Η αστυνομία συλλαμβάνει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ για ξυλοδαρμούς. Όπως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ και το πολιτικό σύστημα τους καταδικάζει.

Συγκρίνετε το ΞΥΛΟ που έφαγε ο Χατζηδάκης, και τα αίματα στο πρόσωπο του, με το σκόνταμα του Μπουτάρη που απλά έπεσε κάτω :

κι όμως, Τσίπρας και Τόσκας ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ “ακροδεξιούς” και “φασίστες”!

Αυτοί που έδερναν τον Χατζηδάκη κύριε Τόσκα τι ήταν; Εξωγήινοι;
Επιτρέπεται ο Υπουργός Δημοσίας τάξης, και ο Πρωθυπουργός, να κατευθύνουν μεροληπτικά αστυνομία και δικαιοσύνη;

Για να δούμε πως ο Κατρούγκαλος επικροτούσε τους προπηλακισμούς:

Ας θυμηθούμε πως το πολιτικό σύστημα ΣΙΩΠΟΥΣΕ όταν προπηλακιζόταν -από επαγγελματίες μπράβους- Χρυσαυγίτες βουλευτές πριν λίγα χρόνια σε αντίστοιχη συγκέντρωση Ποντίων.


Δείτε τέλος 2 βίντεο από τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ περιστατικά ξυλοδαρμών “φασιστών” από τα αναρχικά ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, από τα οποία ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν συλλαμβάνεται (και συγκρίνετε τα με την άμεση κινητοποίηση της ΕΛΑΣ τώρα):


Ποια είναι η απάντηση του νεοταξικού πολιτικού μας συστήματος;
Συλλαμβάνει ΟΛΗ την ηγεσία ενός πολιτικού κόμματος ως “τρομοκρατική οργάνωση”, τους κόβει τις κρατικές επιχορηγήσεις στο κόμμα, τους βάζει 18 μήνες “μέσα” χωρίς να έχει γίνει δίκη κλπ.
Και όλα αυτά ενώ στο βίντεο ο ίδιος ο συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού Αντ.Σαμαρά, Μπαλτάκος, ομολογεί ότι ήταν στημένο.

Θέλετε ένα ακόμη περιστατικό που η “Ελληνική” Αστυνομία καθόταν και κοίταζε;;;
Και ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνελήφθηκε κανείς αναρχικός (πράκτορας);

Δείτε:

Απόπειρα ανθρωποκτονίας, ΜΠΡΟΣΤΑ στην αστυνομία που απλά κοίταζε.


ΑΥΤΗ είναι η “Ελληνική” Αστυνομία,
ΑΥΤΗ είναι η Ελληνική “δικαιοσύνη” … κι
ΑΥΤΟ είναι το σάπιο “Ελληνικό” πολιτικό μας σύστημα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”

loading...

3 thoughts on “Η αστυνομία συλλαμβάνει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ για ξυλοδαρμούς. Όπως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ και το πολιτικό σύστημα τους καταδικάζει.

  1. ''Πολιτική είναι η τέχνη να λες ψέματα''.
    Αυτά είπε κάποιος σοφός άνθρωπος.

  2. Γέμισε ο τόπος από
    δήθεν αντιφασίστες,
    δήθεν αντιρατσιστές,
    δήθεν δημοκράτες.

  3. Η μόνη απάντηση στον καταιγισμό παραπληροφόρησης και προπαγανδιστικής σαχλαμάρας θα ήταν η χορήγηση σε όλους αυτούς τους πωλητικούς και τους δημοσιογράφους,τους θολοκουρτουριάρηδες και τους τουρκολάγνους κλπ,από μιά δόση πραγματικού ξύλου ανάλογου αυτού που φιλοδόρησαν σε Χατζηδάκη,Κουμουτσάκο,Ευέλπιδες κλπ.Ε δεν λέμε και να τους κάψουν όπως τα θύματα της ΜΑΡΦΙΝ ούτε να τους δολοφονήσουν όπως τόσους δεξιούς .Οχι απέναντι στην κτηνωδία των αριστερόστροφων φασιστών,την προδοσία των τουρκολάγνων τυπου Μπουτ, και το μίσος των ανωμάλων,αντιπαραθέτουμε τα γεγονότα και το ήθος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Απέναντι στο ψέμα και την δημιουργία ψευδούς εικόνας την αλήθεια και απέναντι στην εικόνα του γεροραμολί που από το πολύ ξύλο εκανε παρέλαση στα βοθροκάναλα και προήδρευε σε δημοτικό συμβούλιο επιδεικνύοντας τα ανύπαρκτα τραύματα του,στους ζητιάνους λιγης δημοσιότητας ,παραδίδουμε την εικόνα του ανωμαλολαγνου τουρκόφιλου και ντολμέ ανθρωπάριου που ενώ πήγε να προκαλέσει τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ το ανθρωπάκι ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΗΚΕ

Comments are closed.