Πρωτοβουλία Ανδρεάδη με στόχο να συγκεντρωθεί 1 δισ. ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos Ανδρέας Ανδρεάδης.Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά τη συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 που στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Μπαλταδώρο, αναφορικά με τις ελλείψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταπόνηση που υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, ο κ. Ανδρεάδης ξεκινά μια προσπάθεια για να κινητοποιήσει τους εύπορους Έλληνες και ιδρύματα. Στόχος εντός του έτους να συγκεντρωθεί το ποσό του 1 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δισ. € για ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες και ιδρύματα στη χώρα και στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συνεννόηση με σχέδιο και διαφάνεια» έγραψε στο Twitter ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos.

Ευάγγελος Γεωργούσης, πτέραρχος ε.α. στο enikos.gr για την πρωτοβουλία Ανδρεάδη: Συμφωνώ απόλυτα – Αξίζουν συγχαρητήρια

Την πρωτοβουλία του επίτιμου προέδρου του ΣΕΤΕ και διευθύνοντα συμβούλου της Sani/Ikos Ανδρέα Ανδρεάδη για να συγκεντρωθεί 1 δισ. ευρώ με σκοπό την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, χαιρετίζει ο Ευάγγελος Γεωργούσης, Πτέραρχος εν αποστρατεία και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων.

«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σοβαρή πρωτοβουλία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όποιον την ξεκινάει και θα πρέπει όλοι οι φορείς, όποιοι είμαστε, με τον τρόπο του ο καθένας να συμμετέχει. Είμαι υπέρ αυτών των πρωτοβουλιών. Εξάλλου η χώρα έχει παράδοση και έχει σταθεί στα πόδια της από τέτοιες πρωτοβουλίες, είτε ατομικές, είτε συλλογικές» τονίζει ο κ. Γεωργούσης στο enikos.gr.

«Όταν η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ανεξάρτητα ποιος φταίει για αυτό, πρέπει να κοιτάμε το μέλλον, πρέπει να βρεθούν πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς. Ένας από τους τομείς είναι και η οικονομική ενίσχυση της Άμυνας της χώρας. Συμφωνώ απόλυτα» προσθέτει ο πτέραρχος ε.α.

loading...

7 thoughts on “Πρωτοβουλία Ανδρεάδη με στόχο να συγκεντρωθεί 1 δισ. ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

  1. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΔΕΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Κου ΑΝΔΡΕΑΔΗ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΟΔΟΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΘΥΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΔΡΕΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ,ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ .
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ

  2. Καλή και επαινετέα η πρωτοβουλία σου κ Ανδρεάδη, μόνο φρόντισε να (κατ)έχεις και την εποπτεία για το αν πράγματι θα φτάσουν εκεί για όπου προορίζονται τα λεφτά – αν και εφ΄όσον συγκεντρωθούν- και να μην εξανεμισθούν σε "απαραίτητους και αναγκαίους διορισμούς" κοματόσκυλων και λιγότερο κοματόσκυλων…

  3. Mπράβο, στον κύριο Ανδρεάδη, η συμμετοχή να γίνει με το κατά δύναμη από όλους τους Ελληνες Εσωτερικού και Εξωτερικού, ΚΑΙ πρώτους, να δώσουν το παράδειγμα , οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, των οποίων τα βαλάντια είναι Ανεπίτρεπτα ΧΟΝΤΡΑ, περιμένω να δω τις προσφορές τους,,,g,,,

  4. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ,

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.

    ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΕΣ"…ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ …ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ…"ΑΞΙΟΜΑΧΟ"?

    ΟΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΣΑΣ "ΕΠΕΙΣΑΝ" ΟΤΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ?

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ…"ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΑ …"ΠΑΝΤΑ", ΣΤΡΑΤΟΣ, ΒΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ,…ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ … ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ "ΠΙΣΤΑ" ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ…"ΒΡΥΞΕΛΩΝ"?

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ, "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…"ΔΕΝ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΙΠΟΤΕ" ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ "ΕΝΤΟΛΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ…ΓΕΡΜΑΝΙΑ" ?…..

    κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ "ΑΛΛΑΞΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ" ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ "ΚΑΠΟΙΕΣ" ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ…ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ…

    Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ, "ΑΛΛΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ…ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ"…….

    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ…"Χ Α Σ Α Μ Ε", ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Α Π Α Ν Τ Ε Σ ΕΙΝΑΙ ΜΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΡΑ…"Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ"….

    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΟΤΕ ΘΣ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ^ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΕΣΤΙ ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ^ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ,(ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ) ΚΑΤΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ,ΔΗΘΕΝ ,ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ.

  6. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ "ΦΙΛΕ" 8.25μ.μ., ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ "ΧΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ?

    ΦΤΑΙΕΙ Η…"ΑΝΟΙΑ" ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ?

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΨΗΦΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "Α.Α.Δ.Ε.", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ…"Φ.Ε.Κ." ΑΠΟ ΤΟ 1989, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", ΤΟΥ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΒΟΥΛΕΥΤΗ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ, ΜΕ ΤΙ "ΨΗΦΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΕΔΩΘΕ, ΕΙΝΑΙ…"Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ε Σ" ΚΙ' ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ…"ΠΑΣΧΩ" ΑΠΟ…ΑΝΟΙΑ…

    ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ?

    ΘΕΩΡΕΙΣ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ", Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΑΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ …ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.ΠΕΤΑΣ ΜΙΣΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κο ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Comments are closed.