Παπαχριστόπουλος: Ο Σόιμπλε μας έδινε €50 δισ. και μας έστελνε στους κάδους απορριμμάτων

Ακόμα και τον υπουργό Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει την νεφελώδη υπόσχεση για μη εφαρμογή της ψηφισμένης πρόβλεψης για μείωση των συντάξεων

Ακόμα και τον υπουργό Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει την νεφελώδη υπόσχεση για μη εφαρμογή της ψηφισμένης από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μείωσης των συντάξεων.

«Δεν βλέπουμε ότι το ΔΝΤ είναι χαλαρό; Ο υπουργός Οικονομικών καλά κάνει και λεει όσα λέει γιατί τα έχει υπογράψει. Εγώ όμως λέω, αφήστε να έρθει ο Αύγουστος του 2018 και θα δούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής λόγω της απουσίας του κ. Πάνου Καμμένου σε υπουργική αποστολή.

Εκτός αυτών, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχειρώντας να κάνει μια ιστορική αναδρομή είπε για τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «ο Σόιμπλε μας έδινε 50 δισ. ευρώ και μας έστελνε στους κάδους απορριμμάτων, τώρα μεταξύ μας».

loading...

4 thoughts on “Παπαχριστόπουλος: Ο Σόιμπλε μας έδινε €50 δισ. και μας έστελνε στους κάδους απορριμμάτων

  1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
    ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΡΟΔΟΤΗ

  2. ο σαποιοκοιλιας Παπααχρηστοπουλος

  3. ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΞ….ΝΑΙ? ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΞ!!! ΔΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ? ΔΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΡ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΚΥΤΤΑ!!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΙ ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΕΣ…….ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ?

  4. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΧΙΔΑ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΝ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΜΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΝΟΥ ΕΡΑ ΒΑΡΑ ΠΟΡΤΕΣ ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ

Comments are closed.