Καιρός: Έκτακτο δελτίο! Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από αύριο το πρωί!

Καλοκαιρία… τέλος από το πρωί της Πέμπτης γιατί ο καιρός χαλάει! – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι! – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Μοιάζει απίστευτο με βάση τα όσα ζήσαμε τις τελευταίες μέρες. Αλλά από αύριο (03.05.2018) το πρωί ο καιρός χαλάει. Και χαλάει τόσο πολύ που η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!

Η επιδείνωση θα είναι πρόσκαιρη και θα ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» από τα δυτικά με ισχυρές καταιγίδες που ίσως συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Καιρός – Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (02.05.2018) η ΕΜΥ αναφέρει:

«Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (3-5-2018) στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Πέμπτη (3-5-2018) από τις πρωινές ώρες και μέχρι αργά τη νύχτα το Ιόνιο. Από τις μεσημβρινές ώρες η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος».

loading...