σύνθετη ονομασία θα καταχωρηθεί στις αστυνομικές ταυτότητες και στα διαβατήριά τους.
Βέβαια για να είμαστε απολύτως σωστοί η κυβέρνηση έθεσε μια κόκκινη γραμμή. Επέμεινε δηλαδή στην αναθεώρηση των άρθρων 3 και 41 περί ονομασίας και αλύτρωτης μακεδονικής μειονότητας, στο Σύνταγμά τους.
Πονηροί οι Σκοπιανοί, αντί για αναθεώρηση των άρθρων πρότειναν να τεθεί ακροτελεύτιος διάταξη στο Σύνταγμά τους που να λέει ότι η ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας, αντικαθίσταται με τη νέα σύνθετη ονομασία. Εμείς επιμείναμε στην αναθεώρηση των συγκεκριμένων άρθρων που ανέφερα προηγουμένως.
Αν προχωρήσουμε σε αυτή την ιστορική ήττα χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς τη συναίνεση όλων των Ελλήνων, ο Τσίπρας και η παρέα του θα αντιμετωπίσουν αμείλικτη καταδίωξη του ελληνικού λαού. Και επειδή υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο Μητσοτάκης μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποστηρίζουν τις λύσεις Τσίπρα πιεζόμενοι από διεθνείς παράγοντας, τότε τα πράγματα στο εσωτερικό της χώρας θα πάρουν μορφή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και αντιδράσεων.
Ο Ζάεφ πιο ειλικρινής από όλους είπε ότι οι δύο χώρες ενδυναμώνουν τη φιλία τους χρησιμοποιώντας τον όρο Μακεδονία. Είπε ακόμα ότι και να μην υπάρξει συμφωνία θα συνεχίσουμε να έχουμε με την Ελλάδα φιλία χωρίς προϋποθέσεις και κατέληξε γράφοντας στη σελίδα του στο facebook ότι στο τέλος της ημέρας η συμφωνία εξαρτάται και από τους ίδιους τους πολίτες, δηλαδή προανήγγειλε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς δημοψήφισμα. Βλέπετε στο γειτονικό κρατίδιο οι πολιτικοί φοβούνται ότι θα πάνε φυλακή αν δεν ρωτήσουν τον κόσμο, ενώ σε εμάς υπάρχει Τσίπρας.
Ο Τσίπρας πάντως αποκάλυψε ότι είναι συνένοχός του ο Μητσοτάκης ή προσπάθησε να τον κάνει συνένοχο. Και μεταξύ μας ο Μητσοτάκης με την όλη πολιτική συμπεριφορά του, αποδεικνύει ότι είναι το ίδιο καθοδηγούμενος από το εξωτερικό.
Αυτά που σας ανέφερα προηγουμένως είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν από διάφορες πηγές. Και επιμένουν ότι πάμε για μια διεθνή συμφωνία προένταξης των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ευρώπη, την οποία θα μπορούν να ανακαλέσουν στο μέλλον χωρίς να ανακληθεί και η νέα ιδιότητά τους.
Πάντως, υπάρχουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές πριν αναλάβει το βάρος μιας τέτοιας εθνικής ήττας και πριν μειωθούν οι συντάξεις και το αφορολόγητο, γιατί γνωρίζει ότι ο Κυριάκος και η ΝΔ θα του επιτεθούν και θα διευρύνουν τη διαφορά των 10 μονάδων που δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις. Εκτός αν ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που θέλει να αναγεννηθεί πάλι με πλήρη αυτοδυναμία. Επίσης πρέπει να πω ότι οι Αμερικανοί εμφανίζονται πιο δίκαιοι από τη Μέρκελ πιέζοντας τους Σκοπιανούς να προβούν σε κάποιες συνταγματικές αλλαγές.
Κυρίες και κύριοι, οριστικά κόβονται οι συντάξεις από 1/1/2019, ενώ η καταπληκτική κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου υποστηρίζει ότι θα ενεργοποιηθούν τα αντίμετρα. Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ που παίζονται στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών, 1,2 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα υποστούν ΝΕΟ σοκ το Δεκέμβριο.
Φίλες και φίλοι, ο στενός σύντροφος της νυφίτσας του Μαξίμου, ο αρχηγός των podemos, ο Ιγλέσιας, έχει αναστατώσει την Ισπανία, γιατί βρήκε λεφτά και αγόρασε μια βίλα με πισίνα αντικειμενικής αξίας 600.000 ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε, όλοι οι πολιτικοί ηγέτες με DNA ΣΥΡΙΖΑ αναδίδουν άρωμα διαφθοράς και βρώμας. Πατερούληδες προς το λαό και αρπακτικά μόλις βρεθούν στην εξουσία. Θυμάστε που τον έφερνε εδώ με την κοτσίδα και τον έσερνε από πλατεία σε πλατεία;
Παρά το γεγονός ότι παραπαίει τώρα στην Ισπανία, δεν δίστασε να βουτήξει τη βιλίτσα με την πισινίτσα. Βρόμα και δυσωδία…
Τι γίνεται με τις άδειες των καζίνο;»
loading...

1 thought on “Αποκάλυψη Γιώργος Τράγκας: «Ο άθλιος του Μαξίμου χαρίζει το όνομα Μακεδονία»

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ……..ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ……ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ………ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Comments are closed.