Αγαπητέ κ. Γεωργιάδη, αντιπρόεδρε της Ν.Δ.

* Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης
Έχω την αίσθηση ότι στην τηλεόραση εκτίθεσαι για να επικοινωνήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ιδιότητα και τον διακριτό κομματικό σου ρόλο, με οδηγό την παράδοση εθνικής ευθύνης της Νέας Δημοκρατίας, το όραμα της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης για την χώρα και την κοινωνία, όχι να κάνεις τον νομικό παραστάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη!!!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αγαπητέ αντιπρόεδρε, δεν υπάγεται στην ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισης του εν λόγω εκδότη, εφοπλιστή και επιχειρηματία. Σε κάθε περίπτωση, καμία ανομολόγητη σκοπιμότητα ή κανένα ευτελές κίνητρο όπως αυτή η ματαιοδοξία της πρόσκαιρης προβολής, δεν μπορεί να ίσταται υπεράνω της τιμής, της ιστορίας και της πολιτικής παράδοσης και κουλτούρας της Νέας Δημοκρατίας. Τουλάχιστον έτσι μάθαμε εμείς…..

*** Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός

loading...

1 thought on “Αγαπητέ κ. Γεωργιάδη, αντιπρόεδρε της Ν.Δ.

  1. Κυριε Μακριδη στη δημοκρατια δεν ειναι θεμα αν υπερασπιζομεθα τον Μαρινακη η τον καθε ανωνυμο η επωνυμο πολιτη αυτης της χωρας. Δεν βλεπετε οτι αυτη η κυβερνηση και ειδικα ο πρωθυπουργος βγαινει και στιγματιζει τον συγκεκριμενο εφοπλιστη χωρις να εχει γινει καμια δικη ακομη. Τι θα τον εμποδισει να κανει αυτο που εκανε στον οποιονδηποτε χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν και για τιποτα. Εαν πιστευετε εσεις οτι πρεπει να τιμωρηθει ο συγκεκριμενος επειδη ισως κατι γνωριζτε τοτε εχουμε αλλα θεματα. Εδω για το συγκεκριμενο ο πρωθυπουργος εχει βγαλει την ετυμηγορια και το θεωρειτε θεσφατο. Μακαρι αυτο να μη συμβει σε κανεναν γιατι εχουμε καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων. Αναλογισθηκατε γιατι οταν εναν παιδοφιλο εναν εγκληματια καθ ομολογια αναφερετε ως φερομενος δραστης χωρις να δειχνουν την εικονα του. Αλλα ετσι αποφασισε ο προεδρος του λαικου δικαστηριου ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΥΓΕ . ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.

Comments are closed.