ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ..Με Leopard προσφέρουν κρασί στον στρατηγό τους στην Ξάνθη – (βίντεο)

Του πρόσφεραν ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί επάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας των ελληνικών οπλικών συστημάτων
Η γιορτή ειχε πραγματοποιηθεί προς τιμήν του προστάτη μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη» στην Ξάνθη… και ειχε επιφυλάξει στον στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού μία ευχάριστη έκπληξη.

Οι συνεργάτες του στρατηγού προέβησαν σε μία… πρωτότυπη κίνηση προκειμένου να τιμήσουν τον εορτάζοντα διοικητή του Δ’ΣΣ. Του πρόσφεραν ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί επάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου των 120 mm του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας και στόχευσης των ελληνικών οπλικών συστημάτων.

Το τανκ που μεταφέρει το ποτήρι κινείται, χωρίς να χυθεί ούτε στάλα, ενώ ο στρατηγός παίρνει τελικά το ποτήρι από ένα μέλος του πληρώματος του άρματος, ευχαριστεί τους ένστολους και δοκιμάζει το κρασί.

Δείτε το βίντεο:

loading...

2 thoughts on “ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ..Με Leopard προσφέρουν κρασί στον στρατηγό τους στην Ξάνθη – (βίντεο)

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ?????? ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ
    ΑΝΤΙ ΘΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

  2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΧΑΖΕΣ ΠΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ…

Comments are closed.