ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

«ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, PSI ΚΛΠ. 


ΒΙΝΤΕΟ

Σημ. Οίμου- Αθήνας

Αν είστε ακουστικοί τύποι, μπορείτε να παρακάμψετε το «σεντόνι»
και να πάτε κατευθείαν στην ακρόαση της
εκπομπής στο ακουστικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης…

«ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», καθαρή έξοδος, μνημόνιο, PSI κλπ

Ακούω τον πρωθυπουργό ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, τελειώσαν τα βάσανα, καθαρή έξοδος κλπ Τι είναι αυτά ; Συνεχίζει το ίδιο βιολί της παραπληροφόρησης

Ειναι αδιόρθωτοι, μπαίνουμε στη πιο σκληρή φάση. Η φάση θα είναι ότι θα ισχύουν όλα τα μνημόνια, γι΄αυτο του είπανε προχτές ότι ανέλαβε ευθύνη ιδιοκτησίας του προγράμματος, εννοούσαν του μνημονίου, αλλά θα έχουμε δανεισμό.

Οχι το φθηνό δανεισμό της ΕΚΤ και του ESM αλλά θα έχουμε σκληρό δανεισμό που θα είναι της αγοράς Ετσι είναι τα δύσκολα ζητήματα και πιστεύω οτι θα δυσκολευθεί πολύ η πατρίδα μας. Θα έχουμε και διπλή επιτήρηση : η μια θα είναι των θεσμών που θελουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους και η άλλη των αγορών.

Να συμπληρώσω εγώ: να διασφαλίσουν τα χρήματα τους, να μας αρπάξουν ότι έχει απομείνει διότι τα χρήματά τους τα έχουνε πάρει, τα παίρνουνε, στην ουσία δεν έρχεται τίποτα γιατί όσα εγκρίνουν τα κρατάνε για τους τόκους, και οι δικοί μας προσπαθούν να τους διευκολύνουν, για να πάρουν ακόμα και αυτό που δεν έχουν σκεφτεί οι από έξω να πάρουνε τους βοηθάμε εμείς: Παρτε και αυτό, το ξεχάσατε !

Εχετε δίκιο γιατί επαναλαμβάνω ότι οι αγορές είναι ένα χάος που περιμένει να σου πάρει τα περισσότερα με τις σκληρότερες προϋποθέσει. Ο δανεισμός θα ειναι τουλάχιστον διπλάσιος από αυτό που μας έδωσαν οι δανειστές.

Ειναι επιτυχία αυτή;; Να έχουμε και μνημόνια και να έχουμε και τις αγορές να μας δανείζουν με 3%, 3,5% και 4%; Εδω είναι η αντίφαση και προσπαθεί κυβέρνηση να οικοδομήσει ενα αφήγημα το οποίο έπαθε στραπάτσο πιστεύω προχτές στη Βάρνα σύμφωνα με δικές μου ασφαλήεις πληροφορίες

Δηλαδή ;

Δηλαδή ότι του είπαν, πάρε πίσω το ολιστικό πρόγραμμα που υπέβαλες, δεν μπορείς να πας μόνος σου χωρίς ισχυρή εποπτεία του είπανε, θα έχεις μέτρα και μετά και θα έχεις και περικοπές αν έχεις δημοσιονομικές αποκλείσεις ή παρεκκλίσεις

Για παραισθήσεις του είπανε ή μόνο για παρεκκλίσεις;

Βεβαίως, γιατί θα δουλέψει ο δημοσιονομικός κοφτής αυτομάτως

Αυτό θα ειναι το τοπίο μετά τον Αύγουστο !

 Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ ότι σημειώθηκε πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 4% για το 2017 (εν σχέσει με το 3,5% των μνημονιακών προβλέψεων), η κυβέρνηση πανηγυρίζει λέγοντας ότι η οικονομία …υπερ-αποδίδει!

Και αρμόδιοι ευρωπαϊκοί παράγοντες έσπευσαν να ισχυριστούν ότι «έχουμε καλά νέα από την Ελλάδα».Όλοι όμως παραλείπουν να αναφέρουν από πού προέρχεται το πλεόνασμα αυτό, «το πλεόνασμα του αίματος», σε μια καθημαγμένη χώρα.

 Κατ’αρχήν σχηματίζεται από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τού Δημοσίου προς τους ιδιώτες που υπερβαίνουν τα 3,3 δις ευρώ.
Δεύτερη πηγή τού πλεονάσματος είναι η παρακράτηση εκατοντάδων χιλιάδων συντάξεων, η έναρξη χορήγησης των οποίων εκκρεμεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Το πλεόνασμα αυξάνουν επίσης η μη έγκαιρη καταβολή των κρατικών επιχορηγήσεων προς τα Νοσοκομεία και άλλους φορείς δημοσίου συμφέροντος και ασφαλώς η τραγική απομείωση των δημοσίων επενδύσεων και των αμυντικών δαπανών.κλπ κλπ

Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τον λαό, κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαβεβαιώνουν καθημερινά ότι βαδίζουμε ολοταχώς και ασφαλώς σε καθαρή έξοδο. Και ότι τον προσεχή Αύγουστο τελειώνουμε τάχα με το Μνημόνιο!

Αποκρύπτουν ότι μόλις προχθές ψηφίστηκε και ο 700στός μνημονιακός νόμος 4529/2018, οι διατάξεις του οποίου, μαζί με τις χιλιάδες άλλες μνημονιακές διατάξεις όλων των εφαρμοστικών νόμων των Μνημονίων, θα ισχύουν και θα ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό για πολλές δεκαετίες. κλπ κλπ

Σήμερα η κατάσταση είναι τραγική και πολύ διαφορετική διότι όπως γνωρίζετε, η κατάσταση για την χώρα μας έχει μεταβληθεί άρδην ήδη από το 1981, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν αντιληφτήκαμε τι ακριβώς είχε συμβεί, με αποτέλεσμα να καταστραφεί αυτό που αναφέρατε προηγουμένως , η βιομηχανική παραγωγή και η πρωτογενής παραγωγή που αφορά τον γεωργικό τομέα λόγω των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στην συνέχεια φυσικά επεκράτησε μεγάλος πληθωρισμός.

 Αν θα θυμάστε πιο μπροστά, το 1981 είχαμε περίπου 25% πληθωρισμό και επειδή δόθηκαν επιδοτήσεις στον αγροτικό τομέα άρχισε από εκεί η καταστροφή της γεωργικής παραγωγής και στην συνέχεια με την ένταξη της χώρας το 1992 με την περιβόητη συνθήκη του Μάαστριχτ, όπου εκεί παραδόθηκε η νομισματική εξουσία της χώρας – αυτό ήταν το πρώτο προαπαιτούμενο.

Και απλώς θα σας υπενθυμίσω ότι στην Ελληνική Βουλή το καλοκαίρι του 1992 που ψηφίστηκε από 286 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου η περιβόητη αυτή συνθήκη που παρεδίδετο η νομισματική κυριαρχία της χώρας σε έναν φορέα ο οποίος δεν είχε ύπαρξη ως τότε, την παραδίδαμε κάπου στο αόριστο, δηλαδή στην Ε. Ε. ενώ δεν είχε ιδρυθεί ακόμη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν γνωρίζανε ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνθήκης, το ίδιο πράγμα δεν γνωρίζανε φυσικά και οι Έλληνες πολίτες.

Το ίδιο πράγμα δεν γνωρίζουν ακόμα σήμερα, ψηφίζουνε μνημόνια και δεν τα έχουνε διαβάσει, και όταν ρωτήθηκε υπουργός, υπουργός ρωτήθηκε, το χεις διαβάσει; Όχι λέει, γιατί;,.. ο κ. Χρυσοχοίδης, γιατί, λέει, είχα άλλα πράγματα να κάνω , τι είχες να κάνεις ; κυνηγούσα την τρομοκρατία, έχω τα video τους.

Δηλαδή γελοιότητες , κυνηγούσε, ήταν υπουργός τότε Δημόσιας αταξίας , και κυνηγούσε την τρομοκρατία, κυνηγούσε να πιάσει τους τρομοκράτες και δεν μπόρεσε να διαβάσει τα μνημόνια, και τα ψήφισε και αυτός και όλοι οι όμοιοι του, οι συνάδελφοί του εννοώ.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO    ΣΤΟ  ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...