Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ!ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΘΙΑΣΟ»!

Αν και δεν μπορεί κανείς να έχει εμπιστοσύνη στις ψευτοσκοπήσεις  ωστόσο νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis που δημοσιεύει το Tvxs.gr,
δείχνει ότι ο λαός τηρεί στάση αρνητικής ψήφου στις επιλογές του για τις επόμενες Εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν.


Έτσι, όπως και παλιότερα πρώτο κόμμα αναδεικνύονται οι αναποφάσιστοι λευκά και άκυρα με 41,7%! Δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο απαξιώνει όλον τον πολιτικό «θίασο»!!!  

Πιο αναλυτικά, η ΝΔ διατηρεί ισχυρό προβάδισμα  στην πρόθεση ψήφου με 20,8% έναντι 11,9% του ΣΥΡΙΖΑ.


Εκτίμηση εκλογικής επιρροής

Οι ψηφοφόροι, συνεπώς, δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά να ξαναστείλουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω στα μονοψήφια ποσοστά του, ενώ σημαντικό ποσοστό των «μετέωρων» ψηφοφόρων δηλώνει ότι θα επιλέξει απορριπτικές λύσεις (αποχή, άκυρο ή λευκό)!!!

 Μάλιστα, σύμφωνα με ένα δημοσκοπικό εφεύρημα που λέγεται «εκτίμηση εκλογικής επιρροής», και αυξάνει τα ποσοστά των κομμάτων (αλλά δεν αποτελεί πρόβλεψη), η τάση για «άρνηση ψήφου» επηρεάζει και τα μικρότερα κόμματα, καθώς σχεδόν όλα εμφανίζουν κάμψη σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2017, ενώ το ποσοστό των «μετέωρων» ψηφοφόρων αυξάνεται στην πρόθεση ψήφου (που αποτελεί πρόβλεψη) κατά 12,4%, από το 29,5% στο 41,7%.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

2 σχόλια :