Δημόσιο: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων από την Παρασκευή (27/04)

Την ερχόμενη Παρασκευή (27/04) θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα eauction, με τους πλειστηριασμούς από το Δημόσιο να ξεκινούν.
Τα πρώτα ακίνητα, μεταξύ των οποίων οικόπεδα και κτίρια, που θα ρευστοποιηθούν, αγγίζουν σε οφειλές το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Καθημερινή, ξεκινούν από 970.000 ευρώ και φτάνουν έως και τα 863 εκατ. ευρώ ενώ οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται ξεκινούν από τις 96.000 ευρώ και φτάνουν έως και τις 600.000 ευρώ.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από το Δημόσιο ξεκινούν σε μια προσπάθεια πίεσης μεγαλοοφειλετών για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Σημειώνεται ότι στη λογική του «παγώματος» των πλειστηριασμών το προηγούμενο διάστημα, το 2017 δεν διενεργήθηκε κανένας πλειστηριασμός από το ελληνικό Δημόσιο ενώ το 2016 είχαν πραγματοποιηθεί μόλις 11, τους οποίους, μάλιστα, είχαν ζητήσει οι ίδιοι οι οφειλέτες για να αποπληρώσουν τα χρέης του στην εφορία.

loading...

1 thought on “Δημόσιο: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων από την Παρασκευή (27/04)

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο,ΤΕΡΜΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ.

    ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ,Η ΠΙΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ.

Comments are closed.