Θεοδωρικάκος – Σπυράκη σε Καραμανλικούς: «σας τσακίσαμε»

Πάρτι κάνουν από προχτές οι σύμβουλοι επικοινωνίας του Κούλη, προερχόμενοι από το Σημιτικό περιβάλλον, μετά και τις αναφορές του Προέδρου ΝΔ στη Βουλή α) για τα επεισόδια του 2008 και β) για τη «χρεοκοπία» που χρεώθηκε στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Το πανηγύρι που έστησαν Θεοδωρικάκος και Σπυράκη οφείλεται στην πλήρη αφωνία των λεγόμενων Καραμανλικών η οποίοι μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν δυσάρεστοι στον Κούλη, κατάπιαν όλες τις προσβολές αμάσητες και είπαν και «μπράβο».

Η οργή του Κώστα Καραμανλή είναι δεδομένη, πρώτα για τον Κούλη και ύστερα για τους δικούς του «υπασπιστές», που έκαναν καριέρα στο όνομά του και κάποιοι από αυτούς διεκδίκησαν και την ηγεσία του κόμματος αλλά τώρα προτιμούν να κρύβονται πίσω τις τεράστιες ευθύνες τους απέναντι στην παράταξη και στη χώρα.

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com

loading...

4 thoughts on “Θεοδωρικάκος – Σπυράκη σε Καραμανλικούς: «σας τσακίσαμε»

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΣΑΚΝΟΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ

  2. Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΑΦΘΟΡΜΗΤΑ ΑΠΟ ΝΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ,ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΜΠΑΡΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ

  4. γιατι να λεμε την αληθεια
    το ψεμμα φερνει την προμηθεια
    και η αληθεια κολοκυθια
    φατε ρεβυθια κουτορνιθια

    Μαρια Σπυρακη Καυλοσπυρακη

Comments are closed.