ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

loading...

3 thoughts on “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

  1. Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ Ο 1.36μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ…ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…ΛΟΓΟ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΣΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ, ΤΙ …ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΕΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΤΡΥΠΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ D.N.A., ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ…ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ …ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ "ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ" ΔΙΑΣΠΑΣΗ.

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, …"ΕΜΠΑΣΕ" ΥΠΟΥΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ…."ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ" ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΑ.

    ΔΕΣΤΕ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ …"ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ" ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η' ΤΟ ΕΧΕΙ "ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ…ΑΠΟΦΥΓΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΦΥΓΗΣ…ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ' ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. 7ΑΞΙΑ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ ΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
    ΞΩΦΛΗΣΕ ΠΕΟΓΛΥΦΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΥΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΨΩΦΗΣΕΣ!!!

Comments are closed.