Παππάς: Φθινόπωρο του 2019 οι βουλευτικές εκλογές

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, “ThessNews”, ο κ.Παππάς πρόσθεσε ότι «τα επιχειρήματα της ΝΔ για την ανάγκη εκλογών έχουν εξαντληθεί και η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εγκλωβισμένη σε ένα δραματικό υπαρξιακό πολιτικό αδιέξοδο».

Ο ίδιος τάσσεται υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές λέγοντας ότι η καθιέρωσή της «θα ενδυναμώσει τη διαφάνεια και τις συνθέσεις σε μια πραγματική προγραμματική βάση».

Για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι η σχετική διαδικασία μέσω του ΕΣΡ για τη χορήγηση 5 ή 6 αδειών και η καταβολή σημαντικού συνολικού τιμήματος «κατέρριψαν τις θέσεις όσων μιλούσαν για δυνατότητα δημοπράτησης απεριόριστου αριθμού αδειών και μη ανάγκης καταβολής τιμήματος εκ μέρους των σταθμών. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί ζητούσαν απεριόριστες και “τζάμπα” άδειες».

Τέλος, για το πρόγραμμα κατασκευής των 11 μικροδορυφόρων, ο κ. Παππάς τόνισε πως «θα έχει τεκμαρτά οφέλη και για την επιστήμη αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών σε μια σειρά από τομείς, όπως είναι η ευφυής γεωργία και η ασφάλεια».

loading...

1 thought on “Παππάς: Φθινόπωρο του 2019 οι βουλευτικές εκλογές

  1. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 18 ΘΑ ΠΑΡΗΣ 18% – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 19 ΘΑ ΠΑΡΗΣ 8% . ΔΙΑΛΕΧΤΕ.

Comments are closed.