Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το νομοσχέδιο περί χορήγησης ασύλου στους λαθρομετανάστες, μια Κοινοτική Οδηγία που καθιστά την Ελλάδα χώρα παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ενσωμάτωση ευρωπαϊκών νομοθετημάτων που βλάπτουν την Χώρα μας, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να φύγει η σημαία της Ε.Ε. από την Ελλάδα.

Τόνισε πως ο διπλασιασμός των λαθρομεταναστών που έχουν πληγεί από τις ανεξέλεγκτες ροές είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ, γι΄ αυτό και ο πρωθυπουργός Τσίπρας μιλάει στην Λέσβο υπό την προστασία δεκάδων διμοιριών ΜΑΤ.

Σημείωσε πως οι λαθρομεταναστευτικές ροές έχουν πολλαπλασιαστεί και από την πύλη του Έβρου, την στιγμή μάλιστα που 1248 λαθρομετανάστες έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη, περνώντας από τον ξεχαρβαλωμένο φράχτη του Έβρου.

Στην συνέχεια κατέδειξε την ύπουλη δράση των ΜΚΟ, αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας και του επιτρόπου Αβραμόπουλου που πίεσαν, ώστε να αθωωθούν 5 μέλη ΜΚΟ που έκαναν διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες για νέους πολίτες της Ελλάδας, ενώ είναι υπεύθυνος και για το άθλιο καθεστώς των “hot spots” που έχουν μετατραπεί σε κοινωνικές ζούγκλες.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως μόνη λύση για πάταξη της λαθρομετανάστευσης είναι η εφαρμογή του νομοσχέδιου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή από τον Μάρτιο του 2016.

Τέλος, δήλωσε χαρακτηριστικά πως “Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι”, ενώ για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό επανέλαβε την πάγια θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

loading...

17 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! ΒΙΝΤΕΟ

  1. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

  2. Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια.

  3. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  4. Ανώνυμος14 Μαΐου 2018 – 11:40 μ.μ.
    nomizete oti vrizoune tuxaia to kontoni ton upourgo?
    oxi einai sxedio einai sth sumfonia gia to sorra vriste th x/a gia pshfous kai gia na emfanisth o sorras sto kolpo kai o karatzaferhs kai o proin upourgos roupakioths polemios ths x/a
    jupnhste kai enhmeroste h plhroforia einai pera gia pera alh8inh

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_956.html#comment-form

  5. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;; ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΓΗΣ Ή ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ;;;; ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ;;;;;

  6. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΗ ΑΜΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΡΑΣΗ ΑΚΟΗ ΑΦΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΑΠΙΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ. ΣΕ ΝΑΥΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΙΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟ ΘΑ ΚΥΤΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΑΡΙΝΟ. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ….ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕ ΒΡΑΧΥΣΩΜΕ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ ΡΟΜΑ ΓΥΦΤΟ ΣΑΠΙΕ…..

  7. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ….
    ΕΝΑ ΤΕΣΤ DNA AMA ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ…..

  8. Τι φασίστας, κόκκινος ή μαύρος; Διεκρίνισέ το.

  9. Κάποιος γνωστός αριστερός είπε ότι χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος φασισμός.

  10. μασωνια παρτιδα ομοφυλοφιλη οικογενεια

  11. Ο φασισμος δεν εχει χρωματα..δεν μιλησα εγω για χρωματα φιλε μου προπαγανδιστη!
    τα ιδια καναντε και το 40' οι φασιστες ολων των χρωματων καποιος ελεγε την γνωμη του και αμεσως αρχιζατε την λασπη και τον δοσιλογισμο ποσοι αθωοι πεθαναν εξαιτιας σας!!
    εσυ αληθεια τι χρωματακι την γουσταρεις την κουκουλα??

  12. χριστιανισμος ευαγγελιο χουντικη οικογενεια

  13. Ο φασισμός έχει χρώματα. Είναι κόκκινος και μαύρος. Το έδειξε και η ιστορία. Οι σταλινιστές και οι ναζί περπατούσαν χέρι χέρι. Ήταν φίλοι και σύμμαχοι. Διάβαζε ''Σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότοφ''.

  14. Δεν εισαι δικαιος,ξεχασες τους ρασσοφορους, τους μουλαδες ,τους ραβιννους,τους ποδοσφαιρο-χουλιγκαν,τα κομματοσκυλα…

  15. " Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!"
    ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΄Η ΜΗΟΩΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ? ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ? ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΗΤΙΝΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Comments are closed.