Αθλητής χάντμπολ ο 22χρονος που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια

Νεαρός αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας ήταν ο σκιέρ που έχασε τη ζωή του, χθες το βράδυ στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας. Είχε πάει με την παρέα του για νυχτερινό σκι.

Πρόκειται για τον 22χρονο Άκη Ψωμιάδη, αθλητή των ακαδημιών του Φίλιππου Βέροιας, όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη στους κόλπους του συλλόγου. Σε ανάρτηση του Φίλιππου Βέροιας στο facebook αναφέρεται: «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιού του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακά μας Κώστα Ψωμιάδη».

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης “παιδί” του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

loading...