Παπαχριστόπουλος: Ο Σόιμπλε μας έδινε €50 δισ. και μας έστελνε στους κάδους απορριμμάτων


Ακόμα και τον υπουργό Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει την νεφελώδη υπόσχεση για μη εφαρμογή της ψηφισμένης πρόβλεψης για μείωση των συντάξεων

Ακόμα και τον υπουργό Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει την νεφελώδη υπόσχεση για μη εφαρμογή της ψηφισμένης από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μείωσης των συντάξεων.

«Δεν βλέπουμε ότι το ΔΝΤ είναι χαλαρό; Ο υπουργός Οικονομικών καλά κάνει και λεει όσα λέει γιατί τα έχει υπογράψει. Εγώ όμως λέω, αφήστε να έρθει ο Αύγουστος του 2018 και θα δούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής λόγω της απουσίας του κ. Πάνου Καμμένου σε υπουργική αποστολή.

Εκτός αυτών, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχειρώντας να κάνει μια ιστορική αναδρομή είπε για τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «ο Σόιμπλε μας έδινε 50 δισ. ευρώ και μας έστελνε στους κάδους απορριμμάτων, τώρα μεταξύ μας».

4 σχόλια :