ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Ζούμε τις έσχατες ημέρες και αυτό είναι πλέον φανερό, ειδικά της τεράστιας πνευματικής πτώσης των κοινωνιών. Ο Θεός επιτρέπει αυτήν την πτώση για να συντριβούμε και να νοήσουμε ότι χωρίς την σοφία Του καταστρεφόμαστε.
Ας δούμε λίγο την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος:

Την παιδεία την διέλυσαν, την ιστορία του Έθνους μας την ξαναγράφουν όπως βολεύει τους Τούρκους γενίτσαρους και τους Εβραίους Ταλμουδιστές (που επιτίθενται κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας), όπως επίσης το παγκόσμιο σάπιο κατεστημένο αποφάσισε ότι η ομοφυλοφιλία είναι το τρίτο φύλο και διδάσκεται και στα σχολεία, κι ένα σωρό άλλα στην “ελληνική παιδεία” που καταργούν και τους αρχαίους μας ένδοξους προγόνους, αλλά και την Ορθοδοξία.
Στην τηλεόραση μας δείχνουν τουρκικά σίριαλ.
Εισάγεται η τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα σχολεία.
Η μη Έλληνες της βουλής (όλοι δηλαδή) αφάνισαν την μεσαία και μικρομεσαία τάξη, ο λαός πεινά και ρευστό στην αγορά δεν κυκλοφορεί.
Ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της χώρας μας ξεπουλήθηκε για πενταροδεκάρες που κι αυτές δεν πάνε στην τσέπη μας.
Η σύγχρονη ελληνική κουλτούρα, που μας πέρασαν στα μυαλά μας οι προδότες του ελληνικού πνεύματος και της ορθοδοξίας, υποβιβάζει την γυναίκα από δεξιά του άντρα σε αντικείμενο προς ηδονή και διαιώνιση, καταργώντας την θέοση του ανθρώπου.
Οι Ιεράρχες πατρώου και νέου ημερολογίου πέρα βρέχει, σιωπούν στα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και εξακολουθούν να θησαυρίζουν, σε αντίθεση με ό,τι λέει μέσα το Ευαγγέλιο. Έχουν παραβιάσει και ουσιαστικά καταργήσει το Πηδάλιο, τον οδηγό τους δηλαδή. Και δεν εννοούν με τίποτα να ενώσουν την εκκλησία, που είναι βασιλεύουσα και να δώσουν εντολή δικαιοσύνης + ότι πλανούν τον λαό ότι σε μια άλλη ζωή αν είστε καλά παιδιά θα πάτε παράδεισο, δηλαδή στο τώρα μας να μην δούμε ποτέ δικαιοσύνη.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει ολοκληρώσει αποστασία Ορθοδόξου Πίστεως, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της Νέας Τάξης που ορίζει τον παναιρετικό Οικουμενισμό, δηλαδή την πανθρησκεία. Επίσης, βραβεύεται από τους αρνητές του Χριστού, εβραίους Ταλμουδιστές.
Ο λαός περιμένει κάποιον να τον σώσει (λες και δεν υπάρχει ο Χριστός), αλλά χωρίς αδερφοσύνη αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Το βασικό που πρέπει να γίνει κατανοητό στις προφητείες είναι ότι τα πάντα γίνονται με τρόπο που κατανοεί ο άνθρωπος και με βάση πάντα το αυτεξούσιό του (δηλ κανείς δεν μπορεί να επιβληθεί εάν ο λαός δεν θέλει). Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άγγελος στον ουρανό και να πει κάντε αυτό ή εκείνο, γιατί έτσι καταργείται το αυτεξούσιο του ανθρώπου. Πέρα από αυτό με τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το blue beam, haarp κλπ., δεν ξέρει κανείς τι είναι αληθινό και τι όχι. Άρα, όπου λέει «άγγελος» θα εμφανιστεί στον ουρανό στις προφητείες, είναι άνθρωπος στην υπηρεσία του Θεού. Η λέξη «ουρανός» είναι αλληγορική. Ουρανοί σήμερα είναι πολλοί, όπως το facebook ή το twitter. Άγγελος είναι εκείνος που αγγελιοφορεί το μήνυμα (η φράση με διάφορους παρόμοιους τρόπους αναφέρουν οι: Ιωσήφ Βατοπεδινός, η επιγραφή στον τάφο του Μ. Κων/ντίνου, Άγιος Μεθόδιος Πατάρων, Ανωνύμου παράφραση των Χρησμών του Λέοντος του Σοφού, ανδρός γέροντα προς Μανουήλ Παλαιολόγο, όσιος Ιωάννης ο Χοσεβίτης, Άγιος Αγαθάγγελος).
Επίσης, υπάρχουν και άλλες λέξεις που είναι αλληγορικές και κατά την θεολογία ερμηνεύονται ως εξής: για παράδειγμα η λέξη «αίμα» είναι ο κόπος των ανθρώπων, η λέξη «βόδι» ή «αγελάδα» είναι το χρήμα.

Κατά τον αλληγορικό τρόπο οι προφητείες έχουν ήδη εκπληρωθεί, γιατί σαφώς έχουμε πνευματικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτισμικό πόλεμο ήδη και επίσης ο Ιωάννης των προφητειών έχει ήδη παρουσιασθεί και κηρύττει ήδη την Δευτέρα Παρουσία, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Αποκάλυψης του Ιωάννη και πάμε καρφί για 2α Παρουσία.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ:

1 Ο βαπτισμένος τον Χριστό λαός είναι ο βασιλιάς με μαρμαρωμένη όμως την αγάπη των αλλήλων, νεκροί από Αλήθεια, νεκροί από Ελληνισμό.
1Α Ο Δικέφαλος Αετός συμβολίζει την θέοση του ανθρώπου, το άρρεν και το θήλυ τα δυο κορμιά σε μια ψυχή.
2 Η εκκλησία είναι Αγία του Θεού Βασιλεύουσα και αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια με εδώ στην Γη είναι γιατί οι βασιλείς της Γης αποστάτησαν και καταγγελία αυτών.

Να ενωθούν τα εκατοντάδες σχίσματα της Εκκλησίας και να αναστηλωθεί η Μία Αγία και Αποστολική Εκκλησία. Να κοπούν τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων. Η Εκκλησία να αναλάβει την πορεία του Έθνους.
3 Ερμηνεία του Ταλμούδ, του ιερού βιβλίου των Εβραίων, που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και ειδικά κατά των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας και φανέρωση ότι το σήμερά μας αναγράφεται σε αυτό.
4 Ο προσωπικός αγώνας του ανθρώπου, είναι αυτό που οδηγεί προς την αλήθεια, και την φανέρωση της θείας χάριτος του Θεού. Ο προσωπικός αγώνας, η προσωπική Μετάνοια,
και όχι ποιος είναι ο γέροντας σου, η ακόμα και ο Βασιλιάς σου, ώστε εσύ να σωθείς.
5 Φανέρωση του τεράστιου ορυκτού πλούτου της Ελλάδος

7 Κήρυγμα Αγάπης Χριστού.

8 Τι γίνεται μετά θάνατον.

9 Προτροπή να εφαρμοστεί το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ Δούκα Βατατζή στην Ελλάδα.

10 Αναγγελία Δευτέρας Παρουσίας Κυρίου, η οποία θα ξεκινήσει από την Ελλάδα. Η εποχή μας είναι προδρομική της 2ας Παρουσίας.

Ο Ιωάννης είναι η φωνή, εφαρμόστε αυτά που λέει.

«Αόρατος κι όμως ορατός»…..

loading...