Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ




Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα που όμοιο του έχουμε να δούμε πολλά χρόνια έκανε φανερά τα εξής πράγματα:

1. Το συλλαλητήριο ήταν βέβαια, κατ’ αρχήν, ενάντια στην «πρώτη φορά Αριστερά» που είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικών απατεώνων της «Αριστεράς», οι οποίοι στην πραγματικότητα διορίστηκαν από την Υπερεθνική και τη Σιωνιστική Ελίτ με ένα βασικό στόχο: την πλήρη ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, που συνεπάγεται την πλήρη απώλεια της εθνικής και οικονομικής καθώς φυσικά και της πολιτικής και πολιτιστικής κυριαρχίας.

2. Το «Μακεδονικό», που ανακινήθηκε «ξαφνικά», δεν ανακινήθηκε τυχαία από την «πρώτη φορά Αριστερά». Στη πραγματικότητα ήταν η απόλυτη ένδειξη της πλήρους απώλειας της πολιτικής κυριαρχίας, μετά την πλήρη απώλεια και της οικονομικής κυριαρχίας (με την Ελληνική οικονομική καταστροφή που ξεκίνησαν οι ελίτ από την αρχή της δεκαετίας), αλλά και της πολιτιστικής κυριαρχίας (με την πλήρη υιοθέτηση της ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης, τη μετατροπή της χώρας σε αποθήκη μεταναστών που δεν δέχονται πια οι «εταίροι» μας στα εδάφη τους κλπ.).

3. Φυσικά το συλλαλητήριο δεν έθεσε θέματα ΕΕ, ΝΑΤΟ και των άλλων θεσμών της παγκοσμιοποίησης που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε, αφού οι διοργανωτές του δεν έθεσαν βέβαια παρόμοιο θέμα και ακόμη και ο κύριος ομιλητής, ο Μίκης Θεοδωράκης, κάτι ψέλλισε για ΕΕ και ΝΑΤΟ, για να συμπεράνει μετά, εντελώς ανακόλουθα, να μην αφήσουμε ποτέ τα Σκόπια να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!

4. Αυτό ήταν η αφορμή να εκμεταλλευτούν το θέμα η υπόλοιπη «Αριστερά» από το ΚΚΕ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ κλπ., για να κατηγορήσουν το όλο κίνημα ως εθνικιστικό, αν όχι ακροδεξιό και φασιστικό κλπ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...