Απίστευτο. Κατέβασαν τις πινακίδες που είχαν τα τούνελ της Κατερίνης με το όνομα «Φίλιππος» και «Μέγας Αλέξανδρος» για να μην προκαλούν τους Σκοπιανούς.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο επιβεβαίωσε την πληροφορία και προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε πως θα… τοποθετηθούν ξανά στο εσωτερικό όμως των τούνελ.
Τι να πει κανείς πλέον. Η συμπεριφορά ορισμένων αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Αλλά όλα ξεκινούν από τους πολιτικούς αυτής της χώρας που θέλουν να παραδώσουν τα πάντα. Από το όνομα «Μακεδονία» μέχρι τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Η πληροφορία για το κατέβασαν των δύο πινακίδων των τούνελ της Κατερίνης «Φίλιππος» και «Μέγας Αλέξανδρος» είχε φτάσει στο «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ» από αναγνώστη, αλλά πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση από την εταιρεία. Το θέμα συζητήθηκε στη διαβούλευση για την Μακεδονία που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και έλαβε πανελλήνια διάσταση.

Έτσι ο εκπρόσωπος της εταιρείας αναγκάστηκε – ψελλίζοντας – να ομολογήσει ότι απομακρύνθηκαν οι δύο πινακίδες, για να… τις «καθαρίσουν», αλλά να μην τις τοποθετήσουν ξανά στην είσοδο αλλά μέσα στους τοίχους, όπως τις επιτύμβιες πλάκες. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να αντιληφθεί το που «βαδίζει» η σημερινή πολιτική εξουσία. Όπως ήταν επόμενο η εκπρόσωπος της εταιρείας δεν διευκρίνισε αν η εταιρεία ή κάποιοι μέτοχοί της έχουν κι άλλα έργα στα Σκόπια.

loading...

12 thoughts on “Απίστευτο. Κατέβασαν τις πινακίδες που είχαν τα τούνελ της Κατερίνης με το όνομα «Φίλιππος» και «Μέγας Αλέξανδρος» για να μην προκαλούν τους Σκοπιανούς.

  1. Κάποιος, για να μην προσβάλει, έβγαλε τον Σταυρό.

  2. Πώς ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες εκείνους που κατά την μάχη πετούσαν τις ασπίδες και τό 'βαζαν στα πόδια;

  3. ΡΙΞΑΣΠΙΔΕΣ: ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.

  4. Σε λίγο θα κατεβάσουνε και τα βρακιά τους σε όλους

  5. Αυτοί οι προδότες πριν καν αρχίσουν να διαπραγματεύονται , αντί να κατεβάζουν οι Σκοπιανοί τα κλεμμένα σύμβολά μας τα κατεβάζουμε εμείς , ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ , ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ έχετε πουλήσει ως σκλάβους τους ΕΛΛΗΝΕΣ για 60 χρόνια και τώρα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα σας εμποδίσει

  6. Και διηγώντας τα να κλαις …

  7. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

  8. Ωρέ, τι κατάντια είναι αυτή;

  9. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΕΠΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΥΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΑΧΥΛΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝ ΤΑ ''ΤΥΧΕΡΑ'' ΕΤΣΙ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ε?…..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΙΣΤΥΧΩΣ..

  10. ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΥΣΙΣΘΗΣΙΕΣ?ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ .

Comments are closed.