ΣΟΚ ή μάλλον…ΟΧΙ: Η κυβέρνηση Τράμπ χρηματοδοτεί χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα, όπως τα ΣΚΟΠΙΑ και η ΑΛΒΑΝΙΑ, μέσω..ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!

ΣΟΚ! ή μάλλον…ΟΧΙ: Η κυβέρνηση Τράμπ χρηματοδοτεί οργανώσεις του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ και την ΑΛΒΑΝΙΑ και αλλού!!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑ-ΤΟΝΩΝ…ΜΠΟΥΜ!-ΜΠΟΥΜ!-ΜΠΟΥΜ!

-του Ιωάν. Κουντοήρη | Λος Άτζελες | 16.00, 28 Μαρτ. 2018

Ρε ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ….ΝΤΑΚ (Τράμπ), πόσες φορές σας έχω πει ότι ο Τράμπ σας…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ και ότι ΓΕΝΝΗΜΑ και ΘΡΕΜΜΑ είναι της Εβραϊκής…ΜΑΦΙΑΣ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ γενικότερα. ΝΑ!…ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΣΟΡΟΣ EINAI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ….!!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΟΜΠΆΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ….Killery Clinton (ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΌΤΑΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ…!!!…

Ο Τράμπ συνεχίζει τις ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ όσον αφορά την υποστήρικη στις ύπουλες δραστηριότητες του Σόρος στο εξωτερικό, κτλ. H κόρη του, Ιβάνκα, κι ο “άνδρας” της, Τζάρεντ, που δηλώνει «γυναικούλα» στην κάρτα εγγραφής ψηφοφόρου του, είναι ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Ο Σόρος έδωσε πολλά λεφτά στον Τράμπ για να χτίσει τον Πύργο Τράμπ στο Σικάγκο. Ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν, είναι συνάδελφος του Σόρος…ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

Και διαβάζουμε τα εξής από το σάιτ freebeacon.com και από το μεγάλο εκ Ουάσινγκτον ακτιβιστικό δικηγορικό σύλλογο Judicial Watch που παρακολουθεί και ελέγχει τις κυβερνητικές διαπλοκές και όχι μόνο….

_______________________

Το Judicial Watch κινεί δικαστικές διαδικασίες για τα αρχεία σχετικά με χρηματοδοτούμενα από Αμερικανούς φορολογούμενους προγράματα του Τζόρτζ Σόρος στο εξωτερικό…

Το Judicial Watch (JW) είναι μια αμερικανική ομάδα συντηρητικών ακτιβιστών/δικηγόρων και ομάδα παρακολούθησης που υποβάλλει αγωγές συμφώνως προς τον Νόμον περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεως (FOIA) για τη διερεύνηση καταγγελειών σχετικά με πειθαρχικούς λόγους που αφοράνε κυβερνητικούς αξιωματούχους….

– από την Susan Crabtree | 28 Μαρτίου 2018 2:15 μ.μ.

Η συντηρητική ομάδα παρακολούθησης Judicial Watch έχει υποβάλει αγωγή για να προσπαθήσει να επιτύχει αρχεία από το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων George Soros (Τζόρτζ Σόρος) που χρηματοδοτούνται από τους Αμερικανούς φορολογούμενους στην Κολομβία και τη Ρουμανία.

Η ομάδα παρακολούθησης δήλωσε ότι ανέλαβε δράση επειδή το Υπουργείο Εξωτερικών και η Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) δεν ανταποκρίθηκαν στις αιτήσεις της σύμφωνα με τον Νόμο Περι της Ελευθερίας της Πληροφόρησης, το περασμένο Φθινόπωρο, για τα αρχεία που αφορούν συμβάσεις, επιχορηγήσεις και άλλες “χορηγήσεις δανείων / εκταμιεύσεις κεφαλαίων” από τα γραφεία του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας στη Ρουμανία και την Κολομβία.

Η ομάδα αναζητά επίσης πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Soros στα Σκόπια και την Αλβανία.

“Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρειάζεται μηδενική βοήθεια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ για να προωθήσει την άκρως αριστερή ατζέντα του στο εξωτερικό” δήλωσε την Τετάρτη ο κ Tom Fitton, πρόεδρος της Judicial Watch.

Οι συντηρητικοί νομοθέτες και οι ακτιβιστές της εξωτερικής πολιτικής αναμένουν επίσης ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, John Bolton, θα εξετάσουν λεπτομερώς και πιθανώς θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τα έργα του Soros που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους.

Η μάχη για την πληροφόρηση έγινε ένα “σημάδι ανάφλεξης” το περασμένο Φρινόπωρο στον αγώνα ανάμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών και τους Ρεπουμπλικάνους της Γερουσίας σχετικά με την υποστήριξη του εξερχόμενου υπουργού Εξωτερικών Rex Tillerson για τον 30ετή βετεράνο αξιωματικό εξωτερικών υπηρεσιών Joseph Macmanus για να γίνει πρεσβευτής στην Κολομβία.

Ο Πρόεδρος Donald Trump συμφώνησε να διορίσει τον Macmanus στην κορυφαία διπλωματική θέση στην Κολομβία παρά τις ανησυχίες πολλών αξιωματούχων του Λευκού Οίκου και των Ρεπουμπλικανών του Κογκρέσου, σύμφωνα με τις πηγές του Capitol Hill.

Αρκετοί Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές, όπως ο Mike Lee της Γιούτα και ο Ted Cruz του Τέξας, κατηγορούν τον Macmanus ότι αντιστάθηκε στις προσπάθειές τους για να πείσουν τον Tillerson να ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με τη σχέση μεταξύ των ομάδων του Soros και της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID).

Ο Lee εμποδίζει τώρα μόνος του την υποψηφιότητα του Macmanus για ανησυχίες σχετικά με τη χρηματοδότηση των ομάδων του Soros και για τους δεσμούς του Macmanus με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τον ρόλο που έπαιξε για να βοηθήσει την Κλίντον να χειριστεί τα επακόλουθα των επιθέσεων της Βεγγάζης.

Ο Λι (Lee), ο Κρουζ και άλλοι τέσσερις γερουσιαστές ζήτησαν πέρυσι πληροφορίες για το πώς το Υπουργείο Εξωτερικών και η USAID χρησιμοποιούσαν εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να υποστηρίξουν τη δραστηριότητα των ομάδων του Soros και άλλων ομάδων της Κεντρο-αριστεράς “για να προωθήσουν μια προοδευτική ατζέντα και να ενδυναμώσουν την πολιτική Αριστερά” σε χώρες όπως η Αλβανία, η Μακεδονία, η Ρουμανία και η Κολομβία, για τις οποίες ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν σαφές ενδιαφέρον για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Στις αρχές του περασμένου έτους, η Judicial Watch ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση «ξόδεψε αθόρυβα εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για την αποσταθεροποίηση της εκλεγμένης κυβέρνηση της κεντροδεξιάς των Σκοπιών» και ότι ο πρεσβευτής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στα Σκόπια εργάστηκε στο παρασκήνιο με τον Σόρος για να διοχετεύσει μεγάλα ποσά αμερικανικών δολαρίων για αυτόν τον σκοπό.

Οι γερουσιαστές δήλωσαν ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα Σκόπια, αλλά φαίνεται να ακολουθεί “ένα πρότυπο ανησυχητικής δραστηριότητας στην ασταθή περιοχή”. Ανέφεραν ηγέτες στην Αλβανία, οι οποίοι έχουν κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς ότι «Αμερικανοί διπλωμάτες και οργανώσεις που υποστηρίζονται από το Σόρο πιέζουν για συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα στη χώρα τους».

loading...