Υστερικά δημοσιεύματα από αλβανικά ΜΜΕ κατά Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αντι-αλβανός χειρότερος και από τον Ζέρβα»!


Σε μποϊκοτάζ της συναυλίας που πρόκειται να δώσει ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα καλεί ο αλβανικός Τύπος και πολλοί Αλβανοί, καθώς όπως αναφέρουν είναι «μανιώδης αντ-αλβανός χειρότερος και από το Ζέρβα»!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα, τα οποία σημειώνουν ότι ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Θα έρθει στην Αλβανία για να πραγματοποιήσει συναυλία στο «Παλάτι του Κογκρέσου».


Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων. Δεν είναι μόνο ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας που εκτοξεύουν χολή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή αλλά είναι και Αλβανοί καλλιτέχνες που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας!

Το ίδιο και διάφορα ανθελληνικά κέντρα πρωτοστατούν στην ακύρωση ή το μποϊκοτάζ της συναυλίας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αυτό γίνεται επειδή ο Σφακιανάκης θεωρείται «αντι-αλβανός». Έτσι, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει κλήσεις για μποϊκοτάρισμα της συναυλίας του στα Τίρανα.

Στην κίνηση αυτή κατά του Σφακιανάκη προστέθηκε ο τραγουδιστής, Έλτον Ντέμπα, προφανώς γνωστός στην Αλβανία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα υποστηρίξει το μποϊκοτάζ κατά του Έλληνα τραγουδιστή λέγοντας ότι μάλλον δεν είναι σωστό να χειροκροτήσει και να πληρώσει κάποιον που τον θεωρεί «κατώτερη φυλή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :