Τηλεφώνημα Μέρκελ για Σκοπιανό σε Τσίπρα και Ζάεφ: «Βρείτε τα»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία παρέμβαση της Μέρκελ για το Σκοπιανό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σόφια οπότε συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ και συζήτησε μαζί τους για την πορεία της διαπραγμάτευσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Τότε η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε εκφράσει την ικανοποίηση της για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών δείχνοντας ευθέως την βούληση του Βερολίνου να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας μέσα στον Ιούνιο.

Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα η μόνη ουσιαστική εξέλιξη που σημειώθηκε ήταν η διαρροή από την πλευρά των Σκοπίων για την ονομασία «Μακεδονία του Ίλιντεν» που έπεσε στο τραπέζι των συνομιλιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Μέρκελ πρώτα επικοινώνησε χθες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, συζητώντας μαζί του πτυχές του ονοματολογικού, αλλά και τα νέα δεδομένα που μπήκαν στο τραπέζι στη βουλγαρική πρωτεύουσα και ακολούθως μίλησε και με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ.

loading...

3 thoughts on “Τηλεφώνημα Μέρκελ για Σκοπιανό σε Τσίπρα και Ζάεφ: «Βρείτε τα»!

  1. Κι εσένα τι σε "κόφτει" μωρή γκιόσα του Βερολίνου, όπως σε αποκαλούσε κάποτε ο Τράκας; Σβήσε το χρέος που μας φόρτωσες εσύ και οι όμοιοί σου, με το ζόρι και τα βρίσκουμε με τους Σκοπιανούς. Αλλιώς ξαναμιλάμε σε 100 χρόνια γι αυτό!
    Μάθατε να ζητάτε όλοι, χωρίς να δίνετε τίποτε!

  2. παλιο βρωμα ναζι στο διαολο ολοι να πατε καθαρματα εσεις στην πραγματικοτητα ειστε φονιαδες του ελληνισμου τοσο της μικρας ασιας οσο και της κυριως ελλαδας καταραμενη φαρα η μοιρας σας ειναι προδιαγραμενη θα καιγεστε αιωνια στην κολαση ,γιατι Ο ΘΕΟΣ δεν χειραγωγειται και δεν εκβιαζετε .ρουλα .

  3. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    Παράνοια είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα… Οτι δεν αλλάζει πεθαίνει.!
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΝΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ" ?????

Comments are closed.