Στο Άγαλμα Του Λεωνίδα Οι Περήφανοι Καβαλάρηδες Της Κρήτης! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία
Μία στάση στις Θερμοπύλες έκαναν οι έφιπποι της Κρήτης που από χθες έχουν ξεκινήσει το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

Η ομάδα των Κρητικών αναχώρησαν χθες το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου, ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, για να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο.

Σήμερα το πρωί έφτασαν στον Πειραιά και ξεκίνησαν το ταξίδι προς την Θεσσαλονίκη.

Δύο στάσεις έχουν κάνει μέχρι στιγμής: η μία στην Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα και η δεύτερη στις Θερμοπύλες όπου φωτογραφήθηκαν μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα. Τις φωτογραφίες ανάρτησε στο facebook ο Κωνσταντίνος Χατζημηνάς.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι:

Πηγή: cretapost

loading...

3 thoughts on “Στο Άγαλμα Του Λεωνίδα Οι Περήφανοι Καβαλάρηδες Της Κρήτης! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  1. Kαλώς να έρθουν τα παλικάρια της Λεβεντογέννας Κρήτης μας

  2. ΔΗΜΟΣΚOΠΗΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ!!!..ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"" -ΤΟ 61% ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
    20 ΙΑΝ 2018

    Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ επιθυμεί το 61% των Ελλήνων πολιτών, αν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στις
    διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις για την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

    Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να απορρίπτει σε συντριπτικά ποσοστά έναν συμβιβασμό για την ονομασία της γειτονικής χώρας που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

    Την ίδια ώρα, σε τροχιά κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας παραμένει η ΝΔ, ενώ έχει εδραιωθεί σε διψήφια ποσοστά (10,5 ποσοστιαίες μονάδες) το προβάδισμά της απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Ειδικότερα, παρά το κλίμα αισιοδοξίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση για μια ικανοποιητική λύση στο Σκοπιανό, το σκηνικό που διαμορφώνεται από την κοινή γνώμη δείχνει πιεστικό για τους χειρισμούς σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.

    Από την πανελλαδική μέτρηση γίνεται εμφανές ότι μια συμφωνία στη βάση και της νέας πρότασης Νίμιτς όχι μόνον δεν τυγχάνει ουσιαστικής υποστήριξης, αλλά απορρίπτεται με εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά από τους ερωτηθέντες. Ενδεικτική των αρνητικών διαθέσεων είναι η απόρριψη από το 77% ακόμη και του παλαιού ονόματος Nova Makedonija, που είχε ανοίξει τον κύκλο των συλλαλητηρίων του 1992. Αλλα ονόματα που περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία, μάλιστα, συγκεντρώνουν ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά αποδοκιμασίας.

    Πιεστικό κλίμα για την κυβέρνηση δημιουργεί και η τάση που καταγράφεται στην κοινωνική βάση υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος (61%), μέσα από το οποίο θα ληφθεί η τελική απόφαση για μια συμφωνία με τα Σκόπια.

    Πρόκειται για εξέλιξη που όχι μόνον μπορεί να εγκλωβίσει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο απορρίπτει κάθε σχετική εισήγηση, αλλά και να δημιουργήσει βαθιές ρωγμές στον κυβερνητικό συνασπισμό, με δεδομένο ότι οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου κινούνται υπέρ του δημοψηφίσματος.

    Διχασμένη, εξάλλου, εμφανίζεται η ελληνική κοινωνία και ως προς την ανάγκη συνέχισης των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς, την οποία αποδέχεται το 50% των ερωτηθέντων, κρίνοντας ότι υπάρχει περιθώριο για μια αποδεκτή λύση.

  3. Χωρίς νεκρούς η λευτεριά ζάλο ομπρός δε κάνει γιαντ’ από πάντα βρίσκεται στου τουφεκιού την κάνη

Comments are closed.