Νέα μαλακία Θ.Πάγκαλου: «Οι Σουλιώτισσες ήταν Αλβανίδες»!

Για άλλη μια φορά ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος ξανακτυπά και «βαφτίζει» τις Σουλιώτισσες Αλβανίδες με αναρτήσεις του στο Twitter.

O Θ. Πάγκαλος σχολίασε την θυσία των Σουλιωτισσών κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας στέλνοντας ένα μήνυμα στα «γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή».

Ο Θ.Πάγκαλος ξεκινά το συλλογισμό του επισημαίνοντας πως στην γλώσσα των Ελλήνων η λέξη «λουλούδι» έχει πλήρως σχεδόν αντικαταστήσει την αρχαιοελληνική «ανθός», αν και προέρχεται από την αλβανική «λούλιε». Οι Σουλιώτισσες, λέει, που έριξαν τα μωρά τους και έπεσαν από το Ζάλογγο σαν σήμερα πριν από 215 χρόνια, προτιμώντας τον θάνατο από τον εξευτελισμό, ήταν πλήρως αλβανόφωνες. Δεν μπορεί λοιπόν να έλεγαν «ούτε ανθός στην αμμουδιά», όπως αναφέρει το δημοτικό τραγούδι που μιλά για το περιστατικό…

«Ας καταλάβουν επιτέλους τα γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια ότι Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή», κλείνει το συλλογισμό του ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ολόκληρη η ανάρτησή του που έγινε σε τρία tweets:

«Δεν υπάρχει Έλληνας να μην καταλαβαίνει τη λέξη λουλούδι. Έχει υποκαταστήσει πλήρως την παλαιότερη ελληνική λέξη άνθος. Πόσοι όμως ξέρουν ότι το λουλούδι προέρχεται από το αλβανικό λιούλιε; Σαν σήμερα, 215 χρόνια πριν, στα βουνά βόρεια της Πρέβεζας, οι Σουλιώτισσες ρίξαν τα βρέφη τους στο γκρεμό και μετά πήδηξαν και οι ίδιες. Ο θάνατος ήταν προτιμότερος από τον εξευτελισμό. Πως όμως οι Σουλιώτισσες λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες; Ας καταλάβουν επιτέλους τα γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια ότι Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή».

loading...

9 thoughts on “Νέα μαλακία Θ.Πάγκαλου: «Οι Σουλιώτισσες ήταν Αλβανίδες»!

  1. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το παιδοβουβαλο το πολύ πάχος έχει φράξει τον εγκέφαλο του και πετάει μαλακιες χοντρέ ανθέλληνας αν δεν σ αρέσει εδώ τραβά στην Αλβανία εσύ έχεις καταγωγή από εκεί όχι και οι Σουλιώτες

  2. Οι μύθοι βούλιαξαν το έθνος μας. Δεν μας άφησαν ποτέ να αντικρίσουμε την πραγματικότητα, να δούμε το αληθινό μας πρόσωπο στον καθρέφτη.

    Νομίζουμε πως είμαστε λαός σπλαχνικός και φιλάνθρωπος. Όμως έχουμε κάνει θηριωδίες φοβερές. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν αναίτια χιλιάδες άμαχοι.

    Στη Μικρασιατική Εκστρατεία ο Ελληνικός Στρατός έκανε απίστευτες σφαγές και ωμότητες – προκαλώντας τα άγρια αντίποινα.
    Αυτά δεν μας τα είπαν στο σχολείο.

    Νομίζουμε πως η εκκλησία μας είναι ανώτερη.
    Μπορεί να μην είχε Ιερά Εξέταση αλλά έκαψε, έσφαξε και βασάνισε τους Ελληνες εθνικούς και στην Εικονομαχία σκότωσε εκατό χιλιάδες "αντιφρονούντες".
    Αργότερα καταράστηκε τον Ρήγα, τον Κολοκοτρώνη, τον Υψηλάντη, πολέμησε και αφόρισε την Επανάσταση,
    και για να καλύψει την ντροπή
    επινόησε μετά τους μύθους της Αγίας Λαύρας και του Κρυφού Σχολειού.

    Νομίζουμε ότι κρατάμε από μεγάλο σόι, αλλά το Βυζάντιο ήταν πολυεθνικό ρωμαϊκό και όχι ελληνικό κράτος.
    Ούτε ένας αυτοκράτορας δεν καταγόταν από την κυρίως Ελλάδα, πλην της παιδοκτόνου Ειρήνης της Αθηναίας, η οποία παντρεύτκε έναν Τούρκο (Χάζαρο) τον αυτοκράτορα Λέοντα τον Δ΄ (775 -780).
    Ρωμιοί (δηλαδή Ρωμαίοι) ονομαζόμασταν, μέχρι που μας ξαναβάφτισαν Ελληνες οι Δυτικοί.
    Οι οποίοι και μας απελευθέρωσαν, όταν η Επανάστασή μας είχε αποτύχει – χάρη στο αλληλοφάγωμά μας.

    Και βέβαια ο Xορός του Ζαλόγγου ήταν μύθος.
    Το τραγούδι που (δήθεν) τραγούδαγαν οι Σουλιώτισσες γράφτηκε 106 χρόνια μετά. Και θα ήταν δύσκολο να το τραγουδάνε, αφού ήταν αλβανόφωνες.

    Σαν τα πληρώματα του ελληνικού στόλου, που, όπως γράφει ο Παπαρρηγόπουλος, δεν κατάλαβαν λέξη από τον λόγο που τους έβγαλε ο Μαυροκορδάτος στα ελληνικά. Γιατί ήταν όλοι αλβανόφωνοι.
    Ούτε αυτά τα μάθαμε ποτέ.

  3. ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΩΜΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ -ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΩΌΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΟΘΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ….. ΘΑ ΕΛΕΓΑ

  4. ΑΝΘΟΣ,ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ,ΑΝΘΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ,ΑΝΘΟΣΤΗΛΗ……….ΚΛΠ……..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ……….

  5. *************************************
    Η Παγκοσμιοποίηση θέλει να μας πείσει ότι εμείς δεν είμαστε απόγονοι των Ελλήνων. Η Παγκοσμιοποίηση καταργεί την εθνική συνείδηση, τα σύνορα, την χριστιανική Πίστη, τις ηθικές αξίες.

    Για το Βυζάντιο και την Ελληνικότητά του, μου αρκεί και μόνο η επιστολή του Πελοποννήσιου Έλληνα, του Πλήθωνα Γεμιστού προς τον Παλαιολόγο:

    ''εμείς πάνω στους οποίους είστε ηγεμόνας και βασιλεύς,
    είμαστε Έ λ λ η ν ε ς κατά την καταγωγή, όπως μαρτυρεί η γλώσσα και η πατροπαράδοτος παιδεία''.

    https://rassias.gr/1087PLETHO.html
    *****************************************

  6. Εσύ είσαι σίγουρα αλβανός ψηφοφόρος τού πάγκαλου παλιοκαθήκι

  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 5.44,
    ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΟΛΥ" ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ "ΕΙΠΑΝ".
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ…"ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ". ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ 20, 30, 40, 50…..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΘΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΗΝ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ" ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΣΤΟ "ΙΛΙΟΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ", ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΕΙΠΕ" ΟΤΙ ΟΙ "5.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΟΝΤΑ", ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" π.χ. ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1300μ.χ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙΣ "ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ". Η ΛΕΞΗ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ "ΦΙΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ …ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ…
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "θεοι", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ"? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟ ΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΕΣ" ΜΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η Χ.Α., ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ…ΔΙΑΟΛΙΚΗ ΤΥΧΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ (ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ) ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ …ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΟ 148 π.χ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Δ Ο Υ Λ Ο Ι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΤΑΝ "ΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΣΙΤΑ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΞ ΟΣΩΝ …ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΑΘΛΟ", ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΛΑΙ ΤΟΥ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. Ξεχασες τα ζαρζαβατικα του ψωριαρη μασονοσταγακη με τα ελλανια νερα που θεραπευουν πασαν νοσο

  9. μαρκος σταγακης:εβραιομασονος αθεος χαφιες των εβραιων κολληταρι του μασονου καλοπουλου και της ιδιας σχολης των αθεων ανθελληνων πληρωμενων ζωων

Comments are closed.