Γκέι, και πολύ μάλιστα!

ΟΜΟ-πληξία ,ΟΜΟ, ΓΚΕΙ, και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ… «Όταν οι λέξεις δεν υπακούουν στο νόημά τους…» κατά Ελύτην

Πολύ λίγο μας απασχολεί, που οι ομοφυλόφιλοι δεσπόζουν παντού ως σύστημα, καλπάζοντας ή
πιέζοντας άνετα και από θέσεως ισχύος κυρίως την νεολαία προς τα νερά τους. Και ως άρχουσα τάξη πλέον αυτοί, τι μήνυμα και κατεύθυνση θα δώσουν; Κάτι νορμάλ, βατό, ή ένα αυξανόμενο και πανίσχυρο ήδη κύκλωμα που ΜΟΝΟ δύο πράγμα θα έχει και έχει στο μυαλό του;… Την δύναμη ώστε να προσηλυτίζει απλά και εύκολα, και το άλλο…
Το “ουδείς παρεβίασε την Φύσιν ατιμωρητί” δε, δεν ισχύει…
Όλοι οι μη έχοντες ή μη λειτουργούντες ένα όργανό τους άνθρωποι, λέγονται ανάπηροι και χρήζουν κατανόησης, φιλίας και συμπαράστασης. Οι γκέι, μόνο υπερηφάνειας και θαυμασμού!… “Να είστε υπερήφανοι για αυτό που είστε” κραυγάζει ο Τσίπρας για να αυξήσει τα ψηφαλάκια. Αλλά αν επικρατήσει αυτό τελικά ως πλειοψηφία και δύναμη κόντρα και στην αισθητική (….) αλλά και στην Δημιουργία, στο “κάτι τραβάει τον δρόμο του” που όρισε ο Μπέκετ, τότε;… Ακόμα και πληθυσμιακά τι θα γίνει αφού και οι τούρκοι είχαν πει κάποτε για εμάς: «Αφήστε τους, αυτοί όπου νάναι τελειώνουν από μόνοι τους…”
Όταν εισπνέεις κόκα αντί για καθαρό αέρα, εκτός των άλλων η μύτη καταστρέφεται από την παραφύσιν χρήση της και πας προς χειρουργείο. Ο πειστικός διακινητής δε που σε πλησίασε, πάει φυλακή ενώ εσύ θα είσαι καταπεπτωκός και απορριπτέος. Αν όμως σε πλησίασε και σε έψησε με υποσχέσεις προς ομοφυλοφιλία κάποιος, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, τότε ο προστατευόμενος από τα ρυπαρά ΜΜΕ, νόμους και πολιτικούς, δεν είναι παρά ένας…Υπερήφανος!
‘Ενας νέος πανίσχυρος ραγδαίος ρατσισμός τρέχει λοιπόν πια και να πώς:
Αν, με το δικαίωμα της ελευθερίας επιλογής κάποιου να του αρέσει η ιδιότητα γκέι, είναι σεβαστός, συμπαθής, νόμιμος, κανονικός, ακόμα και… υπερήφανος. Αν με το ίδιο δικαίωμα, επιλέγει κάποιος να μην του αρέσει αυτή η ιδιότητα και το ζευγάρωμα, αυτός δεν είναι ελεύθερος για αυτή την επιλογή του. Είναι ένας γραφικός ομοφοβικός, κακός φασίστας, ρατσιστής, απολίτιστος, εγκληματίας, και απορριπτέος σκοταδιστής… Τόση ισότητα ελευθερίας έχουμε! (Είδατε τις ολικές αντιδράσεις για τον Μητροπολίτη. Θύμισαν το «άρον, άρον σταύρωσον αυτόν…»)
Πόσο στοίχημα να βάλουμε, ότι σε λίγο θα έχουν δίκιο, δικαιώματα και δύναμη και οι παιδεραστές, και οι βιαστές βρεφών μετά, ύστερα δε και οι… νεκρόφιλοι; Παρακολουθεί κανείς τα κρούσματα τέτοιων ειδεχθών καθημερινών εγκλημάτων που μάλιστα αυξάνουν. Εκδίδουν εξάχρονα αγοράκια και κοριτσάκια. Βιάζουν 12χρονα αγόρια σε σχολεία και γυμναστήρια. Σε λίγο θα είναι και  αυτοί οι άρρωστοι παιδόφιλοι, μια σεβαστή νόμιμη κοινωνική μερίδα υπερίφανων;
Και κάπως έτσι -όπως προβλέπουν ήδη οι σοφοί-* θα πάει προς το καλύτερο, ή θα σβήσει ο δυτικός πολιτισμός; (μιας και ο Ρωμαϊκός έσβησε για ελαφρότερα αίτια…)
Βέβαια ο Μητροπολίτης το παράκανε. Θα μπορούσε αντί τόσου αναθέματος, να είναι πιο συγκρατημένος, κηρύττων την κατανόηση, την συμπόνια, την βοήθεια, την αποστροφή μας ίσως αλλά και την έγκαιρη επιστημονική παρέμβαση από νωρίς στην τάξη των γκέι, μιας και οι.. γνήσιοι τουλάχιστον εξ αυτών, καθόλου δεν φταίνε για την φύση τους….
Τώρα είναι αργά για τις από παντού και προ πολλού παρηκμασμένες Κοινωνίες μας όμως… Αφού έχουμε τελειώσει ακόμα και με την…νόμιμη “αναπαραγωγή” τους πλέον μέσω υιοθεσίες άτυχων παιδιών ορφανοτροφείων.
Τα αποτελέσματα δε, δεν θα είμαστε εδώ για να τα δούμε.
Ευτυχώς.

Κώστας Χατζιδάκης

loading...