ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΌΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. 


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. 


ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ, ΧΕΜΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΜΙΚΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ. 




Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΝΙΩΘΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΘΕΥΤΕΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, 



Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,.


ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.


ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. 



ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΗΞΕΡΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. 




ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.


ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΜΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.



ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΡΗΜΗ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΩ. 



ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΔΜΟΣ, ΠΕΛΟΠΑΣ, ΔΑΝΑΟΣ, ΣΕΜΕΛΗ, ΛΥΓΚΕΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΚΛΠ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ-ΦΟΙΝΙΚΙΚΗΣ, ΧΕΜΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕΣΩ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.  
Απο τον λογο του Μεγαλου ρητορα Ισοκρατη, ειναι ολοφανερο οτι ειχε γινει εισβολη αλλοδαπνω στην Ελλαδα. 

Διαφορετικα δεν υπηρχε κανενας λογος να κανεις ολες αυτες τις αναφορες.  
Ταύτην γὰρ οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ᾽ ἐρήμην καταλαβόντες οὐδ᾽ ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ᾽ οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν ὥστ᾽ ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν, αὐτόχθονες ὄντες καὶ τῶν ὀνομάτων τοῖς αὐτοῖς οἷσπερ τοὺς οἰκειοτάτους τὴν πόλιν ἔχοντες προσειπεῖν.  
Στη χώρα ετούτη κατοικούμε χωρίς να διώξουμε άλλους· ούτε τη βρήκαμε έρημη· ούτε και μαζευτήκαμε εδώ πέρα ανάκατοι από διάφορα έθνη. Είναι τόσο ωραία και γνήσια, λέω, η καταγωγή μας, ώστε εκεί που γεννηθήκαμε εκεί και κατοικούμε χωρίς καμιά διακοπή, γέννημα–θρέμμα αυτού του τόπου. Έτσι μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη μας με τις ίδιες τρυφερές λέξεις που χρησιμοποιούμε για τους στενούς μας συγγενείς. [25] Μονάχα εμείς δηλαδή από τους Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να την αποκαλέσουμε τροφό, πατρίδα, μάνα.  

Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 
 
 
Σε τραγικη κατασταση παρακμης, οι αρχαιοι Ελληνες, πλην των Αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, Σοφιστών, επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων, ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
 
Οι δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο.



 Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων.
Παραλληλα οι αλλοδαποι φοινικες ιερεις του δωδεκαθεου εβαζαν τις αρχαιες Ελληνικες πολεις να πολεμουν μεταξυ τους προκαλωντας τρομερη γενοκτονια εις βαρος των Ελληνων.                    
TΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 
 
 
Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 
 
 
 
Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .
 
 
 
Οι Ελληνες Δωριεις (Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 
 
 
Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος, δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . 


Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 
 
 
Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 



 
 
Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :
 
«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 
 
ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;
 
Επισης ο Ισοκράτης μας αναφερει σχετικά με τους Ηρακλειδεις οι οποιοι ηταν Δωριεις μας ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του, φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 
 
 
Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.
 
 
 
Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. 


Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με τους αλλους Δωριείς κατέβηκαν από την Βορ. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.).

Αυτο το εκαναν με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.
 
 
 
Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).
 
 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 
 
 
Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:
 
 
Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στην Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στην Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 
 

Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 
 
 
Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή.



Εκεινος  ηταν ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 


 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 
 
Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 




 
 
 
Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


 
 
Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 






 
Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη. 
 
 
Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.
 
 
 
 
Το ελληνικό έθνος όπως μας αναφερουν οι ιεροι  αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς,  Ίωνες, Αχαιούς και τους Αιολείς, ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).
 
 


Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 
 
 
 
 
Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
 
 
 
 
 
 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 

 
 
 
 
 
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 




Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 
 
 
 
 
 
Πως γινοταν οι ιεροι Αρχαιοι επιστημονες οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν και επετυχαν τα παντα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 
 
 
 
 
Πως ηταν δυνατον οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, στο φαγωμα των θυσιασμένων και στις θυσιες ζωων.

Επισης ηταν αδυνατον να δεχοταν να γινονται οι ευνουχισμοι των νεων αγοριων, η εκπορνευση των κοριτσιων, οι “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και οι απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.
 
 
 
 
Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 


 
Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
 
 
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;

 
O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
 
 
 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
 
 
 
Ενδεικτικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 
 
 
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
 
 
Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.
 
 
 
Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 
 
 
 
 
 
Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα,Πελοποννησο,
και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.
 
 
 
 
 
 
 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 
 
 
 
 
Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 
 
 
Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. 





Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.
 
 
 
 
 
 
Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες,ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 
 
 
 
Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 
 
 
 
 
Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. 




Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. 



Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 
 
 
 
 
Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. 


Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. 



Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. 



Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.
 
 
 
Ο Παυσανίας στο σημαντικο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 
 
Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. 



Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. 




Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι,ο σηθ (Τυφωνας).
 
 
 
 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. 




Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 
 
 
 
Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. 





Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 
 
 
 
 
Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 
 
 
 
Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.
 
 
 
Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 
 
 
 
 
Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. 



Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 
 
 
 
Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. 






Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.

 

 
 
Ο Ιπποκρατης ειναι ο πρωτος, Ελληνας Ιατρος ο οποιος  διδαξε οτι η ιατρικη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο δωδεκαθεο.




Αυτο βεβαια ηταν αντιθετο με τα οικονομικα συμφεροντα των εβραιων εωσφοριστων του Δωδεκαθεου οι οποιοι εκτος απο μαυροι μαγοι ιερεις, γινοταν και “Ιατροι”.


Αυτο το εκαναν ωστε να εκμεταλευονται τους Ελληνες με καθε πιθανο και απιθανο τροπο.

 
 

Το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια. 



 
Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  
 
 
Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων.  
 
Ειναι γνωστο οτι ο εωσφορισμος ειναι η  
“θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 
 






Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.
 





Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες
ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.
 
Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 
 
 
 
Οταν μας κατεστρεψαν ολοσχερος οι φοινικες  δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει κατ ουσιαν  αμαχητι η Ελλαδα απο τους Ρωμαιους. 
 
 
Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν.




Παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι
εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο Ρωμαικο κρατος στο οποιο ηταν επι αιωνες σκλαβοι. 
 
 




Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.
 
Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου) Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.



 
Οταν επιχειρησαν στους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.
 
Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 
 
Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  
 
Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 
 
Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 
 



Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.
 

Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 
 





Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.
 
Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.
 



Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 
 
Απο την αλλη οι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.
 
 
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.



 
ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
 
Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 




 
Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 



 
Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  
 
Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 




 
Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 
 
Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 
 
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ’ αγεριού το πόδι.
 
Το πιο σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
 
 
 
 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
 
 
 
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
 
 
 
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
 
 
 
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
 
 
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

 

;

 
 
 
Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
 
 
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
 
 
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες του δωδεκαθεου.
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 
Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ, καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.
 
 

 
 
 
 
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :
 
 


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 
Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 
 
Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 
 
Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 
 
Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ. 
Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια  στο Αργος της Πελοποννησου. 
Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στην καταγωγη. 
Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.
Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 
Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 
Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :
 Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 
Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 
Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. 


Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).
Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 
O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 
Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 
Εκει  στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).
 Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι. Ολοκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων  στους παλιούς καιρους.
Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο, οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 
Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.
 Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο·

 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.
 
 
 
 

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι.

 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.
 
 
 

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι,
2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :

loading...

56 thoughts on “ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ)

  1. Υπαρχουν ευρηματα για ανθρωποθυσιες και ποιες η αναφορες σου γιαυτες?
    γιατι απ'οτι γνωριζω ουτε στον Καιαδα δεν εχουν βρει σκελετους παιδιων!…η προπαγανδα υπηρχε απο την αρχαιοτητα ηδικα μεταξυ Αθηνας και Σπαρτης….
    ολοι οι λαοι του κοσμου εχουν ηρωες και προδοτες πολεμιστες και δειλους…αυτα που γραφεις ειναι βλακειες!!

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  2. ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ…!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??…ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ??????!!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  3. ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

  4. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΞΚΑΝΒΙΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΕΞΑΙΧΩΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ..

  5. ΠΟΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΑΚΑΤΗ ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
    ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΒΛΈΠΑΝ ΜΠ[ΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΣΟΥΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ;

  6. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.!!!

    Στηρίζουμε ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Δεν μπορεί κανείς πια να επικαλείται πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές. Ούτε να κρύβεται πίσω από προσχήματα του τύπου: όλοι ίδιοι είναι. Πώς είναι όλοι ίδιοι, όταν πολιτικές δυνάμεις σαν το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύονται ως Πολιτική Αγωγή σε μια μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία; Πώς είναι δυνατόν δυνάμεις που συμμετέχουν και δεσμεύονται από μια τέτοια μήνυση, να κάνουν πίσω; Πώς είναι δυνατόν να ανακαλύψουν ξαφνικά μετά την εκλογή τους, ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν τα μνημόνια;

    Η απολυτη δεσμσευση για το Ε.ΠΑ.Μ., καταθεση μηνυσης, με ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, πως θα μπορουσε να συνεργαστει με πολιτικες δυναμεις που τις θεωρει δωσιλογικες? Είναι ακομα νας τροπος να ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ"
    Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα
    http://ka8odon.net/epam/mobile/index.html#p=1

    Ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας…
    https://epamhellas.gr/?p=75418

    Προσυπογραφουμε το ψήφισμα
    http://chn.ge/2H3YAzh

  7. ΦΑΑΑΠ ΦΟΥΥΥΠ ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ

  8. Βρήκαν ανθρώπινο σκελετό που παραπέμπει σε ανθρωποθυσία στο βωμό του Δία στην Αρκαδία. Η ταφή στο Λύκαιο Όρος είναι σε άριστη κατάσταση και ανήκει σε άνδρα εφηβικής ηλικίας που έζησε στο τέλος της μυκηναϊκής εποχής …

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/vrikan-anthropino-skeleto-pou-parapempi-se-anthropothisia-sto-vomo-tou-dia-stin-arkadia-tafi-sto-likeo-oros-ine-se-aristi-katastasi-ke-aniki-se-andra-efivikis-ilikias-pou-ezise-sto-telos-tis-mikina/

  9. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.
    ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ

  10. ΚΑΥΛΑ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ Ε? ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΨΩΡΑΛΕΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ ΕΚΕΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΜΑΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΨΩΦΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΟΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕΡΑΛΚΗΣ ΠΟΤΕ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΨΩΦΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΗΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  11. Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων…

    Την Επανάσταση δεν την έκαναν άθεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι, αλλά Πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί! Γράφει ο КОНСТАНДИНОС МАГАНАС

    Πολέμησαν… πόνεσαν… μάτωσαν… πέθαναν,γιά τήν τού ΧΡιστού τήν Πίστη τήν Αγία καί τής πατρίδος τήν Ελευθερία…

    Αυτό άς τό έχουν καλά μέσα στό μυαλό τους,ΟΛΟΙ οί καλικάτζαροι τής Αριστεράς,τής Δεξιάς,τής αρχαιοΒΛΑΚΕΙΑΣ,τής πάτριας ανοησίας καί τής Αναρχοκομμουνιστικής συμμορίας…
    Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων…οί οποίοι δέν πολέμησαν,ούτε μέ τήν βοήθεια τού “θεού” Αρη,ούτε μέ τήν βοήθεια τού “θεού Δία”,ούτε μέ τήν βοήθεια κάποιου τέτοιου ΨΕΥΔΟθεού,πού ό Μασωνία έφερε υπούλως ξανά στό προσκήνιο…
    Οί Ελληνες επαναστάτες,έδωσαν ‘Ορκους ΧΡιστιανικούς καί ζητούσαν τήν βοήθειας τής Παναγίας Θεοτόκου Μαρίας τού γένους Δαβίδ τού βασιλέα τού αρχαίου Ισραήλ.
    Είναι έξω από κάθε ιστορική αμφιβολία ότι τό τρίπτυχο:
    “Θρησκεία – Πίστη – Πατρίδα”, υπήρξε ό ακρογωνιαίος λίθος τής Επαναστάσεως τού ’21.

    Μέ όπλο τήν ΠΙΣΤΗ στήν ΟΡΘΟΔΟΞΗ θρησκεία τού ΧΡιστού καί τήν αγάπη στήν πατρίδα καί τήν ελευθερία, οί πρόγονοί μας αποδύθηκαν στήν άνιση μάχη τής εθνεγερσίας, γιά τήν οποία ό μελετητής Α. Τσιριντάνης γράφει σχετικά:

    »’Η επανάσταση έγινε, μά χριστιανοί καί όχι ά-θεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι τήν έκαμαν. Απ’ αύτή τή χριστιανική πίστη παίρναμε δύναμη αλλά καί καρτερία…»
    ‘Ο επαναστατημένος »ραγιάς» ήταν πιά ξανά Έλληνας καί όχι Οθωμανός υπήκοός…
    Θυμόταν πάντα τόν “μαρμαρωμένο βασιλιά”… καί πίσω απ’ αυτόν τή σειρά τών ‘βυζαντινών’ αύτοκρατόρων…!

    Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανισμός καί ή Αγία Εκκλησία, του έδινε τήν πίστη καί τή δύναμη …Γι’ αυτόν ακριβώς τό λόγο τά πρώτα Πολιτιεκακά Συντάγματα τού επαναστατημένου Γένους έσπευσαν νά ορίσουν τήν έννοια τού Έλληνος, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,λέγοντας:

    «’Οσοι αυτόχθονες κάτοικοι τής επικρατείας τής Ελλάδος πιστεύουσιν είς Χριστόν εισίν Έλληνες».!!!!!!!!
    (Σύνταγμα Επιδαύρου τού 1822, τού οργανικού νόμου τής Επιδαύρου τού 1833, τό Σύνταγμα τού Άστρους καί τής Τροιζήνος τού 1827.)

  12. Δέν είπαν,όσοι πιστεύουν στόν Δία,ή στόν Απόλλωνα,ή σέ άλλον ψευδοθεό τής αρχαιότητος….Γιατί άραγε?
    Δέν ήξεραν γιά τούς “θεούς” αυτούς οί πρόγονοι καί ξέρουμε εμείς?
    χαχαχαχααααα….Ασφαλώς ό καθένας κατανοεί,πώς στήν πορεία τού νέου εθνικού μας βίου,πολεμήθηκε ό ΧΡιστιανισμός,τό γιατί θά τό δούμε σέ άλλο άρθρο μας…

    Μέ τήν ευκαιρία λοιπόν τής Εθνικής εορτής πού εορτάσαμε,στέλνουμε μύνημα σέ κάθε επίδοξο ολετήρα τής Ρωμιοσύνης.

    ***Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ***

    ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,είτε είναι αρχαιόβλακας,είτε είναι ΑριστεροΔεξιός Διεθνιστής,είτε είναι “πάτριος” Παγανιστής…
    Δυστυχώς τό νέο Εθνος-Κράτος τό ανέλαβαν τά Πολιτικά συμφέροντα τών ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΩΝ Δυτικών “φίλων” καί “συμμάχων”,μέ αποτέλεσμα αντί γιά τόν Ελληνο-Ορθόδοξο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ του προορισμό,νά ΔΙΧΑΣΘΕΙ σέ Μασωνόδουλα ξενοκίνητα Κόμμματα,νά αποκτήσει Βαυαρό Βασιλιά καί Εβραίο τραπεζίτη….τό τελικό αποτέλεσμα είναι νά δημιουργηθεί τούτο τό σημερινό ΓΕΛΟΙΟ κρατίδιο τών ΖΗΤΙΑΝΩΝ καί ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ Γραικύλων…!!

    Επαναλαμβάνουμε γιά άλλη μία φορά καί στέλνουμε τό μύνημα πρός ΠΑΣΑ κατεύθυνση.
    Τό κράτος αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων καί δέν τό χαρίζουμε σέ κανέναν….!!
    Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό γεννήθηκε καί Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό,θά συναντήσει τόν Θεό καί Πατέρα Του,Κύριο Ιησού ΧΡιστό,τήν “έσχατη ημέρα”….!!!
    Κύριοι Πολιτικοί Διεθνιστές καί ΑριστεροΔεξιοι εθνομηδενιστές,μήν οδηγείτε τούς Ελληνες στά άκρα…
    Γιά εμάς τούς ΧΡιστιανούς,είναι γνωστό εδώ καί ΠΟΛΛΑ χρόνια πώς αυτό τό ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ανθελληνικό κρατίδιο πού φτιάξατε κάποτε θά καταποντιστεί,διότι δέν είναι Ρωμάϊκο,αλλά “ψευτορωμαϊκο”…!
    ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ….
    Τό Ιερό Λάβαρο τής Επαναστάσεως,έχει ήδη σηκωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ,από τόν μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο καί τήν πλειοψηφία τής Ιεραρχίας τής Ελλάδος…!!!
    Τό ηθικό έναυσμα γιά τούς Ελληνες ΧΡιστιανούς έχει δλδ δοθεί,από τή Ανωτάτη Αρχή τών χριστιανών…
    Θυμίζω τά λόγια τού Θ.Κολοκοτρώνη,πώς τό γένος ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,διότι ό Βασιλέας μας Κων/νος Παλαιολόγος,πέθανε ώς αφανής οπλίτης καί ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ Συνθήκη υποταγής….!!!!

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΕΤΣΑΤΟ κρατίδιό σας…είμαστε νομοταγείς,αλλά όχι νομιμόφρονες….ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΆ ΆΚΡΑ….
    ή ΒΙΑΙΗ Ισλαμοποίηση πού τόσο ξεδιάντροπα επιβάλετε στήν Ελλάδα,θά είναι τό βόλι στό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ καί ΥΠΟΥΛΟ κεφάλι σας….https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_621.html#more

  13. ΙΟΥΔΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

  14. "Σαστίζει ο Γέρος, με στηλά στα μάτια την κοιτάζει και μες σε θάμπος ιερό «ποια είσαι», τη ρωτά. «Τι θες να μάθεις;» τ’ απαντά με λόγια ξεκομμένα.«Πες με αν θέλεις Παναγιά, πες με Αθηνά παρθένα. Είμαι το πνεύμα της φυλής από χιλιάδες χρόνια, που δεν αντέχει πια να ζει στη μαύρη καταφρόνια".

    Ακριβώς στο κέντρο της Πελοποννήσου, όπως φαίνεται και στον χάρτη επάνω, βορειανατολικά του χωριού Νέα Εκκλησούλα, είναι κτισμένη η Αγία Μονή, «το μοναστήρι του Κολοκοτρώνη», γιατί αυτός φρόντισε για την ανοικοδόμησή του τα έτη 1822 και 1825 μετά την καταστροφή του από τους Τούρκους. (φωτογραφίες και πανοραμικές φωτογραφίες 360ᵒ της Μονής και της περιοχής, μπορείτε να απολαύσετε εδώ και εδώ)

    Το γεγονός ότι ο Κολοκοτρώνης πήγε και έχτισε αυτή τη μονή σε αυτό ακριβώς το γεωγραφικό σημείο, όπως και το ότι η δημοτική μας παράδοση γέννησε το έμμετρο που θα διαβάσετε παρακάτω, για να αποτυπώσει «το όραμα του Κολοκοτρώνη» για μια απελευθερωμένη Ελλάδα, με τόσο μεταφυσικό τρόπο, δεν είναι καθόλου τυχαίο.

    Ο Κολοκοτρώνης ήταν επίσης ένας από αυτούς τους ήρωες που κουβαλούσε στην ψυχή του το Πνεύμα της Φυλής και ήξερε πως πίσω από αυτό εποπτεύουν Ουράνιες, Συμπαντικές Δυνάμεις, οι οποίες στο πλήρωμα του χρόνου θα αποκαταστήσουν τον Ελληνισμό στη φυσική του θέση: Να ηγείται της ανθρωπότητος με τα απόλυτα κριτήρια Δικαίου και Ελευθερίας.

    Οι Ουράνιες, Συμπαντικές αυτές Δυνάμεις του Υψίστου Ενός, ανέκαθεν έδιναν μικρά δείγματα της παρουσίας τους, με αποτυπώσεις τού πώς κατά εποχές οι Έλληνες αντιλαμβάνονταν την παρουσία αυτή. Έτσι, είτε μαθαίνουμε πως η Αθηνά εμφανίζεται στον Οδυσσέα και τον νουθετεί, είτε πως η Παναγία εμφανίζεται σε Γερμανό αξιωματικό και απενεργοποιεί τα εχθρικά τανκς…
    ..για επέμβαση των ιδίων Δυνάμεων μιλάμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

    Στις κρισιμότερες στιγμές και μάχες του Ελληνισμού, είτε ως νέφος (ναυμαχία Σαλαμίνος), είτε ως Εχετλαίος (μάχη Μαραθώνα), είτε ως δέσμη φωτός που λιώνει τείχος (Αλέξανδρος στην πόλη της Τύρ), οι Δημιουργοί μας θα βάλουν ένα χεράκι όταν δουν να αναδύονται δείγματα μείζονος ηρωισμού έστω κι από λίγους Έλληνες.

    Πολλοί από εμάς υποψιάζονται, και σωστά, πως έχουμε μπει σε μια ιστορική περίοδο που σύντομα ο Ελληνισμός θα αντιμετωπίσει μεγίστου βαθμού κίνδυνο.
    Τέτοιο μάλιστα, που θα οδηγήσει αποφασιστικά σε περαιτέρω κρίσιμη συρρίκνωση της φυλής, ή ευκαιρία για κατά μέτωπον αναμέτρηση με τον παλαιό εχθρό, η οποία θα οδηγήσει στην συντριβή του, ξανά στον εγκλεισμό του στα Τάρταρα και Επιστροφή των Ελλήνων στο πηδάλιο της Γαίας.

    Ας καταστούμε Άξιοι για το δεύτερο. Ο Κολοκοτρώνης ήτο Άξιος.

  15. Μεγάλο ψέμα ότι ο Π. Π. Γερμανός σήκωσε τη σημαία της Επανάστασης στην Α. Λαύρα.

    Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ότι η Επανάσταση άρχισε πριν τις 25 Μαρτίου και ότι ο Π. Π. Γερμανός δε σήκωσε τη σημαία της Επανάστασης στη μονή της Α. Λαύρας στις 25 Μαρτίου, γιατί την ημέρα αυτή δε βρισκόταν στην Αγία Λαύρα, αλλά στα Νεζερά (Αίγιο) της Αχαΐας, όπως ο ΙΔΙΟΣ γράφει στα απομνημονεύματά του.

    Κατά τους ιστορικούς της εποχής εκείνης έχει την αφετηρία του στη μετάβαση των δύο Επισκόπων Παλιών Πατρών Γερμανού και Κερνίτσης Προκόπιου μαζί με τους προεστούς της Αχαΐας, από τα Καλάβρυτα στη Μονή της Αγίας Λαύρας στις 10.3.1821, που έγινε αποκλειστικά και μόνο για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,
    να κρυφτούν.

    Ο Π. Πατρών Γερμανός μάλιστα, στη σύσκεψη του Aιγίου, ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ
    με την επαναστατική στρατηγική των Φιλικών.
    Όταν στις 21 Μαρτίου δίνονταν οι μάχες στους δρόμους της Πάτρας με αρχηγό τον τσαγκάρη Παναγιωτάκη Kαρατζά,
    ο Π. Π. Γερμανός λούφαζε με τους προεστούς στη μονή Ομπλού.

    Όμως, ύστερα από 19 χρόνια, πρόκριτοι και αρχιερείς διαστρέβλωσαν τους πραγματικούς λόγους της μετάβασης αυτής και παραποίησαν την αλήθειά τους.
    Απέδωσαν την άφιξη του Γερμανού και των άλλων, στις 10.3.1821, στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, στην κήρυξη της Επανάστασης και έπλασαν το μύθο της ύψωσης της σημαίας της Επανάστασης στη μονή της Αγίας Λαύρας από τον Π.Π. Γερμανό στις 25 Μαρτίου.
    Κίνητρο του μύθου αυτού ήταν να περιβληθούν οι προεστοί και το ανώτερο ιερατείο, με την υψίστη αυτή τιμή,
    ενώ απουσίαζαν από την Επανάσταση και αντέδρασαν έντονα και επικίνδυνα στην προετοιμασία της Επανάστασης και την κήρυξή της.

    Έτσι ολοκλήρωσαν την πλαστογράφηση της Επανάστασης του Εικοσιένα, καλύπτοντάς την με θρησκευτικό μανδύα.

    Ο μύθος του ελληνοχριστιανισμού και του «Θεού της Ελλάδος» απαιτούσε για την Επανάσταση, μια ιερή ημερομηνία όπως αυτή του Ευαγγελισμού, ένα μοναστήρι και έναν επίσκοπο και τα στρίμωξε όλα αυτά σε ένα παραμύθι.

    Είναι γνωστό, πως σε προγενέστερες ημερομηνίες είχαν ξεσηκωθεί τα Καλάβρυτα, η Βοστίτσα, η Καρύταινα, η Καλαμάτα, το Γύθειο, τα Σάλωνα και ο Πραστός.

    O ίδιος ο Π. Πατρών Γερμανός δεν αναφέρει στα απομνημονεύματά του, που έγραψε στα τελευταία του και πρωτοκυκλοφόρησαν το 1837, λέξη για την υποτιθέμενη συγκλονιστικότερη στιγμή της ζωής του.

    Ο Σπ. Τρικούπης είχε το θάρρος να παραδεχθεί:
    “Ψευδής είναι η εν Ελλάδι επικρατούσα ιδέα, ότι εν τη μονή της Αγ. Λαύρας ανυψώθη κατά το πρώτον η σημαία της Ελληνικής Επαναστάσεως…” ( “Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως”, τ. Α΄, σ.312, εκδ. Β΄).

    Ο Ι. Φιλήμων αποκαλεί τον μύθο της Λαύρας “ψεύδος παχυλόν” (”Δοκίμιον Ιστορικόν περί της Φιλικής Εταιρείας”, τ.Γ΄, σ.22-1834).

    Ο καθηγητής Απ. Β. Δασκαλάκης ομολογεί:
    “…ουδέν επαναστατικόν γεγονός εσημειώθη εν τη Μονή της Αγίας Λαύρας. Κατά την 25ην Μαρτίου ουδείς ευρίσκετο εν Λαύρα…” (“Πως εκηρύχθη η Επανάστασις εις την Πελοπόννησον”.)

    Κατεβάστε και διαβάστε σε pdf τα απομνημονεύματα του Παλαιών Πατρών Γερμανού και δείτε ο ίδιος τι λέει καταρρίπτοντας το μύθο της Α. Λαύρας. (ιδιαίτερα σελίδες 25-30)

    «Απομνημονεύματα : επιγραφόμενα απομνημονεύματα τινα της κατά του τυράννου των Ελλήνων οπλοφορίας, καί τινων πολιτικών συμβεβηκότων εν Πελοποννήσω κατά την πρώτην της διοικήσεως περίοδον»
    Γερμανού Π. Πατρών Μητροπολίτου,
    έκδοσις υπό Γ. Ι. Παπούλα μετά προλεγομένων υπό του ιδίου.
    Έτος έκδοσης: 1900 (3η έκδοση)
    Εκ του Τυπογραφείου Σπύρου Τσαγγάρη, Αθήναι

  16. Εκεί κοντά στην εκκλησιά σταμάτησε ο Γέρος

    Κοίταξε γύρω… ερημιά. Ήσυχο κι άγριο μέρος.
    Τ’ άλογο στρέφει τη ματιά στο νιόβγαλτο χορτάρι.
    Τ’ αφήνει ο Γέρος κι ακουμπά σε ριζιμιό λιθάρι.
    Στην πέτρα κάθεται βαρύς λίγη γαλήνη να βρει.
    Μα η έννοια πάνω του κυλά βαριά και μαύρη.
    «… Έρμη πατρίδα» λέει αργά.
    Στενάζει και δακρύζει κι ύστερα:
    «βόηθα Παναγιά» με πόνο μουρμουρίζει.
    Περνά η ώρα… Σκέπτεται… και αποσταμένος γέρνει.
    Κι εκεί στην πέτρα η κούραση
    ύπνο κλεφτό του φέρνει.

    Και τότε βλέπει το όραμα…
    Μεσ’ απ’ την εκκλησιά προβαίνει
    Εκείνη ολόφωτη με άσπρη φορεσιά.
    Γαλήνιο το βλέμμα της μαζί και αυστηρόΚαι πάει κοντά στο γέροντα με βήμα σταθερό
    – Ε, γέρο, λέει με ήρεμη κι αγγελική φωνή,
    κρίμα βαρύ τη μοίρα άνδρας να θρηνεί.
    Δεν είσαι συ για να θρηνείς. Σήκω λοιπόν και τράβα.
    Κι ας γίνει ο νους σου αστραπή και η ψυχή σου λάβα.
    Μέγας αγώνας σε καλεί. Εμπρός λοιπόν, προχώρα!
    Και στο πλευρό σου θα σταθεί ένας λαός, μια χώρα.

    Σαστίζει ο Γέρος, με στηλά στα μάτια την κοιτάζει
    και μες σε θάμπος ιερό «ποια είσαι», τη ρωτά.
    «Τι θες να μάθεις;» τ’ απαντά με λόγια ξεκομμένα.«Πες με αν θέλεις Παναγιά, πες με Αθηνά παρθένα.
    Είμαι το πνεύμα της φυλής από χιλιάδες χρόνια,
    που δεν αντέχει πια να ζει στη μαύρη καταφρόνια.
    Ήλθε η ώρα γέροντα, δεν το ’νιωσες ακόμα;
    Σκύψε λοιπόν και κοίταξε αυτό το αρχαίο χώμα
    που η άνοιξη το ευώδιασε. Σκύψε να δεις καθάρια
    της Λευτεριάς που έρχεται τα φτερωμένα αχνάρια.
    Θα ’πρεπε τώρα από πολύ καιρό να έχεις μάθει
    πως τη βοήθεια που θες και τη ζητάς με πόνο μέσα σου μόνο θα τη βρεις στην πίστη σου και μόνο.
    Έτσι ’ναι Γέρο η Λευτεριά. Σ’ αυτόν μονάχα ανήκει
    που θα κερδίσει μονάχος με το αίμα του τη νίκη.
    Αν λαχταράς τη Λευτεριά, σε άλλον μην ελπίζεις
    μόνος σου παρ’ την αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις.»

    «Μόνος μου», κάνει ο γέροντας. «Για κοίταξε, κυρά μου,
    μ’ εγκαταλείψαν όλοι τους, κανείς ολόγυρά μου.»

    Και τότε αυτή του μίλησε με γλώσσα αρχαίου μύστη.«Κανείς δε σ’ εγκατέλειψε, αν σου ’μεινε η πίστη.
    Η πίστη για το δίκιο σου, αυτή μονάχα φθάνει
    Κι ολόγυρά σου σύντομα θα δεις ανθρωπομάνι.
    Κοίτα μπροστά σου ολόισια, τραχύς ο δρόμος θα ’ναι
    Με πέτρες που ξεσκίζουνε, μ’ αγκάθια που τρυπάνε.
    Κι αυτό το δρόμο που τραβά από κορφή σε ρέμα
    Θα τον χαράξεις σταθερά με της καρδιάς το αίμα.
    Εμπρός! Στο χέρι το σπαθί και το σταυρό στον ώμο.
    Γι’ αντάμωμα της λευτεριάς δεν έχει άλλο δρόμο.»
    «Και πώς θ’ αντέξω, τη ρωτά, στο διάβα τέτοιου δρόμου;
    Δεν έχω άνθρωπο κοντά, μονάχα τ’ άλογό μου.»
    «Σου φθάνει τ’ άλογο, μ’ αυτό θ’ αρχίσεις την πορεία
    Μ’ αυτό θα φθάσεις και μ’ αυτό θα μπεις στην ιστορία.»

    Φρουμάζει τ’ άλογο πιο κει και ο γέροντας ξυπνάει
    το χαλινάρι αρπάζει κι ευθύς καβάλα ξεκινάει.
    Να τον ψηλά στο διάσελο, προς τον σκοπό του οδεύει
    Κι ο ήλιος χρυσοπόρφυρος π’ αγάλια βασιλεύει
    πελώρια ρίχνει τη σκιά του Γέρου στρατηλάτη
    καθώς το δρόμο της τιμής δείχνει καβάλα στ’ άτι.
    Έτσι και πάλι πρόβαλε ο Γέροντας μια μέρα
    μπρούτζινος πάνω στ’ άλογο σ’ ελεύθερο αέρα.
    Εστάθηκε πελώριος να δείχνει στους αιώνες
    και στους λαούς πώς γίνονται της Λευτεριάς οι αγώνες.

  17. "ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΧΟΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"

    " Όταν ήρχισεν ο απελευθερωτικός αγών τής ανεξαρτησίας,
    δεν ήτο απορίας άξιον ότι ο κλήρος ού μόνον δεν παρηκολούθησε τας ορμητικάς εξάρσεις τού πατριωτισμού,
    αλλά και ΗΓΩΝΙΣΘΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ……
    Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΧΟΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ……
    εις την κρίσιμον ταύτην στιγμήν τής εθνικής αποφασιστικότητος,
    ο κλήρος ετάχθη κατά το πλείστον υπέρ τής διατηρήσεως τής κρατούσης τάξεως πραγμάτων και κατ΄αναγκαίαν τών πραγμάτων ακολουθίαν,
    ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ " !

    Π.Πιπινέλης (Πρωθυπουργός, υπ. Εξωτερικών)
    "Πολιτική Ιστορία τής Ελληνικής Επαναστάσεως"

  18. Τα παρταλια του γυφτου βεβηλωνουν και την Ελληνικη σημαια και τον σταυρο που εχει επανω της , που την περιφερουν στα καρναβαλια τους, μαζι με την σκατοφατσα του καταζητουμενου, εξαφανισμενου, γυφτοκαρναβαλου απατεωνα.

  19. Ε ΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ 6966 ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  20. και που ακουει κολοκοτρωνης παει η κουραδα συννεφο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  21. Δέν είπαν,όσοι πιστεύουν στόν Δία,ή στόν Απόλλωνα,ή σέ άλλον ψευδοθεό τής αρχαιότητος….Γιατί άραγε?
    Δέν ήξεραν γιά τούς “θεούς” αυτούς οί πρόγονοι καί ξέρουμε εμείς?
    χαχαχαχααααα….Ασφαλώς ό καθένας κατανοεί,πώς στήν πορεία τού νέου εθνικού μας βίου,πολεμήθηκε ό ΧΡιστιανισμός,τό γιατί θά τό δούμε σέ άλλο άρθρο μας…

    Μέ τήν ευκαιρία λοιπόν τής Εθνικής εορτής πού εορτάσαμε,στέλνουμε μύνημα σέ κάθε επίδοξο ολετήρα τής Ρωμιοσύνης.

    ***Τό ΕΘΝΟΣ αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ***

    ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,είτε είναι αρχαιόβλακας,είτε είναι ΑριστεροΔεξιός Διεθνιστής,είτε είναι “πάτριος” Παγανιστής…
    Δυστυχώς τό νέο Εθνος-Κράτος τό ανέλαβαν τά Πολιτικά συμφέροντα τών ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΩΝ Δυτικών “φίλων” καί “συμμάχων”,μέ αποτέλεσμα αντί γιά τόν Ελληνο-Ορθόδοξο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ του προορισμό,νά ΔΙΧΑΣΘΕΙ σέ Μασωνόδουλα ξενοκίνητα Κόμμματα,νά αποκτήσει Βαυαρό Βασιλιά καί Εβραίο τραπεζίτη….τό τελικό αποτέλεσμα είναι νά δημιουργηθεί τούτο τό σημερινό ΓΕΛΟΙΟ κρατίδιο τών ΖΗΤΙΑΝΩΝ καί ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ Γραικύλων…!!

    Επαναλαμβάνουμε γιά άλλη μία φορά καί στέλνουμε τό μύνημα πρός ΠΑΣΑ κατεύθυνση.
    Τό κράτος αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ μέ ΑΙΜΑ ΧΡιστιανών Ελλήνων καί δέν τό χαρίζουμε σέ κανέναν….!!
    Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό γεννήθηκε καί Ορθόδοξο ΧΡιστιανικό,θά συναντήσει τόν Θεό καί Πατέρα Του,Κύριο Ιησού ΧΡιστό,τήν “έσχατη ημέρα”….!!!
    Κύριοι Πολιτικοί Διεθνιστές καί ΑριστεροΔεξιοι εθνομηδενιστές,μήν οδηγείτε τούς Ελληνες στά άκρα…
    Γιά εμάς τούς ΧΡιστιανούς,είναι γνωστό εδώ καί ΠΟΛΛΑ χρόνια πώς αυτό τό ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ανθελληνικό κρατίδιο πού φτιάξατε κάποτε θά καταποντιστεί,διότι δέν είναι Ρωμάϊκο,αλλά “ψευτορωμαϊκο”…!
    ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ….
    Τό Ιερό Λάβαρο τής Επαναστάσεως,έχει ήδη σηκωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ,από τόν μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο καί τήν πλειοψηφία τής Ιεραρχίας τής Ελλάδος…!!!
    Τό ηθικό έναυσμα γιά τούς Ελληνες ΧΡιστιανούς έχει δλδ δοθεί,από τή Ανωτάτη Αρχή τών χριστιανών…
    Θυμίζω τά λόγια τού Θ.Κολοκοτρώνη,πώς τό γένος ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,διότι ό Βασιλέας μας Κων/νος Παλαιολόγος,πέθανε ώς αφανής οπλίτης καί ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ Συνθήκη υποταγής….!!!!

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΕΤΣΑΤΟ κρατίδιό σας…είμαστε νομοταγείς,αλλά όχι νομιμόφρονες….ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΆ ΆΚΡΑ….
    ή ΒΙΑΙΗ Ισλαμοποίηση πού τόσο ξεδιάντροπα επιβάλετε στήν Ελλάδα,θά είναι τό βόλι στό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ καί ΥΠΟΥΛΟ κεφάλι σας….https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_621.html#more

  22. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Εἴπατε τῷ βασιλεῖ, χαμαὶ πέσε δαίδαλος αὐλά,
    οὐκέτι Φοῖβος ἔχει καλύβην, οὐ μάντιδα δάφνην,
    οὐ παγὰν λαλέουσαν, ἀπέσβετο καὶ λάλον ὕδωρ.

    Νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Σώρρα για βαρύτατα κακουργήματα

    σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα.

  23. Ω ταλαίπωρος Ελλάς…
    «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν».

    Τα λόγια του Μεγάλου Έλληνα Λόγιου – Διαφωτιστή Αδαμαντίου Κοραή
    θα ηχούν για πάντα στ’ αυτιά μας και
    θα μας δείχνουν το μέγεθος της πολιτιστικής μας καταδίκης
    και της εθνικής μας τραγωδίας,
    που εκτυλίσσεται χωρίς διακοπή έως σήμερα.

  24. Προς εν γένει χεσμένους…..

    Όλοι οι Ήρωες που πολέμησαν για την Ελλάδα μας πίστευαν Στον Χριστό Μας και Στην Υπεραγία Θεοτόκο Μητέρα Του.

    Τώρα μπορεί να βγάζεις καντήλες και άφτρες στο στόμα σου ,δυστυχώς για σένα αυτή είναι η αλήθεια.

    Αλλά υπάρχει και η δική σου αλήθεια, η δυστυχία σου όταν κοιτάς τα μούτρα σου στο καθρέφτη! Αδιάψευστος μάρτυρας της κατάντιας σου πρόεδρε των υπονόμων και των βόθρων
    όπως είναι το στόμα σου …Καλό βράδυ

  25. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρατς προυτς

    αορατομπεσαλης μπι μπι εξωναυτης

  26. Οι αγωνιστές του 21 τα μόνα που διδάκτηκαν από
    τον παπά του χωριού τους, ήταν λίγα κολλυβογράμματα, ψαλτήρι, Αγία Γραφή,
    για τον Αβραάμ, τον Ισαάκ, τον Μωυσή, δηλαδή την ιστορία του
    λαού του Ισραήλ.

    Άκουσαν τίποτε για τους προγόνους τους,
    την ιστορία τους ( την αγνοούσαν και οι "δάσκαλοι" τους ), τον τεράστιο πολιτισμό που κληροδότησαν οι Έλληνες στην ανθρωπότητα;

    Άκουσαν τίποτε για την ελληνική φιλοσοφία,
    τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, το θέατρο, την δημοκρατία,
    τον αθλητισμό, όλα όσα διαμόρφωσαν τον σύγχρονο πολιτισμό;

    Άγνωστοι Όμηρος, Σωκράτης, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Ηράκλειτος,
    Ζήνων, Πλωτίνος, Ευριπίδης, Αισχύλος, Αριστοφάνης, Περικλής….

    Γνωστοί όμως Αδάμ, Νώε, Ιακώβ, Αυνάν, τα πρόσωπα του εβραϊκής
    ιστορίας και μυθολογίας.

    Εσύ στο σχολείο τι έμαθες;
    Τον κατακλυσμό του Εβραίου Νώε ή του Έλληνα Δευκαλίωνος;
    Για την πόρνη Σάρα που την εξέδιδε ο σύζυγός της Αβραάμ ή την Πύρρα του Δευκαλίωνος;
    Την Γέννηση της εβραϊκής Π. Διαθήκης ή την Κοσμογονία του Ησιόδου;
    Τις δέκα εντολές που ο Θεός "έδωσε" στον Εβραίο Μωυσή ή τα ηθικά αποφθέγματα των Δελφών, που κληροδότησαν στην ανθρωπότητα οι επτά Έλληνες Σοφοί ;

  27. εγω εμαθα για το νωε εσυ γιατι δεν παραδινεσαι στις αρχες και κρυβεσαι σαν σκουληκι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  28. Βγες εσυ απο τον υπονομο και θα τις ξεχασεις τις παπαριες του Κοραη.
    Θα σου πεσουν τ΄αφτια στο πατωμα οταν θ' ακουσεις τον δικαστη να λεει " ΙΣΟΒΙΑ" στον μογγολογυφτα απατεωνα
    Κοραηδες ηλθον και παρηλθον πολλοι αλλα η πιστη των Ελληνων στον Χριστο παραμενει αναλλοιωτος εις τους αιωνας των αιωνων.

  29. ***************************************************
    Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς ομιλούν για την φρίκη των ανθρωποθυσιών. Θυσίαζαν ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες στους βωμούς της ειδωλολατρίας.
    Δες εδώ και πες μας, αν συμφωνείς ή όχι με τις ανθρωποθυσίες ή αν οι ανθρωποθυσίες είναι δείγμα ανώτερου ή κατώτερου πολιτισμού.

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/
    ***************************************************

  30. Τι ειπε ο σταγακης ρε!
    Οτι ο γυφτος θα κυκλοφορει ελευθερος?????χαχαχαχαχαχαχα
    Ξεχασε τα 4 κακουργηματα???????

  31. *******************************************
    Διαβάστε εδώ ντοκουμέντα (δημοσιεύματα σε ξένες εφημερίδες) βάσει των οποίων αποδεικνύεται ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός εκήρυξε την Επανάσταση στις 20 Μαρτίου 1821.
    ********************************************

  32. ΤΩΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ …ΑΠΑΝΤΗΣΩ,

    Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΣΩΡΡΑΣ", ΒΓΑΖΕΙ…"ΚΑΝΤΗΛΕΣ"?…
    Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…"ΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ…ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟ…ΤΖΑΤΖΙΚΙ?…

    Η' ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ …"ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ…?

    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ…"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ …ΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ…1519 π.χ.,…ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ …ΦΟΙΝΙΚΕΣ,…ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ…
    ΣΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ…"ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟΝ…"ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ"…"ΤΟ 12 ΘΕΟ"… ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ…ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ…"ΕΜΑΘΕ" Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ…ΔΑΡΒΙΝΙΚΟΥ "ΠΙΘΗΚΟΥ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ "ΗΛΙΟΝ", ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ …1220 π.χ.,
    ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ "ΠΟΙΟΙ" ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ "ΗΛΙΟΝ" ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΙΩΝ?,

    ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ …ΦΟΙΝΙΚΟ/ΣΗΜΙΤΟ/ΑΥΓΥΠΤΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ "ΗΛΙΩΝ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΚΑΙ ΟΙ…"ΤΡΩΕΣ" ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ?

    ΠΟΙΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ "ΗΛΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ "ΙΛΙΑΔΑ" ΚΑΙ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ"?

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΤΟΝ "ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΟΣΙΟ" ΝΙΚΑΝΩΡΑ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ … ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?

    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ", ΚΑΙ ΟΙ…12 "ΘΕΙΣΤΕΣ", ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ…

    ΟΙ…"ΝΑΟΙ" ΑΥΤΟΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ…"ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"? ΤΟΥ "ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ" η' ΤΟΥ "ΑΓ. ΕΥΛΑΜΠΙΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ…"12 ΘΕΙΣΤΕΣ"?

    ΑΝ ΟΙ…"12 ΘΕΙΣΤΕΣ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ "ΔΙΟΣ", ΤΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ", ΤΗΣ "ΑΡΤΕΜΗΣ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΘΕΙΚΩΝ" ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ …ΕΠΟΧΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ …"12 ΘΕΙΣΤΕΣ" ΗΤΑΝ?

    ΚΑΙ ΟΙ…"ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ" ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ…"ΝΑΟΥΣ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ? ΤΟΥ …"ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΛΙΑ, ΤΟΥ "ΑΗ" ΓΙΩΡΓΗ Η' ΤΟΥ "ΟΣΙΟΥ" ΤΟΥ …ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ?

    κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, "ΣΕΒΩΜΑΙ" ΤΟΝ…"ΘΕΟ" ΣΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ…"ΥΠΑΡΞΗ" ΤΟΥ…

    ΤΟΥΣ…"ΙΕΡΑΡΧΕΣ" ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΙΕΡΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ…"ΕΠΕΒΑΛΛΕ" Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΒΑ" ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΑ "ΚΕΦΑΛΙΑ" ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ…"ΑΓΑΠΗΣ" ΤΟΥ…"θεου" ΣΑΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  33. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΓΕΡΟΜΑΣΟΝΟΣ,ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΔΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ

  34. ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕ ΗΧΟ ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  35. TΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
    -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    2/24/2018 08:00:00 μ.μ.

  36. ΓΙΔΙ ΣΤΑΓΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ??? ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ?
    ΧΑΣΟΥ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΜΑΣΟΝΕ

  37. εξ ιδιων κρινει τ αλλοτρια ο ευταξιας που μονος του γραφει μονος του απανταει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  38. Ο σταγακης μας ποσταρει τις αρχιδιες του μασονου καλοπουλου και του καλογερακη που μιλαει με τους ελ καθε ημερα στο λαπτοπ
    Ουστ ρε μασονοι

  39. Ανώνυμος26 Μαρτίου 2018 – 10:32 μ.μ.
    Προς εν γένει χεσμένους…..

    Όλοι οι Ήρωες που πολέμησαν για την Ελλάδα μας πίστευαν Στον Χριστό Μας και Στην Υπεραγία Θεοτόκο Μητέρα Του.

    Τώρα μπορεί να βγάζεις καντήλες και άφτρες στο στόμα σου ,δυστυχώς για σένα αυτή είναι η αλήθεια.

    Αλλά υπάρχει και η δική σου αλήθεια, η δυστυχία σου όταν κοιτάς τα μούτρα σου στο καθρέφτη! Αδιάψευστος μάρτυρας της κατάντιας σου πρόεδρε των υπονόμων και των βόθρων
    όπως είναι το στόμα σου …Καλό βράδυ

  40. ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΤΛ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ Γ' ΔΗΜ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΡΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΜΑΘΗΜΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ "ΥΠΕΡ ΑΔΥΝΑΤΟΥ" ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ "ΚΥΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ" ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΒΡΕ ΖΩΩΟΟΟ;

  41. ΦΙΛΕ 10.32 μ.μ., ΘΑ ΣΕ…"ΔΙΚΑΙΩΣΩ" ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ…"ΣΧΟΛΙΟ" ΣΟΥ,

    ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ Ο…"ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ΚΑΙ Ο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ…"ΑΗ" ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ…ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ"….

    ΕΧΩ…"ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ "ΓΝΩΣΤΗΣ"…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ…"ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"…. "ΡΩΜΑΙΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΥΣ…

    ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  42. ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΡΕ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΣΧΟΛΙΑ????

  43. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;
    ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ.

  44. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΣΤΟΝ "ΥΠΕΡ ΑΔΥΝΑΤΟΥ" ΤΟΥ ΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ" ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ …"ΠΑΙΣΙΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ …"ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ"?

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ …ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ …ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ…"ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"…

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο…"ΜΠΑΦΟΣ" ΘΑ ΣΕ…"ΣΤΕΙΛΕΙ"…

    ΓΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ" ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΞΕΡΝΑΤΕ…
    ΓΙΑ…"ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΡΙΖΕΤΕ…
    ΓΙΑ…"ΙΣΤΟΡΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΩΧΕΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ…

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ…"ΕΞΟΡΙΑ" ΣΤΗΝ…"ΑΙΘΕΡΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ" ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ

    ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΑ…"ΕΞΟΔΑ" ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  45. ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ
    ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ;

    ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑ.
    ΣΕΛ. 111
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΩΟΟΟ.

  46. Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΗ Η ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.
    ΟΥΣΤ !!! ΟΥΣΤ !!! ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΕΣ.

    Δημητρης Καζαμιας
    14 ώρες ·

    ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ..ΑΥΤΟΣ Ο "ΤΥΠΟΣ" ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ 'ΜΕΣΟΝ''ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ,,,ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ,,,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ,,,,,,,,ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ,,ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ,,,,και μονο που τον ακουσα μου ερχεται να κανω εμετο……
    ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ
    youtube.com

  47. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ,ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΙΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  48. ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ" ΖΩΝΤΑΝΩΝ…ΥΠΑΓΕΣΑΙ…

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN",

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ…"ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ"…

    Θ Λ Ι Ψ Η

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  49. Ο ηγέτης των Ισραηλιτών, Ιεφθάε, κάνει τάμα στον Θεό, πως αν τον βοηθήσει να νικήσει στον πόλεμο τους αντίπαλους Αμμωνίτες, τότε, όταν γυρίσει στο σπίτι του, θα προσφέρει ως θυσία σ’ αυτόν, το πρώτο πρόσωπο που θα βγει απ’ την πόρτα για να τον προϋπαντήσει. Διευκρινίζει μάλιστα και τον τρόπο θυσίας: «προσφέρει αυτό εις ολοκαύτωμα», δηλαδή θα τον ψήσει, θα τον κάψει ζωντανό. Ο Ιεφθάε, πράγματι κερδίζει τον πόλεμο, με την βοήθεια του Γιαχβέ. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, το πρώτο πρόσωπο που αντικρίζει όταν επιστρέφει στο σπίτι του, είναι η ίδια του η κόρη, το μοναχοπαίδι του … Δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτε, γιατί έδωσε υπόσχεση στον Θεό. Η κόρη του φέρεται συγκαταβατικά και δέχεται τη θυσία της και στο τέλος γίνεται παρανάλωμα τού πυρός απ’ τον ίδιο τον πατέρα της.

    Και δεν θα αφήσεις κάποιον από το σπέρμα σου να περάσει μέσα από τη φωτιά στον Μολόχ, και δεν θα βεβηλώσεις το όνομα του Θεού σου. Εγώ είμαι ο Κύριος.

    Τότε, ο Σολομώντας έκτισε έναν ψηλό τόπο στον Χεμώς, το βδέλυγμα του Μωάβ, στο βουνό απέναντι από την Ιερουσαλήμ, και στον Μολόχ, το βδέλυγμα των γιων Αμμών. Και έτσι έκανε για όλες τις ξένες γυναίκες του, που θυμίαζαν και θυσίαζαν στους θεούς τους.
    (Α' Βασιλέων [μασ.], 11: 7-8)
    (Λευιτικόν, 18: 21)

    Και έγινε πείνα στις ημέρες τού Δαβίδ για τρία χρόνια συνεχώς· και ο Δαβίδ ρώτησε τον Κύριο. Και ο Κύριος απάντησε: «Αυτό έγινε εξαιτίας τού Σαούλ, και της φονικής οικογένειάς του, επειδή θανάτωσε τους Γαβαωνίτες». Και ο βασιλιάς κάλεσε τους Γαβαωνίτες, και τους είπε:… «Τι να κάνω σε σας; Και με τι θα κάνω εξιλέωση, για να ευλογήσετε την κληρονομία τού Κυρίου;». Και οι Γαβαωνίτες τού είπαν:… «Ας μας παραδοθούν επτά άνθρωποι από τους γιους του, και θα τους κρεμάσουμε προς τον Κύριο στη Γαβαά τού Σαούλ, του εκλεκτού τού Κυρίου». Και ο βασιλιάς είπε: «Εγώ θα τους παραδώσω»… Και τους παρέδωσε στα χέρια των Γαβαωνιτών, και τους κρέμασαν στον λόφο μπροστά στον Κύριο· και έπεσαν μαζί και οι επτά, και θανατώθηκαν στις ημέρες τού θερισμού, στις πρώτες, στην αρχή τού θερισμού των κριθαριών.
    (Β' Σαμουήλ [μασ.], 21: 1-9)
    Και πήρες τους γιους σου και τις θυγατέρες σου, που γέννησες σε μένα, κι αυτά τα θυσίασες σ' αυτές, για να αναλωθούν μέσα στη φωτιά· ένα μικρό έργο των πορνειών σου ήταν αυτό, ότι έσφαξες τα παιδιά μου, και τα παρέδωσες για να τα περάσουν μέσα από τη φωτιά προς τιμήν τους;
    (Ιεζεκιήλ, 16: 20-21)

    «Και αν και με τούτα δεν με υπακούσετε, αλλά πορεύεστε ενάντιοι σε μένα, τότε, εγώ θα πορευτώ ενάντιος σε σας με θυμό, και θα σας παιδεύσω κι εγώ επταπλάσια για τις αμαρτίες σας. Και θα φάτε τις σάρκες των γιων σας, και τις σάρκες των θυγατέρων σας θα φάτε».
    (Λευιτικόν, 26: 27-29)
    «Και θα φας τον καρπό τής κοιλιάς σου, τις σάρκες των γιων σου και των θυγατέρων σου, που ο Κύριος ο Θεός σου έδωσε σε σένα…».
    (Δευτερονόμιον, 28: 53)
    Στους Συναξαριστές δεν υπάρχουν στοιχεία για τη ζωή του, μόνο ότι μαρτύρησε δια ξίφους. Στον Λαυριωτικό όμως Κώδικα Ι 70φ. 244 υπάρχουν τα εξής: Ο Άγιος αυτός ήταν βάρβαρος, λεηλατούσε και έτρωγε σάρκες ανθρώπων…

  50. ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΣΚΩΡΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΜΟΡΦΕΑ

  51. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΖΩΩΟΟ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
    Σ' ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ

    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ.
    ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ.

  52. ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ…"ΠΙΘΗΚΟΥ" 10.25 π.μ.,

    ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ…"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ"…

    ΑΝ ΣΟΥ…"ΕΙΠΑΝ" ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο "ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΗΡΘΕ ΜΕ…"ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" Η' ΓΙΑ ΤΑ "ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ", ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ…"ΕΚΤΙΜΗΣΗ" ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΩΣ…"ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ"…

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ…"ΜΠΟΡΕΙΣ" ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΡΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ", ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ…

    …"ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ" ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ…"ΜΠΛΑΝΤΑΞΕΙ" ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ?

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ?

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ…ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  53. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΓΝΩΡΙΖΩ" ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ" ΜΑΝΑΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ…"ΑΣΠΙΔΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ' "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"…

    ΕΑΝ ΓΥΡΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ "ΑΣΠΙΔΑ", ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ…"ΠΡΟΔΟΤΕΣ"…

    ΕΞ ΟΣΩΝ "ΓΝΩΡΙΖΩ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ", ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ …"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ…"ΑΣΠΙΔΑ"…

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ …ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ "ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ" Η ΑΣΠΙΔΑ…

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΔΙΚΑ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  54. Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ Ο ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩ ΖΩΩΝ .
    Ε ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Comments are closed.