ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Λίγους μήνες μετά από τις μυστηριώδεις κατηγορίες για «όπλα που λιώνουν τον εγκέφαλο» στην Κούβα, που άφησαν πολλούς...
Αμερικανούς διπλωμάτες με μακροχρόνια ψυχική βλάβη, έχει προκύψει κάτι πολύ παράξενο … από μια άγνωστη προέλευση.

Νωρίτερα φέτος, ο δημοσιογράφος του MuckRock, Curtis Waltman (ο οποίος ειδικεύεται στην υποβολή αιτημάτων για το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης), έστειλε στο Κρατικό κέντρο σύντηξης της Ουάσινγκτον (WSFC) – (μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της επιβολής του νόμου της κυβέρνησης της Ουάσιγκτον και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης) -ένα αίτημα για να του στείλουν πληροφορίες σχετικά με την Antifa και τις ομάδες λευκών υπερασπιστών.

Έλαβε μια ικανοποιητική απάντηση στην ερώτηση που είχε ζητήσει, αλλά όπως σημειώνει ο Waltman, όταν στέλνετε χιλιάδες αιτήσεις στην FOIA, είστε υποχρεωμένοι να παίρνετε κάποιες πολύ περίεργες απαντήσεις από καιρό σε καιρό …έτσι και έγινε – το συνημμένο που έλαβε ως απάντηση ήταν ένα αρχείο με τίτλο “EM επιδράσεις στο ανθρώπινο body.zip.” Μέσα ήταν έγγραφα όπως αυτό:Όπως γράφει ο Waltman, αυτό που εξετάζετε εδώ είναι τα “ψυχο-ηλεκτρονικά” όπλα που χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητισμό για να κάνουν μια ευρεία ποικιλία φρικτών πραγμάτων στους ανθρώπους, όπως η ανάγνωση ή η συγγραφή του μυαλού σας η να προκλειθει έντονος πόνος απο αποσταση, η το πιο αστειο απο ολα … προκληση φαγούρας!!!

Για να είμαστε σαφείς, η παρουσία αυτών των εγγραφών (οι οποίες δεν δημιουργήθηκαν από το κέντρο σύντηξης και δεν είναι κυβερνητικά έγγραφα) δεν πρέπει να θεωρηθεί ως απόδειξη ότι το DHS διαθέτει αυτές τις συσκευές ή ακόμα και ότι υπάρχουν τέτοιες συσκευές. !!!! … ισως να μιλαμε για την θεληση να γινουν …αλλα ισως και να υπαρχουν πολυ χειροτερα μηχανηματακια… ποιος ξερει ..μην μας πουν και συνωμοσιλογους !!


Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο πικαντικο;Η “Απομακρυσμένη χαρτογράφηση του εγκεφάλου.” Είναι εκνευριστικα πικαντικο μπορουμε να πούμε. ….

Απλά ελέγξτε τις λεπτομέρειες αυτών των διαφανειών. Το μαύρο ελικόπτερο πυροβολεί με τα ψυχοτρονικά του όπλα, κάνει μια χαρτογράφηση του εγκεφάλου σας, μεταδίδοντας τις σκέψεις σας πίσω σε κάποιο κέντρο συντονισμού. Εσείς ξυπνάτε αύριο με μια παράξενη διάθεση να ξαναψηφίσετε Τσίπρα …!!


1 σχόλιο :