Άδωνις: Αν βρεθούν λογαριασμοί μου στην Ελβετία να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα (βίντεο)

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε «προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ εσπρέσο».

«Η επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου, εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη, δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εγώ ισχυρίζομαι ότι μέσα σε αυτούς τους γιατρούς αποκλείεται να μην βρήκε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν πολλούς γιατρούς κορυφαίους του ΕΣΥ. Γιατί η κ. Ράικου είπε γιατροί του ΕΣΥ. Και πιστεύω ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που σταμάτησε η κα Τουλουπακη την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και το επικέντρωσε σε άλλη κατεύθυνση και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, εγώ λέω ψευδομάρτυρες, είναι γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια» τόνισε.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε τον κύριο Αντώναρο γιατί η παράταξη μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» δήλωσε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ζήτησε την διαγραφή, κανενός παρότι ο κ. Αντώναρος αμφισβήτησε ευθέως την ηθική του ακεραιότητα. Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμη ότι ο Κώστας Καραμανλής «δεν εκπροσωπείται από κανέναν και όταν θέλει να μιλήσει, μιλάει μονός του».

Αναφερόμενος στην εμπλοκή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση, σχολίασε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται πρόσωπα με καταγγελίες όπως «πιστεύω πως ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζα» και την ίδια ώρα αυτές οι καταγγελίες να υιοθετούνται από πολιτικά πρόσωπα. «Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά που θα πει σήμερα στην Βουλή», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος δήλωσε πως αν βρεθούν λογαριασμοί του στην Ελβετία να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα και επειδή κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, όλοι αυτοί να είναι έτοιμοι να βρεθούν στα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο:

loading...

9 thoughts on “Άδωνις: Αν βρεθούν λογαριασμοί μου στην Ελβετία να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα (βίντεο)

  1. Ασε Αδωναϊ και γω στη θεση σου δεν θα τα εβαζα σε τραπεζα…
    Μετα τη γνωστοποιηση των λιστων Φαλτσιανι και Λουξεμβουργου και των Panama papers εγινε φανερο οτι κανενας τραπεζικος λογαριασμος οσο βαθια κρυμμενος κι αν ειναι δεν ξεφευγει απο μια ενδελεχη ερευνα…
    Ποιο ασφαλη ειναι τα χρηματα εαν τα καταχωνιασουμε σε μια ασφαλη κρυψωνα.Την οποια θα γνωριζουμε δυο-τρια ατομα της οικογενειας πχ.εγω η γυναικα μου και η…πεθερα μου…
    Γιαυτο μη λες πολλα μπλαμπλα Αδωναϊ και γινεσε κουραστικος.Το αν τα πηρες μας ενδιαφερει και οχι το κουτοπονηρο "δεν θα τα βρησκετε αρα δεν υπαρχουν".
    Και θα φανει αν εισαι ενοχος-ή οχι-απο την διαδικασια.

  2. Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΕΣ , ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟ
    ΙΑ

  3. 6.56μμ αριστος ελευθερος Σκοπευτής,

  4. Ο Αδωνις λέει πάντα την αλήθεια κι όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι βαθιά νυχτωμένος.

  5. Ο Αδωνις λέει πάντα την αλήθεια κι όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι βαθιά νυχτωμένος.

  6. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΧΟΥΦΤΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΑΤΙΑΣΜΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΠΙΣΤΕΥΘΗΣΑΝ!
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ.

  7. Τι δουλειά έχει ο Αντωνης με τις Ελβετικές Τράπεζες, Εάν τα είχε Αρπάξει θα τα πήγαινε Ελβετία; υπάρχουν τόσες υπόγειες καταπακτές που μόνο με μπουλντόζες μπορεί να τα εύρησκες,
    Λέτε να είναι κορόιδο;; όσο για τον 8,23μμ, και έγώ εάν είμουν τα ίδια θα έγραφα, θα δούμε,
    Ασ είναι καλά ο ΧοντροΒενιζέλος, που τα είχε προβλέψει όλα,

  8. Μην<< πυροβολειτε >> τον Αδωνη διοτι…
    Ο Κυριακοs Μητσοτακηs μετα την Κατερινα Παπακωστα διεγραψε τον Ευαγγελο Αντωναρο!Εχει ενδιαφερον οτι και στιs δυο περιπτωσειs επαιξε καθοριστικο ρολο η σταση στελεχων τηs Ν.Δ απεναντι στον…εκλεκτο αντιπροεδρο του αρχηγου Αδωνη Γεωργιαδη!
    Θυμιζουμε οτι για τη διαγραφη τηs κ.Παπακωστα εγραφε η"Καθημερινη":<<[…]Ενα μηνα αργοτερα τον Απριλιο του 2017 η κ.Παπακωστα ειχε καλεσει με αφορμη την εξεταστικη για την Υγεια,τον Αδωνη Γεωργιαδη να…απεκδυθει του ρολου του ωs Αντιπροεδρου μεχρι την ολοκληρωση των εργασιων τηs Επιτροπηs εισπραττονταs την ηχηρη αποδοκιμασια του Κυριακου Μητσοτακη ο οποιοs την καρατομησε απο αναπληρωτρια τομεαρχη Υγειαs >>!
    Αν και στην παρουσα υποθεση τα πραγματα ειναι εξαιρετικα σοβαρα και ηδη ακουστηκαν κι αλλεs φωνεs για την αναγκαια απομακρυνση απο θεσμικα καθηκοντα του αντιπροεδρου μεχρι να ληξει και δικαστικα η υποθεση,εν τουτοιs ο αρχηγοs δεν ακολουθησε αναλογη τακτικη με εκεινη του Κ.Καραμανλη στην υποθεση του Βατοπεδιου!
    Οπωs ειχε πει ο Κυριακοs Μητσοτακηs:<< Για μενα δεν υπαρχουν καραμανλικοι,μητσοτακικοι,σαμαρικοι!Το απεδειξα με τιs πραξειs μου!
    Οδηγοs μου ειναι μονο η αξιοκρατια!Θελω ενα κομμα αρχων και αξιων!
    Ονειρευομαι μια Ν.Δ στην οποια θα ακουγονται οι διαφορετικεs αποψειs!>>
    Τελικα μαλλον με το ονειρο του εμεινε ο αρχηγοs διοτι ωs γνωστον << αλλου το ονειρο κι αλλου το θαυμα!>>
    nonews-news.blogspot.gr/2018/02/blog-post_924.html
    βαψωμαλλιαδεs ο χοντροs ο κοντοs οι ΚΛΕΦΤΕΣ Ελεεινοι τα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ οι ΒρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΟΥΦΙΟΙ ΟΥΣΤ!

Comments are closed.