ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»;

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!

Η ανοιχτή επιστολή εξαπατημένου μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα Τρίτη 27/03/2018 επιστρέφοντας από την εργασία μου βρήκα να με περιμένει ένας φάκελος. Κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για δίωξη και το μόνο που απέμενε ήταν να διαπιστώσω πιο ακριβώς θέμα αφορά. Πολύ σύντομα ανοίγοντας τον φάκελο κατάλαβα από την πρώτη στιγμή τον αποστολέα του:
ΝΕΑ ΟΔΟΣ-με πολύ αγάπη, προφανώς!!!!!!!

Ήταν λοιπόν το χαμπέρι από την αγαπημένη εταιρεία, που χρόνια πολλά θησαυρίζει σε βάρος όλων μας.

Θα το ξεκινήσω λοιπόν το «έργο» από εκεί που πρέπει. Εδώ και πολλά χρόνια, για λόγους κοινής λογικής , συνειδητά και με απόλυτη επίγνωση, δεν πληρώνω τα διόδια που βρίσκονται αυστηρά και μόνο μέσα στα όρια του Δήμου Ωρωπού.

Και δεν πληρώνω τα εξωφρενικά και παράλογα 6,60 Ε, πηγαίνοντας κάθε πρωί και επιστρέφοντας κάθε απόγευμα από την δουλειά μου, η οποία σημειωτέον απέχει 800 μέτρα από τον σταθμό των διοδίων, όχι μόνο γιατί είναι αδιανόητα, αλλά και γιατί αν έμπαινα στην διαδικασία να χρησιμοποιήσω τον παράδρομο, θα έφτανα καθημερινά στην δουλειά μου καθυστερημένος και κάποια στιγμή θα την έχανα.

Και όχι βέβαια επειδή αργώ να ξυπνήσω, αλλά επειδή έχω και δυο παιδιά τα οποία πρέπει να μεταφέρω στα Σχολεία πριν ξεκινήσω.

Υπενθυμίζω επίσης πως είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την Ρένα Δούρου και έδωσα μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους τον αγώνα για ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, όπως λέγαμε πριν εγκατασταθούμε στην Εξουσία και πριν μας καταλάβει η αιώνια λησμονιά και η αιώνια αναισθησία, όλων εκείνων που μια καρέκλα τους μεταμορφώνει από επαναστάτες σε υπηρέτες και από επαναστατημένους σε πειθήνια όργανα καταστάσεων και συστημάτων, που μόλις πριν από λίγο καταγγέλαμε με οργή.

Και λέγαμε τότε, πριν 3 μόλις χρόνια, πως είναι αδιανόητο και φασιστικό να είναι οι δρόμοι απαγορευμένοι για τον απλό πολίτη και πως οι εργολάβοι τα έχουν πάρει δεκάδες χιλιάδες φορές και πως ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί και να αποδοθούν οι δρόμοι στον λαό.

Και κάναμε πορείες και καταλήψεις και βάζαμε φωτιές και παίζαμε-προφανώς- για άλλη μια φορά το παιχνίδι των δήθεν λαϊκών αγώνων , θλιβερά ανθρωπάκια που τα χρησιμοποιούν οι εξουσίες και τα συστήματα τους, ρίχνοντας τους στάχτη στα μάτια και πείθοντας τους κάθε φορά, πως ήρθε η ώρα της νίκης…

Μπροστάρηδες, σημερινοί Υπουργοί, ο σύντροφος Σπίρτζης,  πρώτος από όλους, και όλοι οι Βουλευτές και οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, που τότε πάλευε (υποτίθεται;;;), για τα δίκαια αιτήματα του μεροκαματιάρη σαν και μένα που παίρνει 30 Ε μεροκάματο και πρέπει να δώσει τα 6,6 για να πάει στην δουλειά του.

Και που είναι τώρα όλοι αυτοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»;

  1. Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗ ΕΙΣΕΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΩΣΤΕ Η ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ.

  2. ΣΤΟΝ 10 ,49 ΠΜ, Γιατί εσύ πιστεύεις ότι δεν είσαι ένα χοντρό Κορόιδα, ή μήπως αυτούς που στηρίζεις εσύ είναι καλύτεροι; τα ίδια Σκατά και ίσως και χειρότερα, ο Στέφανος εχει το θάρρος να βγει και να τα πεί επώνυμα, εσύ τι κάνεις; φοβάσαι μη και σε φακελώσει το Μαντρί ;

Comments are closed.