ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Τα καλύτερα φρούτα μάζεψε ο Αντώνης Σαμαράς. Γεωργιάδη, Βορίδη, Οικονόμου. Και φυσικά τους κράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εμπλούτισε το πολιτικό τσίρκο της Πειραιώς με πολύ από «Σημίτη», «Θεοδωράκη» και «Λεβέντη».Αλλά πάμε στην ουσία. Θυμόμαστε τις ρατσιστικές δηλώσεις Θανάση Δαβάκη για τους «γύφτους». Τους απαγόρεψε να τον ψηφίσουν, υπονοώντας (για κάποιους ή και για όλους εξ’ αυτών) τις παράνομες δραστηριότητές τους και την εν γένει συμπεριφορά τους. Η πολιτική φασαρία από τις δηλώσεις Δαβάκη, μεγάλη. Για ασήμαντη αφορμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε Παπακώστα και Αντώναρο, γιατί είχαν τολμήσει να αντιμιλήσουν στον Άδωνι Γεωργιάδη… Αλλά ο Δαβάκης παρά το ρατσιστικό κρεσέντο παρέμεινε στη θέση του.

Και ήρθε ο χρόνος να δώσει την εξήγηση και να αποδείξει πως αυτός ο υιός Κων/νου Μητσοτάκη αδερφός Ντόρας και θείος Κώστα Μπακογιάννη είναι πράγματι ένας εμπνευσμένος ηγέτης, παρά τις 35.000 αδιευκρίνιστες ψήφους που ακόμη αποτελούν μία σκιά διαπλοκής της εκλογής του.

Ο Βασίλης Οικονόμου έρχεται να εξισορροπήσει το ρατσιστικό κρεσέντο του πολλά βαρύ Δαβάκη. Ο Βασίλης Οικονόμου, είναι ο πολιτικός άνδρας, που αλλάζει κόμμα κάθε τρία χρόνια. Αυτό τον καιρό φιλοξενείται στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος δηλώνει ότι πολιτεύεται στο υπόλοιπο Αττικής, χωρίς βέβαια να έχει χρίσμα, αλλά όπως και να το κάνουμε… ο Βασιλάκης ξέρει τι λέει.

Φαίνεται πως ο Βασίλης Οικονόμου, μπορεί να αλλάζει πολιτική φανέλα πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο, όμως κάποιες καλές παρέες τις κρατάει σταθερές.

Και η δική μας ερώτηση: Επειδή έχουν περάσει 3 ημέρες από την ημέρα του δημοσιεύματος και ο Βασίλης Οικονόμου δεν έχει κάνει μήνυση στην εφημερίδα «Μακελειό», να υποθέσουμε πως είναι αλήθεια όσα αναφέρονται; Και σίγουρα δεν υπάρχει φωτομοντάζ;

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει πως έτσι προάγει την αριστεία στηρίζοντας και καλύπτοντας ένα τόσο «μολυσμένο» Τομεάρχη Υγείας; Μα «Υγείας» κιόλας;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

2 thoughts on “ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

  1. ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΩΝ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ? ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ Τ Α Χ Α ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ,ΤΟΝ ΠΑΚΗ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ .ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ.

  2. Ποτε ξανα κλασμεντεν ψωφοδεξια και στα κωλοτζακια των αναξιων λαπαδων κοπριταραιων που ξεσκισαν οι αεργοι την Ελλαδα απο την λεγομενη μεταπολιτευση σκατα και σε αυτην και μας κατεστρεψαν….ουυστ κοπροσκυλα…

Comments are closed.