ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚAΛΕΣΜΑ ΑΝΤIΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚHΣ ΑΝΑΓEΝΝΗΣΗΣ 



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης
Αγαπητοί συμπατριώτες Ελληνίδες και Έλληνες!
Είμαστε υπό κατοχή σε έναν πόλεμο νέας μορφής και ενώ υφιστάμεθα τις συνέπειες του,

εντούτοις, δυσκολευόμαστε να τον αποκαλύψουμε και να τον καταγγείλουμε διότι κρύβεται με το προσωπείο της δήθεν δημοκρατίας, της δήθεν πολιτισμένης Ε.Ε. και του δήθεν ευεργετικού για την οικονομία μας ξένου νομίσματος.

Το μόνο που βλέπουμε είναι να πέφτει το βιοτικό μας επίπεδο, να χάνουμε τις δουλειές μας, να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, να μας παίρνουν τα σπίτια και να ξενιτεύονται τα παιδιά μας για να βρουν εργασία, την στιγμή που αλλόθρησκοι πλημμυρίζουν τον τόπο υποστηριζόμενοι από ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εθνομηδενιστές της Νέας Τάξης 
Πραγμάτων. Τα γειτονικά κράτη μικρά και μεγάλα επιβουλεύονται την ιστορία μας, την εδαφική μας ακεραιότητα, τους φυσικούς και ενεργειακούς μας πόρους σε στιγμές πλήρους οικονομικής αλλά και ηγετικής μας αδυναμίας με τους άρχοντες μας να διαπληκτίζονται για την νομή της εξουσίας αν και όλοι τους υπηρετούν τα ίδια ξένα συμφέροντα που τους εναλλάσσουν στην εξουσία.
Στον Β παγκόσμιο πόλεμο αντισταθήκαμε στους πανίσχυρους δολοφόνους Γερμανούς του Χίτλερ με αυτοθυσία διότι ακούγαμε τις μπότες τους, τα τανκς και τα πολυβόλα ενώ συγχρόνως βλέπαμε το αίμα των συμπατριωτών μας να χύνεται, τις φωτιές να καίνε τα σπίτια μας και να καταστρέφουν την κρατική μας υποδομή.
 Μετά ανέλαβαν την τύχη μας οι νικητές ¨Σύμμαχοι¨ Τσώρτσιλ και Στάλιν οι οποίοι στον μεταξύ τους ανταγωνισμό μας χώρισαν σε δεξιούς και αριστερούς και αφού μας έβαλαν να αλληλοφαγωθούμε μας πήραν και τα όπλα αφήνοντας μας έρμαια στη θέληση της επερχόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Οι Αμερικανοί διάδοχοι τους μας επέβαλαν δικτατορία που κατέληξε στην προδοσία της Κύπρου με αποτέλεσμα την Τουρκική κατοχή στο βόρειο τμήμα της, συνέπεια της οποίας είναι και οι σημερινές διεκδικήσεις των Τούρκων στην ΑΟΖ του νησιού.
Στην συνέχεια μας έφεραν τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ για να διώξουμε τάχα την κακιά δεξιά, και μας εξαπάτησε με τις λαϊκίστικες διακηρύξεις του, η αποδοχή των οποίων βαρύνει και εμάς τους ίδιους.
 Ξεπέσαμε στον αμοραλισμό περιφρονώντας τις ηθικές αξίες και παραδόσεις μας, συμπεριφερθήκαμε εγωιστικά και ατομικιστικά διεκδικώντας προσωπικές τάχα ελευθερίες και συμφέροντα εις βάρος της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του συνανθρώπου μας ακόμη και του ίδιου του κράτους που το διαλύσαμε για να δημιουργήσουμε τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς που σήμερα λυμαίνονται τη χώρα.
 Η ευθύνη βαρύνει και την ίδια τη Δεξιά που αντί να αντισταθεί στον ηθικό και πολιτικό ξεπεσμό πασοκοποιήθηκε και η ίδια.
Το ΠΑΣΟΚ με τις πάσης φύσεως επιδοτήσεις που κατανέμονταν με κομματικά κριτήρια και υποστηρίζονταν από έναν διεφθαρμένο συνδικαλισμό, δημιούργησαν ένα κλίμα αστήρικτης ευημερίας αλλά και ασυδοσίας προπαγανδίζοντας μία ψευδή κοινωνική δικαιοσύνη και ισοκατανομή του εισοδήματος. 
Στην ουσία τα χρήματα δεν προήρχοντο από τους πλούσιους και διανέμονταν στους φτωχούς αλλά από έναν άμετρο δανεισμό με τοκογλυφικούς όρους όχι για την ανάπτυξη της παραγωγής αλλά για την ικανοποίηση του πελατειακού μηχανισμού που τους κρατούσε στην εξουσία. 
Παράλληλα με τη συνεργασία της Αριστεράς και του επιδοτούμενου συνδικαλισμού αποβιομηχάνισαν τη χώρα που έχασε την αυτάρκεια της σε καταναλωτικά αγαθά, δημιουργώντας ελλείμματα στο εμπορικό ισοζύγιο. 
Χρειάστηκε ένα διάστημα τριακονταετίας για να φανούν οι συνέπειες που δεν είναι άλλες από το κλείσιμο επιχειρήσεων, αύξηση της ανεργίας μείωση των εισοδημάτων και αδυναμίας του κράτους να ανταπεξέλθει στις αυξημένες, λόγω ρουσφετιών, δημοσιονομικές του υποχρεώσεις και αποπληρωμής των σπαταληθέντων δανείων.
Την ίδιαν τακτική υιοθέτησε και η πασοκοποιημένη Δεξιά που τελικά συνεργάστηκε σε κυβερνητικό επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ τον πρώην άσπονδο πολιτικό της αντίπαλο. Αρχικά συναίνεσαν στην κατάργηση του εθνικού μας νομίσματος και παρέδωσαν σε ξένα χέρια το κλειδί που ρυθμίζει και συντονίζει την οικονομία μας.
Η στέρηση του εθνικού μας νομίσματος δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την άσχημη κατάσταση που είχε επιφέρει η αποβιομηχάνιση της χώρας και επέκειτο οικονομική χρεωκοπία.
Εδώ μπήκαν στο παιχνίδι η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Εξαγόρασαν το ελληνικό χρέος από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και τις τράπεζες που, έχοντας εισπράξει το κεφάλαιο τους στο πολλαπλάσιο, πούλησαν τα ελληνικά ομόλογα σε εξευτελιστικές τιμές προκειμένου να κερδίσουν ότι μπορούσαν από την εμπορική τους αξία. 
Από την μεριά τους η Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ. ως θεσμικοί πλέον κάτοχοι του χρέους επέβαλαν όρους και προϋποθέσεις στο ελληνικό κράτος ώστε να εισπράξουν το χρέος όχι στην εμπορική του αξία με την οποία το απέκτησαν αλλά στην ονομαστική του αξία, κερδοσκοπώντας έναντι της Ελλάδος, πράγμα που δεν μπορούσαν να κάνουν οι αρχικοί μη θεσμικοί τοκογλύφοι.








loading...

1 thought on “ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  1. ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ,ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ .ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ,ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΖ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΣΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΔΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ Ή ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

Comments are closed.