Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας όπως στην εικόνα – Γι αυτό η βέρα μπαίνει στο 4ο δάχτυλο του χεριού μας…

Από την εποχή της αρχαίας…
Αιγύπτου, οι άνθρωποι φοράνε την βέρα στο τρίτο δάχτυλο του χεριού τους. Σήμερα, σε ορισμένες χώρες αυτή φοριέται στο αριστερό χέρι και σε άλλες στο δεξί.

Αλλά γιατί είναι πάντα στον παράμεσο;

Το παρακάτω βίντεο, εξηγεί γιατί το δαχτυλίδι του γάμου τοποθετείται πάντα στο τέταρτο δάκτυλο. Ίσως να σκεφτείτε ότι ο λόγος που βάζουμε τις βέρες στο τέταρτο δάχτυλο, είναι επειδή αυτό θεωρείται η «φλέβα της αγάπης».

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φλέβες στα τέταρτα δάχτυλά μας, πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα τα δάχτυλα στο χέρι μας έχουν τον ίδιο σχηματισμό φλεβών.

Παρακολουθήστε και μάθετε γιατί τα δαχτυλίδια γάμου τοποθετούνται στο τέταρτο δάκτυλο:




Αυτό το βίντεο εξηγεί σαφώς ότι ο γάμος είναι μια δέσμευση ζωής που οι σύζυγοι πρέπει να παραμείνουν μαζί για πάντα.

Οι γονείς μας θα χαθούν όταν γερνούν, τα αδέλφια θα έχουν τις δικές τους οικογένειες και τα παιδιά σας θα συνεχίσουν το πάθος τους και θα κάνουν τις δικές τους οικογένειες στο μέλλον. Όλοι αυτοί θα φύγουν, εκτός από τον σύντροφό σας.

Έτσι, οι σύζυγοι αγαπούν ο ένας τον άλλον επειδή ξεκίνησαν ένα ταξίδι ζωής μαζί και μαζί θα φτάσουν στη γραμμή τερματισμού με χαρά και επιτυχία.

loading...

2 thoughts on “Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας όπως στην εικόνα – Γι αυτό η βέρα μπαίνει στο 4ο δάχτυλο του χεριού μας…

  1. Πως καθιερώθηκε η βέρα;

    Στο μυστήριο του γάμου
    γίνεται αναφορά στην Σάρα, σύζυγο του απατεώνα-μαστροπού, γενάρχη των Εβραίων Αβραάμ, ο οποίος και την εξέδιδε και μιάς άλλης πόρνης της Θαμάρ, που έκανε έρωτα και απέκτησε παιδί με τον πεθερό της, που της έδωσε, ως εγγύηση έναντι της συμφωνηθείσης αμοιβής, ένα δακτυλίδι.
    Αυτή είναι η βέρα που φορούν οι Χριστιανοί.

    Οι πόρνες αυτές παρουσιάζονται κατά την τελετή, ως……υποδείγματα ηθικής!

    Ακολουθούν τα σχετικά αποσπάσματα της Αγίας Γραφής.

    -Ο "προπάτοράς" μας Αβραάμ εκπορνεύει την σύζυγό Σάρα, παρουσιάζοντάς την ως αδελφή του.
    Γένεσις, 12:10-16.

    -Η πόρνη Σάρα παρουσιάζεται ως….πρότυπο συζύγου.
    Επιστολή Πέτρου Α', 3:5-6.

    -Ο Αβραάμ εκπορνεύει γιά δεύτερη φορά την σύζυγό του Σάρα.
    Γένεσις, 20:1-2.

    -Ο γιός του Αβραάμ, Ισαάκ, μιμούμενος την ηθική του πατέρα του, προσπαθεί να επορεύσει την σύζυγό του Ρεβέκκα.
    Γένεσις, 26:6-7.

    -Ο Ιακώβ γίνεται αντικείμενο συναλλαγής από την σύζυγό του Ραχήλ. Γένεσις, 30:14-16.

    – Η χήρα Θαμάρ μεταμφιέζεται πόρνη και για ένα κατσικάκι (ως εγγύηση γιά το δακτυλίδι που της έταξε, είναι η βέρα, συνευρίσκεται με τον πεθερό της και γίνεται έγκυος.
    Γένεσις, 38:14-19

  2. Και φτάνουμε στονΔία που πήδαγε κόρες κι αδερφέςά,κι όποια κεράτωνε τον άνδρα της καυχιότανε περήφανα οτι την πήδηξε ο πα τέρας των θεών κι ανθρώπων,και στις συνάξεις των σύγχρονων ειδωλολατρών που η αλαξοκωλιά πάει σύνεφο προς δόξα των προγόνων.Αγάμητες γκιόσες σαβουρογάμηδες και παλιαδερφές πυκνώνουν τις τάξεις των νεοπαγανιστών.Απατεώνες ανήθικοι και συκοφάντες εμπρός όλοι μαζί να ξαναστήσουμε τα ιερά πορνεία ,κάθε ναός και πορνείο κάθε ιέρεια ,ιερή πόρνη ,κάθε ιερέας και μύστης νταβατσής και εθνοπροδότης.Αλήθεια γατί συνεργάσθηκε με τους Πέρσες το μαντείο των Δελφών και γιατί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β τους γάμησε τη μάνα αναρωτηθήκατε ποτέ ζώα ε ΖΩΑ.

Comments are closed.