Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”).

Κύριοι Βουλευτές,

Τι είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο «γνωστός» διεθνολόγος Κ. Φίλης που έκανε ακόμα και τον κ. Παπαδάκη να βγει από τα ρούχα του (δείτε πως τον κοιτάνε) !!!!

Και που έκανε τον Καθηγητή Μητρόπουλο να βγει επίσης έξω από τα ρούχα του και να φωνάζει για Προδοσία .

· Είπε το γνωστό, του ως λέγεται νέου Αλέξανδρου μας που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του σκοπιανού κτλ, του we are the world

· Oτι συμφωνεί στο να δοθούν όλα στους σκοπιανούς, με «υποσχετική»

Τον τότε και νυν γνωστό Καθηγητή Κουλουμπή του ΕΛΙΑΜΕΠ κτλ, αντικατέστησε πλέον ο ανωτέρω, πολύ “γνωστός” πλέον νεοταξικός «διεθνολόγος» καθοδηγητής μας,

· Ο ανατείλας και αυτός νέος αστήρ της διεθνούς νεοταξικής πολιτικής, ο εικονιζόμενος ανωτέρω και από καναλίου εις κανάλιο «καθοδηγητής» μας. Ο Κωνσταντίνος Φίλης ο Δ/ντης Ερευνητικών Προγραμμάτων του ΙΔΙΣ(Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων) του Παντείου Πανεπιστημίου.

· Δηλαδή του νέου ΕΛΙΑΜΕΠ (το παλιό έγινε πλήρως γνωστό και αχρηστεύθηκε). Του ΙΔΙΣ (Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, νεοταξικό ως όλα δείχνουν ), με σεμινάρια ιδίως για το Μακεδονικό όπως γράφουν (όχι προς Θεού το σκοπιανό) http://www.idis.gr/?p=4776

Μετά από όσα είπε ο του νέου ΕΛΙΑΜΕΠ (ΙΔΙΣ) Κ. Φίλης,

· Εναντίον συλλαλητηρίων και ότι ο λαός δεν πρέπει να επεμβαίνει στην ενάσκηση της νεοταξικής (προδοτικής και κατά κ. Μητρόπουλο) πολιτικής, και τα γνωστά, ότι όλος ο κόσμος τα λέει Μακεδονία» κτλ.

· Και ια να αντιληφθείτε την επανάληψη της προδοτικής ιστορίας.

· Δείτε την κατωτέρω κρυστάλλινης λογικής ανάλυση του 1986 για το Κυπριακού του Γίαννου Κρανιδιώτη που ισχύει πλήρως και για το σκοπιανό.

· Τέθηκε μόνον όπου, Κουλουμπής ο Φίλης , όπου Ντεκτάς, ο φίλος του Άλεξις τον Ζάεφ , οπού Κυπριακός Ελληνισμός, ο Ελληνισμός της Μακεδονίας μας και όπου ψευδοκράτος τα σκόπια.

1986, Γιαννος Κρανιδιώτης)*

· Για το δίλημμα του είδους «μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα» που έθεσε ο κύριος Φίλης από τη μία να υπογράψουμε κάτι το οποίο να δεσμεύει τον ελληνισμό για πάντα, δηλαδή να καταδικάσουμε τον ελληνισμό της Μακεδονίας,

· Και από την άλλη πλευρά, ότι δήθεν αν δεν υπογράψουμε, ενδεχομένως να έχουμε αναγνωρίσεις του ψευδοκράτους του Ζάεφ. «Να έχουμε ίσως κρίση στο εσωτερικό μέτωπο και τις διεθνείς πιέσεις κτλ»

· ” Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι ψευτοδίλημμα διότι με το να αποδεχτώ το σχέδιο δεν αποφεύγω τίποτα.

· Αντίθετα, είναι σαν να αναγνωρίζω πρώτος εγώ τα σκόπια σαν Μακεδονία. Τι μπορεί να συμβεί;

· Να έχω αποδεχθεί το σχέδιο και να μη εφαρμόσουν όσα υπόσχονται στη συνέχεια οι σκοπιανοί.

· Θα έχω όμως εν τω μεταξύ υπογράψει και θα έχω δεσμευθεί, να μπουν στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ,

· Και εκτός του ότι θρασύτατες θα συνεχίσουν να διεκδικούν την Ελληνική Μακεδονία, θα έχουν προσεταιριστεί την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

* Από τον Επενδυτή της Μ. Πέμπτης-Κυριακής του Πάσχα 8-11 Απριλίου 2004 σελίδα 8 και 9.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...