Σπυράκη: Άδικη και μη βιώσιμη η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις συντάξεις

«Είναι προφανώς άδικη και μη βιώσιμη η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις συντάξεις. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι συνταξιούχοι, και αυτό αφορά όλη την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά ενισχύουν όλη την οικογένεια».
Αυτό σχολίασε η εκπρόσωπος της ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη για την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε νόμιμες τις περικοπές συντάξεων του νόμου Κατρούγκαλου.
«Η Ελλάδα χρειάζεται επενδυτικό, όχι φορολογικό σοκ» σημείωσε η κα Σπυράκη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, και για αλλαγή πολιτικής χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης (…) η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές χθες» τόνισε.

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, με αυτή την κυβέρνηση και τις επιλογές της όσα έχουν υπογράφει και δεσμεύουν τη χώρα την επομένη πενταετία τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

«Χρειάζεται ανάπτυξη και δουλειές» είπε διευκρινίζοντας ότι:

Δε λέμε στον παππού ότι αύριο το πρωί θα του δώσoυμε 100 ευρώ, αλλά ότι θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι με μέτρα όπως μείωση φορολογίας και με διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος. Χρειαζόμαστε συνταγή κανονικότητας όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χρειάζεται να μην ποινικοποιούμε την επιχειρηματικότητα. Δεν έχουμε καλάθι με δώρα, αλλά σοβαρό συγκρατημένο σχέδιο.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ αποσαφήνισε ότι για τη σταθεροποίηση της οικονομίας πρέπει να απομακρυνθεί η αβεβαιότητα από το τραπέζι, τη στιγμή που η κυβέρνηση θεσμοθετεί απλή αναλογική, ακόμα και στους δήμους, προκαλώντας αβεβαιότητα και φέρνοντας το χάος.

Τέλος η κα Σπυράκη κατήγγειλε την πρόσληψη μόνιμων υψηλόβαθμων στελεχών του δημοσίου για τον έλεγχο του κράτους μετά τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. «Δεν αναγνωρίζουμε τη διαδικασία. Δεν θα βάλουμε συνταξιούχους και τους πολίτες να πληρώνουν ένα σπάταλο κράτος» επισήμανε.

loading...

7 thoughts on “Σπυράκη: Άδικη και μη βιώσιμη η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις συντάξεις

  1. H ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΑΜΕΡΗΚΑΝΗΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΗΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΩΜΟΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΗΚΗ, Ι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΗ ΟΠΟΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΗΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Όταν έκανες προπαγάνδα υπέρ του μνημονίου από το Mega δεν σκεφτόσουν τους συνταξιουχους τώρα όμως τους σκέφτεσαι για τα ψηφαλάκια

  3. 5.49 Χρειάζεσαι ψυχίατρο.
    Όταν θεραπευτείς, να πας σχολείο, να μάθεις την ελληνική γλώσσα.
    Μετά σχολιάζεις.

  4. Γιατί ρε 7.11 χρειάζεται ψυχίατρο; Επειδή τα χώνει στην Σπυράκη,ή επειδή δεν γνωρίζει γραμματική; Τουλάχιστον ο άνθρωπος γράφει Ελληνικά,και όχι όπως μερικοί που γράφουν στα γκρικλις,ή πως αλλιώς λέγονται.

  5. Οταν οι προηγούμενοι έκοβαν 10 φορές τις συντάξεις,πού είσουν κ Σπυράκη; Οταν καταργουνταν το επίδομα αδείας,το δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων γιατί δεν μιλουσες;
    Και τα τωρινά λαμόγια συνεχίζουν το έργο και τα σχέδια τα δικά σας. Σύντομα κι αυτοί θα πάρουν ότι τους αξίζει.

  6. φαε πουτσα κι αστηνε
    κι αμα πεινασεις πιαστηνε

  7. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ( ΕΛΛΗΝ )ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
    ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ Greeklish ΩΣ Τε.Ταξ.Κ.Υ.Π

Comments are closed.