Τούρκος Υπ. Ενέργειας: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα!

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία τετελεσμένων στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, προσθέτοντας ότι όσο δεν υπάρχει μια σοφή λύση στην διαδικασία η Τουρκία θα έχει συνεχή επιρροή.

Μιλώντας στο Φόρουμ Ενέργειας και Μεταλλωρυχείων Τουρκίας ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “η Τουρκία ακολούθησε μια εποικοδομητική στάση ειδικά στο θέμα τς ‘βορείου Κύπρου’ αλλά η ‘νότια Κύπρος’ με την ένταξή της στην ΕΕ δημιούργησε τετελεσμένα”. Υποστήριξε ότι η Ε/κ πλευρά “δεν ασκεί μόνο μονομερή πολιτική στο νησί αλλά και στα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ”.

Διαβάστε: Συνάντηση Μαυρογιάννη – Ναμί εν μέσω κρίσης στην ΑΟΖ

“Μέχρι χθες η εποικοδομητική και υπομονετική στάση της Τουρκίας γινόταν αντιληπτή ως μια παθητική στάση αλλά εμείς τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μια σημαντική διαφοροποίηση σε αυτή τη διαδικασία και είπαμε ότι ο πλούτος και όλα γύρω από την Κύπρο ανήκουν στους Κυπρίους.

Αν εσείς εδώ προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τετελεσμένα δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν είναι μια λογική και σοφή διαδικασία και η Τουρκία έχει θέσει επί τάπητος τη στάση της”, ανέφερε προσθέτοντας ότι “αυτή η διαδικασία συνεχίζεται. Όσο δεν επέρχεται μία σοφή λύση σε αυτή τη διαδικασία, εμείς θα έχουμε συνεχή επιρροή. Εμείς λέμε ως Τουρκία ‘πρέπει να αυξήσουμε τη συνεργασία μας’” ανέφερε.

loading...

1 thought on “Τούρκος Υπ. Ενέργειας: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα!

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΥΓΑ- ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ", ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ?

    ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΗΔΗ… Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΑ ! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟ- ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ??

    1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ !

    2) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ- ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΓΑΛΛΙΑΣ κ.λ.π ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΙΣΘΕ Ε Κ Τ Ο Σ , ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !

    3) ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΞΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΑΛΙ ΕΙΣΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !

    4) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ Α Ο Ζ, ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ!

    5) Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΜΑΧΗΤΙΚΑ- ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 250 ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΥΝΙΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ?

    6) ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΑΛΛΑ … Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε !!

    ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ, ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΙ' ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ !

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ….!

    ΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΕΣΘΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ,
    ΚΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΒΕΤΕ !

    ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

    ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣΘΕ ΠΛΕΟΝ: " ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ " ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΣΤΟΣ ? ΕΧΕΤΕ….ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΘΕ !

    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΠΑΛΑ !

    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ! ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΛΕΤΕ ;

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΦΙΓΟΥΡΑ ΔΗΘΕΝ " ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΜ' ΔΕ !

    ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ !

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΒΥΘΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ΣΚΑΓΙΑ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ- ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΑΝ ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΟΙ !

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ . ΓΚΑΡΙΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ…ΓΚΑ- ΓΚΑ ..

    ΜΠΟΡΕΙ Ο μίστερ ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΪΔΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !

    ΨΙΤ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΙ' ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ?

    ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΕΞΑΣΘΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΡΑΣΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ !

    ΜΠΕΡΑΚ ΑΛΜΠΑΪΡΑΚ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ?

    ΚΟΠΙΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.