Μπάρμπα Γιάννη όχι Κανατά αλλά …!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Η είδηση …
«Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ενώ έκανε λόγο για «μικροπράγματα», επιχειρώντας να υποστηρίξει πως η βελτίωση των οικονομικών δεικτών στην Ελλάδα διαχέεται και στην πραγματική οικονομία.

Ο σχολιασμός…
Έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο την παραπάνω  δήλωση η οποία είχε και ουρά δηλ. άφησε να εννοηθεί ότι οι συντάξεις κάτω από τα 1000€ δεν μειώθηκαν σχεδόν καθόλου!!!
Μπάρμπα Γιάννη όχι Κανατά αλλά … Ψευταρά από ότι φαίνεται είσαι και εσύ ένα συνειδητό μέλος της παρέας των Εθνομηδενιστών και των Αριστερόστροφων Φασιστών (έτσι  σας  χαρακτήρισε πρόσφατα ο κ.  Μίκης Θεοδωράκης).
Ναι συνειδητός ψεύτης και θρασύς αφού  λες Δημόσια τέτοια επαίσχυντα ψέματα.
Έλα να σου δείξω το εκκαθαριστικό των συντάξεων συγγενικών μου προσώπων όπου οι συντάξεις των 600€ τα δύο τελευταία χρόνια μειώθηκαν κατά 200€ το μήνα και έπεται συνέχεια αφού έχετε ήδη υπογράψει περαιτέρω μειώσεις για το ερχόμενο διάστημα αλλά και την μείωση του αφορολόγητου!
Την ώρα λοιπόν που ο αρχηγός της δόλιας παρέας σας διαφημίζει τα δήθεν ηθικά της πλεονεκτήματα έχετε ψηφίσει “επιδόματα ενοικίου” σε εκατομμυριούχους υπουργούς με (Ν)τροπολογίες μέσα στα εισαγόμενα νομοσχέδια των τοκογλύφων!
Νομοσχέδια που πετσόκοψαν τα βοηθήματα στους Πολύτεκνους, στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που μείωσαν τα Επιδόματα Θέρμανσης, που υποβάθμισαν την Υγεία, την Παιδεία, την Εθνική Άμυνα, που έφεραν την Υπερφορολόγηση, αλλά και την αρπαγή ακόμα και της Πρώτης κατοικίας με ένα (τι τραγική ειρωνεία) “Αριστερό Κλικ” του ποντικού του Η/Υ!
Ενώ λοιπόν καταστρέφεται συνειδητά και με σχέδιο τον Ελληνικό λαό παράλληλα ξεπουλάτε την Μακεδονία στους ΣλαβοΑλβανοΣκοπιανούς.
Ναι ξεπουλάτε την Μακεδονία μας την ώρα που αυτοί καίνε τις Ελληνικές σημαίες στις πλατείες τους και σας ξεφτιλίζουν καθημερινά με τις δηλώσεις τους.
Ναι δηλώσεις και από αξιωματούχους τους που σας λένε ευθαρσώς ότι δεν θα καταργήσουν τα αλυτρωτικά εδάφια του Συντάγματος τους.
Ναι σας κοροϊδεύουν ολοφάνερα αλλάζοντας προσωρινά την ονομασία κάποιων δρόμων ενώ το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου (του Αγίου Αλεξάνδρου κατά τον κ. Κοτζιά) κοσμεί ακόμα το εσωτερικό του αεροδρομίου των Σκοπίων.
Με απλά λόγια αυτοί κατεβάζουν πινακίδες (προσωρινά) και η ηγεσία της συγκυβέρνηση σας κατεβάζει τα “σώβρακα” χωρίς να τολμά να ψελλίσει ούτε μια απλή διαμαρτυρία για το κάψιμο του εθνικού μας συμβόλου!
Φίλες/οι κατά τον κ. Τσίπρα οι περισσότεροι από εσάς όπως και εγώ είμαστε μέλη του ετερόκλητου όχλου αφού έχουμε το θράσος να αμφισβητούμε τις απολυταρχικές τους μεθόδους και ζητάμε άκουσον άκουσον δημοψήφισμα για το προαποφασισμένο εκ μέρους τους ξεπουλήματος της Μακεδονίας!
Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω στον Μπάρμπα Γιάννη τον Ψευταρά ότι για να επιβραβεύει τις δηλώσεις, τις απόψεις και γενικότερα την νοητική του δυνατότητα να αντιλαμβάνεται το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του καλό θα είναι το πρωί που πλένεται και βλέπει τα μούτρα του στο καθρέπτη του μπάνιου του να μη λέει “Φτου σου λεβέντη μ’ να μην βασκαθείς” αλλά …. “Φτου σου Ξεφτίλα”!

Υποσημείωση
Σιγά σιγά σαν τα ποντίκια πολλοί από αυτούς  βγαίνουν και μας λένε ότι και αυτοί έπαιρναν επίδομα ενοικίου με χαρακτηριστικότερη την δήλωση του κ. Σγουρίδη (των ΑΝΕΛ) ότι και αυτός ο καημένος (από ανάγκη προφανώς) έπαιρνε επίδομα ενοικίου … 50€ τον μήνα!
Τι να πει κανείς αυτοί είναι για λύπηση…!
Ντροπή Ντροπή! …. “Φτου σας Ρεζίληδες”! 

loading...

1 thought on “Μπάρμπα Γιάννη όχι Κανατά αλλά …!

  1. ΕΣΎ ΤΑ Είπες ΌΛΑ, Εγώ θα προσθέσω στον ανόητο ΤΕΜΠΈΛΗ, ΌΤΙ Έκοψε ΤΟ ΕΚΑΣ και ΆΦΗΣΕ Π'ανω ΑΠΟ 1000000 Έλληνες να ζητιανεύουν, που αυτά δεν φτάνουν ούτε για τον πρωινό καφέ του Ηλιθίου ιεροκήρυκα της καταστροφής, ..g,,, Ντροπή τους.

Comments are closed.