Υποψήφια στα Χανιά η Ντόρα;

Έδινα την είδηση στο Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα, ότι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές στην Α΄ Αθηνών! Οι πληροφορίες μας λένε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής στα Χανιά!Αν γίνει αυτό, τι θα σημαίνει άραγε πολιτικά; Γιατί αυτή η μετατόπιση;

Εμείς γνωρίζουμε, αν γίνει αυτή η κίνηση, τι ακριβώς θα σημαίνει! Και τρομάζουμε μόνο που το ακούμε! Θα περιμένουμε να “κλειδώσει” αυτή η “κάθοδος” και τότε θα σας ενημερώσουμε! Μέχρι τότε, οψόμεθα…

Βέβαια άσχετο, αλλά τώρα που αναφέρθηκα στα Χανιά και την Κρήτη, θυμήθηκα το άρθρο που είχα γράψει, με τίτλο: “Προβοκάτσια με τη σημαία της ανεξαρτησίας της Κρήτης”! Όπου, μεταξύ των άλλων έγραφα:

«Η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων, είναι μια οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων που εδρεύει στο Φλένσμπουργκ (Flensburg) της Βορείου Γερμανίας και που διευθύνεται από τον “Μακεδονολόγο” και ανθέλληνα ακαδημαϊκό Γερμανό Στέφαν Τρεμπστ. Ιδρύθηκε το 1996 και στο συμβούλιό του εκπροσωπείται και η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων. Και οι δυο οργανώσεις είναι κατευθυνόμενα όργανα του Γερμανικού ΥΠΕΞ, του ΥΠΕΣ και των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών με σκοπό την ανακάλυψη εθνογλωσσικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Προπαγανδίζουν και στηρίζουν αυτονομιστικές και αποσχιστικές τάσεις για την αποσταθεροποίηση των Κρατών – Εθνών, για λογαριασμό της Νεοναζιστικής εξωτερικής πολιτικής και του Νεοναζιστικού κεφαλαίου, σε συνεργασία και με την Αμερικανική Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ιδρύματος Κλίντον – Ομπάμα και Σία για μια Ευρώπη των Περιφερειών! Το εν λόγω Κέντρο, στην Ελλάδα διαθέτει το ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων) που αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες στη γλώσσα και την ταυτότητα μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα (Μακεδόνες, Μουσουλμάνοι τουρκικής εθνικής ταυτότητας, Βλάχοι κλπ)! Το ΚΕΜΟ είναι υπό τον Δημήτρη Τρεμόπουλο και τον Παναγιώτη Δημητρά, οι οποίοι έχουν “ανακαλύψει” τουρκική, αλβανική, μακεδονική και βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα! Αυτές οι κινήσεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων φέρεται να χρηματοδοτούνται από Ιδρύματα και ΜΚΟ του Σόρος!!

Καζάνι που βράζει η χώρα και ο λαός της…

Ο λαός της Μυτιλήνης είναι ήδη στα κάγκελα με τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν κατακλείσει το νησί του και ζουν ημέρες ομηρείας τους, από την πολιτική της Μέρκελ, του Ερντογάν, του Τσίπρα και του Αβραμόπουλου.

Ο λαός της Μυτιλήνης είναι μια μικρογραφία της εκρηκτικής διαθέσεως όλου του ελληνικού λαού, που βλέπει να χάνει την Πατρίδα του χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά.

Έτσι, έκανε πράξη ο λαός της Μυτιλήνης, αυτό που παρουσιάζεται σε διάφορες δημοσκοπήσεις, ότι ο λαός εμπιστεύεται τον Στρατό μας, όχι όμως τους πολιτικούς μας. Όπως λοιπόν, μας ενημερώνει το portal Lesvos post:

«Πραγματική λαοθάλασσα δημιούργησαν εκατοντάδες κόσμου χτες το απόγευμα (Κυριακή – 19:00) στην προκυμαία Μυτιλήνης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Μετά τα σοβαρά επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής, εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα για την σημερινή υποστολή της σημαίας στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο κόσμος ειρηνικά και χωρίς να έχει διάθεση να δημιουργήσει το παραμικρό έδωσε απαντήσεις σε πολιτικούς, αλληλέγγυους, ΜΜΕ και δημοσιογράφους που τους κατηγόρησαν με τους όρους “Εθνικιστές” “Χρυσαυγίτες” “ακροδεξιοί” “τραμπούκους” κτλ τις προηγούμενες ημέρες.

Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν πριν λίγο στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού τον εθνικό μας ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στην προτομή του Λιμενάρχη Καζάκου έξω από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα “παρέλασης” στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή “Ελλάς – Ελλάς” υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία όπου πρόσφυγες, μετανάστες και τουρίστες παρακολουθούσαν ευλαβικά τους Έλληνες να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο…»!

Ποιος μπορεί λοιπόν να πει, ότι ολόκληρη η Ελλάς,δεν είναι ένα καζάνι καυτό λάδι που βράζει σε υψηλές θερμοκρασίες και θα ζεματίσει εκείνους πού απεμπόλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος, πουλώντας την στους ξένους δυνάστες;;

Φρεγάτες και αεροσκάφη…

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται για την ενοικίαση από την Ελλάδα γαλλικών φρεγατών και άλλα τόσα για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Οι πληροφορίες που έφτασαν σε εμάς, κάνουν λόγο για μεν τις φρεγάτες:

Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό ενώ δεν είναι αντίθετο με αυτήν την ενοικίαση, ωστόσο, θεωρούν πως αυτήν την στιγμή έχουν έλλειψη εξοπλιστικού αποθέματος.

Επίσης, ότι στη συνάντηση Τραμπ – Μακρόν στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ διατύπωσε στον ομόλογο της Γαλλίας αντιρρήσεις γι΄ αυτήν την ενοικίαση!

Όσον αφορά δε, την αναβάθμιση των αμερικανικών F -16, ο Ρ.Τ. Ερντογάν λέγεται πως έβαλε το δαχτυλάκι του, προς την Lockheed Martin η οποία μετέχει εξοπλιστικών προγραμμάτων της Τουρκίας.

Μας μετέφεραν πως η παρέ3μβαση του Ερντογάν έγινε απ΄ ευθείας με τον πρόεδρο της Λόκχιντ Μάρτιν Αερονότικς που κατασκευάζει τα μαχητικά F-16 και τα F-35.

Στην πορεία θα διαπιστώσουμε τι ακριβώς παίζεται με τα δυο εν λόγω θέματα!!

Οι 7 υπάνθρωποι ευρωβουλευτές…

“Συγκινήθηκε” και η Ευρωπαϊκή Ένωση και προκάλεσε ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την απελευθέρωση των δυο ελληνόπουλων και το οποίο ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία! Στο οποίο καλεί τις τουρκικές αρχές να ολοκληρώσουν σύντομα τις δικαστικές διαδικασίες και να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο κρατούμενοι Έλληνες στρατιωτικοί για να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους και στις οικογένειές τους! Της ψηφοφορίας μετείχαν 632 ευρωβουλευτές! Την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων από τις φυλακές της Αδριανουπόλεως, ενέκριναν 607, απείχαν της ψηφοφορίας 18 και, άκουσον – άκουσον, επτά (7) ευρωβουλευτές ψήφισαν κατά της αποφυλάκισης των στρατιωτικών μας! Αυτοί οι 7 ευρωβουλευτές προέρχονται από έξι (6) διαφορετικά μέλη – κράτη της ΕΕ και από τέσσερεις (4) διαφορετικούς συνασπισμούς – ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Και δυστυχώς μένουν άγνωστα τα κίνητρα αυτής της αποτρόπαιης, σκληρής και πέραν από κάθε λογική ψήφου τους! Ωσάν να μην είναι άνθρωποι αυτοί! Αλλά αυτή η ψήφος τους, αυτοδικαίως τους κατατάσσει στους υπανθρώπους! Αξίζει να αναφέρουμε παρακάτω τα ονόματα αυτών των ευρωβουλευτών, που σύμφωνα με την τελευταία πληροφορία που έχουμε, οι εν λόγω ευρωβουλευτές είναι οπαδοί του Ισλάμ…

Αυτοί οι υπάνθρωποι είναι:

Ο Σλοβένος Φρανκ Μπόγκοβιτς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Γερμανός Πίτερ Γιαρ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Άγγλος Ρίτσαρντ Κόρμπετ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η Πολωνή Λίντια-Τζοάνα Γκέρινγκερ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η Γαλλίδα Μαρί-Κριστίν Βεργκιάτ της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς.

Ο Ολλανδός Αντρέ Έλισεν της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας.

Και ο επίσης Ολλανδός Όλαφ Στούγκερ της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας

Οι δυο Ολλανδοί ανήκουν στον ευρωπαϊκό συνασπισμό “της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας”! Που απαριθμεί 38 ευρωβουλευτές και επικεφαλής είναι η Μαρίν Λεπέν με 20 από τους 38 ευρωβουλευτές! Αξίζει να σημειωθεί πως, στον ίδιο ευρωπαϊκό συνασπισμό ανήκει και το κόμμα της “Νέας Δεξιάς” του κ Φαήλου Κρανιδιώτη!!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 1 ΜΑΪΟΥ 2018
loading...

5 thoughts on “Υποψήφια στα Χανιά η Ντόρα;

  1. Πάλι η αγία οικογένεια των φαταούλων – βρυκολάκων επί των επάλξεων! Δεν χορταίνει η θάλασσα γλυκό νερο με τίποτα..
    Ήθελα να ήξερα ,τι έχει να προσφέρει πια η 68χρονη Ντόρα
    στην Ελλάδα.

  2. https://youtu.be/jLWgwc-1GT8
    Μπακογιάννη: Είμαι κουμπάρα του Μαρινάκη όχι απλά φίλη του

    « Ξενόδουλη, ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μητσοτακό-γεννημένη…»

    Η Ντόρα είναι ένα άλογο πολίτικο Δρακουλό-κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της συμφέρον, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας.

    Η εμπαθής κωλόγρια δεν έχει ιδεολογικές διαφορές.

    Έχει μονάχα ζήλια κι απωθημένα.

  3. ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

  4. Δον κουραδον ΜπουρδΑστολου:Περι Μπουρδαs…ο Λογοs!
    Μπουρδολογιον εστι μπουρδα ανθολογημενη!Μπουρδα δε ειναι η καυχισιολογια,η ανοητολογια..Ο διασυρμοs ειναι μπουμπουνιστοs ωστοσο ο μονοs που δεν το υποπτευεται ειναι ο ιδιοs μπουρδολαλησαs!!!
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ VS ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ!!!BEST OF(πολυ γελιο)
    η πορδοκλανορουφηχτρα του μιχαλακη…

  5. Στα Χανιά θα πατώσει. Στα Καρπάθια θα εκλεγεί σίγουρα…

Comments are closed.