Στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της η «βασίλισσα» του Instagram

Σοκάρει το φριχτό έγκλημα της 27χρονης Elena Karimova που στραγγάλισε και έκαψε τα δύο της παιδιά. Ξέμεινε από χρήματα και υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να τα στηρίξει.

Η 27χρονη βασίλισσα του Instagram με 21.000 συνδρομητές στην online επιχείρησή της ανακρίνεται από τις αρχές για τον φόνο των δύο της παιδιών Khadizha και Suleiman στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Elena Karimova αφού στραγγάλισε τα δύο της παιδιά πήγε σε βενζινάδικο και αγόρασε βενζίνη.

Οδήγησε μέχρι το δάσος και έβαλε τους έβαλε φωτιά, προσπαθώντας να κρύψει τα ίχνη του ανατριχιαστικού της εγκλήματος στο Nizhny Novgorod.

Η Ρωσίδα μετά το διαζύγιο από τον άντρα της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αποπληρωμές των δανείων της.

Σοκαρισμένοι από το μακάβριο εύρημα
Με τον φόβο ότι θα την εντοπίσουν οι ντόπιοι, έβαλε τα καμένα πτώματα των παιδιών της στο αυτοκίνητο και γύρισε σπίτι. Την επόμενη μέρα πήγε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη κοντά στο Nizhny Novgorod και τους έβαλε ξανά φωτιά.

Οι πυροσβέστες βρήκαν τα πτώματα μόλις έσβησαν τη φωτιά και αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για σκύλο. Όταν πλησίασαν πιο κοντά κατάλαβαν ότι ήταν τα πτώματα των δύο παιδιών. Ήταν τόσο καμένα που ήταν αδύνατο να προσδιοριστεί το φύλο τους.

«Δεν μπορούσα να φροντίσω τα παιδιά μου. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν ξέρω καν πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό. Ζούσα με τον άντρα μου, με χώρισε και έγινε πολύ δύσκολο να μεγαλώσω τα παιδιά μας» είπε στο δικαστήριο η 27χρονη.

loading...