Ηλεία: Η Κατερίνα Καρνάρου κλείνει τα 113 χρόνια ζωής και διεκδικεί τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο

Γεννήθηκε το 1905 και κλείνει τα 113 χρόνια ζωής πρόκριται για την Κατερίνα Καρνάρου από την Κρέστενα στην Ηλεία,διεκδικεί τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον Κόσμο.
Σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα και τις ηλεκτρονικές καταχωρίσεις (ΑΜΚΑ, αριθμός ταυτότητας, βιβλιάριο ΟΓΑ), η κα Καρνάρου είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905, δηλαδή το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 113 χρόνια ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ήδη άτομα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος συγκεντρώνουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για να σταλούν στο αρμόδιο γραφείο του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο ήταν η Γιαπωνέζα Νάμπι Τατζίμα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Ομάδας Έρευνας Γεροντολογίας» (Gerontology Research Group), η οποία όμως απεβίωσε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 117 ετών.

Ο πρόεδρος της ΔΚ Κρεστένων, Κώστας Δρακόπουλος, τόνισε στην εφ. «Πατρίς» πως η κα Καρνάρου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή και επισήμανε ότι από την πλευρά του θα συμβάλει στο να προσκομιστούν όλα τα έγγραφα που υπάρχουν, για να πιστοποιηθεί η ηλικία της.

«Η κα Κατερίνα Καρνάρου είναι πολύ αγαπητή σε όλη την Κρέστενα και χαιρόμαστε που είναι καλά στην υγεία της. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να συγκεντρωθούν όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι είναι 113 ετών, ώστε να γραφτεί το όνομά της στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

Δείτε την φωτό:

Πηγή: patrisnews

loading...

1 thought on “Ηλεία: Η Κατερίνα Καρνάρου κλείνει τα 113 χρόνια ζωής και διεκδικεί τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο

  1. Γιαγιά είσαι Υπέροχη και σου εύχομαι να μην βαρεθής ποτέ αυτό τον Κόσμο,
    Ν είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα παιδιά σου όπως και αυτοί ΕΣΈΝΑ, Χρόνια σου Πολλά καί ο Μεγάλος Θεός να σε έχει. προπαντός Καλά.

Comments are closed.