ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ! Οι Τοπ 10 Τροφές Για… Καυτές Βραδιές

Το τσίλι σε καίει για τα καλά… μέσα και έξω! Και όχι μόνο με αυτό. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε δημοσίευμα της υπάρχουν και άλλες τροφές που υπόσχονται ονειρεμένες βραδιές αχαλίνωτου σεξ.
1.Τα στρείδια είναι καλή πηγή ψευδαργύρου. Σημειωτέον, η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.

2. Σολομός: Τα λιπαρά ψάρια είναι πλούσια σε οξέα ωμέγα-3 , ότι πρέπει για την καλή κυκλοφορία του αίματος και κατά συνέπεια για καλές επιδόσεις στο κρεβάτι…

3. Μπριζόλα: Καλή πηγή σιδήρου, ότι καλύτερο αν θέλουμε «βρώμικα» παιχνίδια στο σεξ .

4. Σπαράγγια: Το σχήμα τους παραπέμπει σε φαλλικά σύμβολα, όμως τα σπαράγγια παρέχουν πολύτιμο φολικό οξύ.

Αρκούν 120 γραμμάρια από τα νόστιμα αυτά λαχανικά για να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, εμπεριέχουν βιταμίνη Ε, απαραίτητη για την υγεία της καρδιάς.

5. Τσίλι. Ερεθίζει το λαιμό αλλά και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα ευαίσθητα σημεία του σώματος.

6. Αβοκάντο: Σε πολλές χώρες το αβοκάντο θεωρείται αφροδισιακό και θεωρείται ότι ενισχύει τη γονιμότητα.

7. Αυγά: Πρόκειται για την καλύτερη διατροφή. Με δύο αυγά για πρωινό αποφεύγουμε το συνεχές τσιμπολόγημα και κατά συνέπεια, χάνουμε βάρος. Ειδικά στους άνδρες είναι σημαντική η απώλεια βάρους , διότι τα πολλά κιλά μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη λίμπιντο.

8. Παντζάρια: Ρίχνουν την πίεση. Κι αυτό είναι καλό καθώς, οι άνδρες που έχουν υπέρταση , μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

9. Φράουλες: Δεν είναι μόνο ένα σέξι σνακ σε συνδυασμό με σαμπάνια, αλλά εμπεριέχουν λίγες θερμίδες, αλλά είναι πλούσιες σε βιταμίνη C. Πρόκειται για σούπερ σέξι τροφή.

10. Καφές: Ένα εσπρέσο μετά από ένα ρομαντικό δείπνο είναι ότι καλύτερο πριν το σεξ. Η καφεΐνη διεγείρει το νευρικό μας σύστημα και μας κάνει ταύρους στο κρεβάτι…

loading...