Άτυχοι άνθρωποι που είχαν μια άσχημη μέρα!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη με περίεργες στιγμές, οι οποίες όμως πολλές φορές εξελίσσονται σε μία πολύ άσχημη μέρα, κάνοντας μας να νιώθουμε από τους πιο άτυχους ανθρώπους.

Θα μου πεις αυτά συμβαίνουν σε όλους μας και πάντα μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο, απλά κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο άτυχοι που μοιάζουν σαν να τους κυνηγάει ένα μαύρο συννεφάκι.

Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι και αυτοί εδώ οι άτυχοι άνθρωποι, που σίγουρα δεν είχαν και μια πολύ καλή ημέρα!

Άνθρωποι που είχαν μια πολύ κακή μέρα

Μα δεν είχε ακούσει ποτέ πως οι εξυπνάδες πληρώνονται; Πάλι καλά που βρέθηκε και κάποιος να την βοηθήσει!

Πω οι καημένοι, τι τους έμελλε να πάθουν. Και προφανώς για να λένε μη μας δείξετε στην κάμερα, οι γυναίκες μας νομίζουν ότι είμαστε στην δουλειά, στο σπίτι έχει να πέσει πολύ παντόφλα. Πολύ κακός πάντως ο κάμεραμαν.

Πήγε για selfie και έφυγε χωρίς κινητό και ακόμη δεν το έχει πάρει χαμπάρι και ποζάρει, φαντάσου μετά αντίδραση!

Καλά αυτό και αν ήταν, δεν του πέτυχε η φιγούρα και από τα νεύρα η τσάντα βρέθηκε κάτω από το τραίνο. Εντάξει και να θελε να το κάνει νομίζω ότι δεν θα μπορούσε!

Εδώ δες πόσο ήθελε να τα φάει όλα αυτά και με τι καμάρι τα κοιτούσε. Γι’ αυτό και δεν σταμάτησε να τα τρώει ακόμη και από το πεζοδρόμιο…

Τώρα θα μου πεις οκ δεν έπαθε και τίποτα θα το αλλάξει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν τον θέλει ρε φίλε και άλλο να βάλει πάλι το ίδιο θα συμβεί.

Δες αυτό εδώ πραγματικά δεν υπάρχει. Μέσα σε 10 μήνες έπεσε το ίδιο δέντρο επάνω στο αυτοκίνητο του και το έκανε θρύψαλα. Ε μα και αυτός δεν έβαλε μυαλό να το μετακινήσει.

Πωωω τι έκανε ο τυπάς ρε συ; Είπαμε και μεις έχουμε νεύρα αλλά όχι και να το πετάξεις επάνω στην tv. Πόνεσε η καρδιά μου και προφανώς και η δική του όταν το συνειδητοποίησε!

Καλά δεν φταίει μόνο η μέρα αλλά και η χαζομάρα μας. Αυτή εκεί τώρα πως κόλλησε αν δεν έβαλε μόνη της εκεί μέσα το κεφάλι; Έλεος!

Αυτός εδώ τι να πει που του γυάλισε του αλόγου και ήθελε παιχνιδάκια; Κοίτα πως τον έπιασε όμως ρε συ. Άντε να ξεφύγεις τώρα.

Καλά στη δουλειά αυτού εδώ του άντρα πρέπει να γέλασαν πάρα πολύ, μόλις τον είδαν με δύο διαφορετικά παπούτσια. Ρόμπα ο καημένος!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δεν πλήρωνε ο κύριος αυτός τον οδηγό του και εκείνος πριν τα παρατήσει αποφάσισε να τον τιμωρήσει βάζοντας έτσι το αυτοκίνητο του. Και πάλι λίγα του έκανε και ευχαριστώ να λέει!

Και για το τέλος έχω το καλύτερο, χτυπιέται μόνος του ρε σεις. Και να θελε να κερδίσει πως να το κάνει αν δεν βρίσκει στόχο; Εντάξει έκλαψα.

loading...