H EΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!

Ποια η αναζήτηση του Μ.Αλεξάνδρου στην σκληρότερη έρημο του κόσμου; Μήπως εκπλήρωνε μια θεϊκή αποστολή; Πέτυχε;

Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν! Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος
του όταν τόλμησε να διασχίσει μια από τις σκληρότερες ερήμους του πλανήτη (κατά πολλούς η σκληρότερη). Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αψηφήσει τις πλέον αντίξοες συνθήκες, για να κάνει αυτή τη διαδρομή; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια τρέλα και μια προσπάθεια να αποδείξει την στρατιωτική του αξία. Μα αυτό το είχε κάνει ήδη κάνει πάρα πολλές φορές, μία ακόμα δεν θα του προσέφερε τίποτα! Οπότε το ερώτημα για την αιτία που τον οδήγησε σε αυτό το εγχείρημα παραμένει αναπάντητο; ή μήπως όχι;

Η αμμώδης έρημος της Τάκλα Μακάν
Πριν προχωρήσουμε στη διερεύνηση του πραγματικού σκοπού αυτής της εκστρατείας, ας μιλήσουμε λίγο….για την φύση της συγκεκριμένης ερήμου. Η έρημος Τάκλα Μακάν βρίσκεται στην αυτόνομη κινέζικη επαρχία Σινκιάνγκ – 0υιγούρ. Στο βορρά φτάνει μέχρι τον ποταμό Ταρίμ, στους πρόποδες της οροσειράς Τιεν Σαν και στο νότο μέχρι τα βουνά Κουνλούν. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ψυχρής ερήμου καθώς δέχεται πολύ ψυχρές αέριες μάζες από την Σιβηρία, οι οποίες κατεβάζουν τη θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μερικές φορές φτάνουν σε τιμές κάτω των -20οC. Εξαιτίας της θέσης της, ακριβώς στην καρδιά της Ασίας και των χιλιάδων χιλιομέτρων απόστασης από οποιαδήποτε πηγή νερού, παρουσιάζει πολύ ψυχρές νύχτες ακόμα και το καλοκαίρι. Δηλαδή είναι ουσιαστικά αδιάβατη για οποιονδήποτε άνθρωπο!

Αυτή είναι η πραγματικότητα για την έρημο της Τάκλα Μακάν και φυσικά είναι ιδιαίτερα σκληρή! Άρα ήταν λογικό για έναν τόσο ευφυή στρατηλάτη να οδηγήσει το στρατό του να αντιμετωπίσει τέτοιες αντίξοες συνθήκες, αν δεν υπήρχε ένας ανώτερος σκοπός; Αν δεν είχε εντολή από κάπου για να εκτελέσει μια τέτοια αποστολή, θα το έκανε; Προφανώς και όχι! Ποια όμως μπορεί να ήταν η αποστολή που ίσως είχε ο Μέγας Στρατηλάτης και οδηγήθηκε στις πράξεις αυτές και αντιμετώπισε τόσους κινδύνους. Ήταν μια αποστολή που ορίσθηκε κατά την διάρκεια της εκστρατείας ή είχε εκπαιδευτεί από την παιδική του ηλικία για κάποιον σκοπό. Πιστεύω, όπως και πολλοί συνέλληνες, ότι προετοιμάζονταν για έναν ιερό σκοπό! Για μια αποστολή που είχε ως τελικό στόχο τη σωτηρία του πλανήτη γη και την αποκατάσταση της τάξης και της εύρυθμης λειτουργίας πάνω σε αυτόν!

Η εκστρατεία του Μ. Αλέξανδρου στην Τάκλα Μακάν έγινε περίπου το έτος 326 π.χ. , όταν είχε ολοκληρώσει την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας και προχωρούσε για την κεντρική Ασία.

Οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να υποτάξει τις άγριες φυλές της περιοχής και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να το πετύχει. Ίσως με αυτές τις αναφορές να προσπαθούν, στην πραγματικότητα, να συγκαλύψουν το γεγονός της εκστρατείας! Βρίσκονταν τότε στη επαρχία της Βακτριανής και ακολουθώντας πορεία παράλληλη με τον Ώξο ποταμό έφθασε στα όρια της ερήμου. Ουσιαστικά ακολούθησε την πορεία του Α΄ εκστρατευτικού σώματος του Διονύσου, ο οποίος είχε πρώτος πραγματοποιήσει μια ανάλογη εκστρατεία περίπου 2000 χρόνια πριν τον Μ. Αλέξανδρο. Πέρασε από τα ίδια δύσβατα μονοπάτια για να εισέλθει στην επαρχία Ξιν Γιάνγκ, στην οποία δεσπόζει η έρημος. Τις πληροφορίες για το γεγονός αυτό τις αντλούμε από κείμενα αρχαίων που κάνουν νύξεις για αυτά που συνέβησαν. Επίσης αναφορές για ανθρώπους με λευκά ή πυρόξανθα μαλλιά υπάρχουν και σε κάποιους κινέζικους μύθους. Και επειδή μιλάμε για μύθους, ο μύθος πάντα κρύβει ψήγματα μιας αλήθειας πολύ παλιάς, οι αναφορές για τέτοιους ανθρώπους αφορούν αρχαιότατους χρόνους της κινέζικης ιστορίας και άρα ταιριάζουν χρονικά με την πραγματοποίηση της Διονυσιακής εκστρατείας.

Την απόδειξη ότι πραγματοποιήθηκε αυτή η εκστρατεία μας τη δίνουν σήμερα τα ευρήματα που έρχονται συνεχώς στο φως, από τις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Οι ανασκαφικές αυτές προσπάθειες έχουν αποκαλύψει ερείπια ολόκληρων πόλεων, οι οποίες είναι χτισμένες με αρχαίο ελληνικό ρυμοτομικό σχέδιο. Υπάρχουν θεμέλια κτιρίων με αρχαιοελληνική κατασκευή, με εσωτερική αυλή και ιδιαίτερο χώρο για την κεντρική εστία της οικίας. Τα σημαντικότερα ευρήματα όμως δεν ήταν τα κτίρια, αλλά οι μούμιες που βρέθηκαν στους δεκάδες τάφους της περιοχής. Ήταν πάρα πολλές μούμιες ηλικίας χιλιετηρίδων, τέλεια διατηρημένες από την ξηρασία της ερήμου. Και το πιο παράδοξο…οι μούμιες δεν έμοιαζαν με κινέζους!

Τα μουμιοποιημένα σώματα ανήκαν σε ψηλούς, κοκκινομάλληδες και με ανοιχτόχρωμα μάτια. Προφανώς δεν ήταν κινέζοι οι νεκροί! Οι πιο παλιές ανάγονταν στον 19ο – 18ο αιώνα π.χ. και οι πιο πρόσφατες γύρω στον 4ο αιώνα π.χ.. Ανάμεσα στα σώματα βρίσκονταν και ένα μωρό, το οποίο στη θέση των ματιών του είχε γαλάζιες πέτρες και κάποιες γυναίκες που φορούσαν μυτερά καπέλα όπως οι Αμαζόνες. Ποιοι ήταν τελικά αυτοί οι άνθρωποι και πως διαβιούσαν σε μια τόσο άνυδρη περιοχή; Το δεύτερο ερώτημα απαντάτε με βάση γεωλογικές παρατηρήσεις, οι οποίες εξηγούν την πιθανότητα η έρημος να ήταν κάποτε εύφορη κοιλάδα, λόγω της υψομετρικής διαφοράς από το επίπεδο της θάλασσας. Οι άνθρωποι όμως;

Τα πορίσματα των ερευνών του DNA απέδειξαν ότι οι μούμιες δεν ανήκουν σε κινέζους ή σε κάποιον άλλο λαό της περιοχής ( όπως οι Ουιγούροι Τούρκοι). Έδειξαν ότι προέρχονται από ανθρώπους της αρχαίας Σκυθίας ή της Ανατολικής Μεσογείου.

Όμως εδώ υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που καταδεικνύει την ελληνικότητα των ευρημάτων(αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο Σκύθες και άλλους λαούς της Α. Μεσογείου) και άρα το πέρασμα του Μ Αλεξάνδρου από εκεί. Οι αρχαιολόγοι αναφέρουν ότι σχέδια των ρούχων των νεκρών έχουν αρχαιοελληνικά μοτίβα. Ιδιαίτερα ένα εγχάρακτο σύμβολο σε ένα τάφο, είναι το αρχαιοελληνικό σύμβολο της σβάστικας. Μήπως είναι αλήθεια το πέρασμα των Ελλήνων από εκείνη την περιοχή και αν ναι, τότε τι αναζητούσαν σε μια τέτοια έρημο;

Η Τάκλα Μακάν, στο πάνω μέρος της δορυφορικής φωτογραφίας

Η ύπαρξη πόλεων με ελληνική αρχιτεκτονική και περισσότερο η ανακάλυψη των νεκρών με τα ελληνικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν πέρασαν απλώς οι Έλληνες από εκεί, αλλά πραγματοποίησαν μόνιμη εγκατάσταση. Ποιος ο λόγος μιας τέτοιας πράξης σε εκείνη την περιοχή, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός και συγκεκριμένος ρόλος που θα πρέπει να παίξουν αυτοί που θα εγκαθίσταντο εκεί; Μήπως τελικά οι πόλεις αυτές ήταν φρούρια και φυλάκια και οι άνθρωποι φύλακες κάποιου μυστικού.
Ποιο ήταν αυτό το μυστικό που οδήγησε τον Μεγάλο Στρατηλάτη να πραγματοποιήσει αυτό το σκέλος της εκστρατείας του; Τα ερωτήματα αυτά μας οδηγούν πίσω στην σχολή της Μιέζας και τις διδασκαλίες του Αριστοτέλη προς τον διάσημο μαθητή του! Αναρωτιέμαι τι ακριβώς πληροφορίες του μετέφερε για τις παλιές εκστρατείες των Ελλήνων και το τι έψαχνε τότε ο Διόνυσος. Τι του είπε για τα μυστικά που έκρυβε η έρημος και ποιες οδηγίες του έδωσε για να φτάσει εκεί. Επίσης πρέπει να του έδωσε οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνει όταν θα έφτανε εκεί και αυτό εξηγείται εύκολα με την ύπαρξη των πόλεων-φυλακίων.

Είναι σίγουρο ότι του ανέφερε για την εκστρατεία του Διονύσου και του πρότεινε αυτή τη διαδρομή ως πιο ασφαλή για να προσεγγίσει την έρημο. Η εκστρατεία του Διονύσου μπορεί να αποδειχθεί( σε πείσμα όσων μελετητών τη θεωρούν φαντασίας γέννημα) από την ύπαρξη νεκρών με ηλικία σχεδόν 4000 χρόνων, ανάμεσα στις μούμιες που ανακαλύφθηκαν στην Τάκλα Μακάν. Η ηλικία τους πλησιάζει αυτή της χρονολογίας που αναφέρεται από την αρχαία γραμματεία ως η δόκιμη για την εκστρατεία του Διονύσου. Οπότε ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι ο Μ. Αλέξανδρος επιχείρησε αυτό το κομμάτι της εκστρατείας του για να επιθεωρήσει τα έργα που άφησε ο Διόνυσος και να τα ενισχύσει με δικά του όπου υπήρχε ανάγκη.

Το πιο δύσκολο σημείο είναι ο εντοπισμός της αιτίας για την δημιουργία αυτών των έργων. Ποια ανάγκη οδήγησε να χτιστούν πόλεις στη μέση της ερήμου και να επανδρωθούν από ικανό προσωπικό, έτοιμο να δώσει μάχες! Θα είναι δύσκολο να μάθουμε τι ακριβώς προστάτευαν αυτοί οι φύλακες ή τι ακριβώς εμπόδιζαν να διαφύγει από αυτή την περιοχή. Είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος ότι μια τόσο σκληρή περιοχή, στην οποία φτιάχνει κάποιος φυλάκια-φρούρια, παίζει το ρόλο ενός τύπου φυλακής και έχει μέσα της πολύ ιδιαίτερους/επικίνδυνους κρατούμενους. Τι όμως έκρυβε μέσα της αυτή η φυλακή της ερήμου; Εμείς μπορεί ποτέ να μην το μάθουμε με βεβαιότητα, αλλά ο Αριστοτέλης το είχε πει σίγουρα στον Μ. Αλέξανδρο και αυτό του έδωσε την καταπληκτική ορμή που επέδειξε κατά την διάρκεια της εκστρατείας του.

Γίνεται φανερό, λοιπόν, ότι η έρημος Τάκλα Μακάν κρύβει πολλά και επικίνδυνα μυστικά! Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ιστορικά γεγονότα που φαίνονται ικανά να ανατρέψουν θεμελιωμένες θέσεις για την ιστορία της περιοχής και ίσως την παγκόσμια ιστορία! Εκστρατείες και εγκαταστάσεις πληθυσμών σε εποχές παλαιότερες από ότι πιστεύονταν μέχρι τώρα και οι οποίες έγιναν από λαούς με υψηλό πνευματικό επίπεδο. Λαούς που δεν είχαν σχέση στην εμφάνιση με τους ιθαγενείς και ούτε στα ήθη και έθιμα τους! Και τέλος κεντρικό σημείο σε όλα αυτά είναι οι Έλληνες και οι ενέργειες τους, με αρχηγό τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Διόνυσο!

…Το τρίτο μέρος μάλλον θα το γράψουμε εμείς.

loading...

42 thoughts on “H EΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…!!!

    9.000 χρόνια πριν, οι Έλληνες γύριζαν τον Πλανήτη, λένε ξένα πανεπιστήμια. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ

    Δεν είναι ανθελληνισμός όταν Αμερικανοί επιστήμονες τεκμηριώνουν ότι Έλληνες πήγαν στην Ιαπωνία, Κίνα και Χιλή και δεν το αναφέρουν σε κανένα βιβλίο του Υπουργείου Παιδείας; Γιατί οι απόψεις Αμερικανών καθηγητών ανθρωπολογίας παλαιοντολογίας και ιστορίας ου τεκμηρ ιώνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν παντού, όπως στην Ιαπωνία,Κίνα και στην Χιλή αλλά… δεν υπάρχουν ούτε ως πληροφόρηση σε καμμία βαθμίδα εκπαιδεύσεως, ούτε εις έντυπα ιστορικού ή μη περιεχομένου [2013].
    Αδιαφορία ή ανθελληνισμός του υπουργείου Παιδείας και Εξωτερικών ;

    Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix ο Dr. Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. και χρησιμοποίησαν το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, ο οποίος πρέπει να έγινε γύρω στο 6.500 π.Χ. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, πρέπει να έφθασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα των νήσων Χαβάη. Για αυτό έχουνε μείνει εκεί και διάφορες ελληνικές λέξεις όπως Αέτο, όπου στα χαβανέζικα σημαίνει Αετός. Οι τότε Ίωνες πρέπει να χωριστήκανε σε δύο ομάδες.

    Η πρώτη ομάδα κατευθύνθηκε προς βορρά. Αυτοί ήτανε οι Ίωνες – Βάκχιοι, ενώ η δεύτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς νότο, αυτοί ονομαζότανε Ίωνες – Εκάτιοι.

    Οι Ίωνες Βάκχιοι μετονομάστηκαν σε Ιοναβάκχιο, που αργότερα με γλωσσολογικές παραφράσεις έγιναν οι σημερινοί Ναβάχο, ο πιο πολιτισμένος λαός Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Αυτοί δώσανε στις σημερινές Η.Π.Α. διάφορα τοπωνύμια όπως το ποτάμι : ποταμόκ, που προέρχεται από την ελληνική λέξη ποταμός. Αντίθετα οι Ίωνες Εκάτιοι, μετονομαστήκανε με το πέρασμα των αιώνων σε Ίν[ωνες] +[Ε]κατεις, που με τη γλωσσολογική εξέλιξη έγιναν αργότερα οι Ίνκας, ο πιο πολιτισμένος λαός της Νοτίου Αμερικής.

    Οι πρόγονοι των Ίνκας είχανε ιδρύσει πολλές πόλεις όπως και την πόλη Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της.

    Ο διακεκριμένος παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημίου του Michigan o Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων εκείνης της μυστηριώδους πόλεως και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης. Τι γίνεται τώρα; Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Dr. Don Davis εξηγεί ότι οι κάτοικοι της πόλεως Τιτουάνκο εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρχουνε στην πόλη τα ίχνη κάποιας φυσικής καταστροφής, επιδημίας ή πολέμου, γιατί οι κάτοικοι είχανε τόσο ανεπτυγμένο πολιτισμός, που μπορέσανε να αποικίσουνε το διάστημα.

    Κι έτσι εξαφανίστηκε εκείνος ο μυστηριώδης πολιτισμός των Άνδεων σε μία νύχτα.
    [απόσπασμα εκ του άρθρου της Καθ. Αθηνάς Κεχαγιά, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
    α ) η περίπτωση των Αϊνώ ή Αϊνού εις την Ιαπωνία
    Πολλοί ξένοι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson, υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7.000 π.Χ., στοχεύοντας στο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική.

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» όπως αναφέρουν τα «Διονυσιακά», κατά την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.

  2. Η επίσημη ιστορία της Ιαπωνίας αναφέρει μάλιστα πως όταν οι πρώτοι Ιάπωνες διέσχισαν την Κίνα κι έφτασαν στην Ιαπωνία, συνάντησαν μία λευκή γενειοφόρα φυλή (φαινόμενο εξαιρετικά σπάνιο στην γη της Ανατολίας), τους Αϊνώ, που ήταν δεινοί πολεμιστές και κυνηγοί. Οι Ιάπωνες και γενικά οι Ασιάτες δεν διαθέτουν πυκνές γενειάδες, αφού τα γένια τους είναι αραιά.
    Οι Αϊνού (< Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους αποκαλούν. Στις αρχές του 20ου αιώνος οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000! σήμερα είναι πολλοί λιγότεροι λόγω και της μη προσμίξεως τους με τους Ιάπωνες.
    Ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα, την γνωστή σε όλους μας με την ονομασία Ταϊβάν.

    Οι Αϊνώ είναι λευκοί στην όψη, κάποιοι έχουν γαλάζια μάτια και είναι ψηλοί στο ανάστημα.

    Ο Ιωάννης Πασάς εις το βιβλίο του: «Η Αληθινή Προϊστορία, οι πληροφορίες περί των Αϊνώ είναι ανεπαρκείς και, συνεπώς, δεν υπάρχουν στοιχεία για την ζωή και την δράση των λευκών αυτών ανθρώπων, που είχαν φθάσει και εγκατασταθεί στην Άπω Ανατολή.

    Από τα λιγοστά που γνωρίζουμε για εκείνους, μπορούμε να διακρίνουμε τις ομοιότητές τους με τους αρχαίους Έλληνες βασικά εις τον τρόπο διοικήσεως, εις την ενδυμασία, την γλώσσα, και πολλά άλλα.

    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι προστάτιδα της φυλής τους θεωρούν την «Ματεράσου», εκ του μη – α – τέρα σου (σχόλιο diadrastika: Μητέρα;), όπως και τα ονόματα που έχουν δώσει σε κάποια από τα χωριά τους. Όπως το όνομα Ιτάμι, το όρος Ίταμος εις την περιοχή της αρχαίας Θεσσαλίας, η Αρία, από την ελληνική λέξη Αρεία – Άρης, ο θεό του πολέμου, το Ογκάκι εκ του Όγκα το οποίο ήτο επίθετο της θεάς Αθηνάς εις τους Θηβαίους.

    Επίσης το ιερό πτηνό της Αθηνάς την κουκουβάγια, την οποία την έχουν ως το πτηνό της σοφίας.
    Οι στολές τους είναι κεντημένες με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους ενώ συνηθίζουν να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.
    Οι δε γυναίκες τους φορούν εις το κεφάλι τους, σκυθικό σκούφο, δερμάτινο με σχήμα περικεφαλαίας.

    Οι εικονιζόμενοι αριστερά – δεξιά φαίνεται χωρίς τα χαρακτηριστικά των Ασιαστικών φυλών και δη το «κίτρινο», τα σχιστά μάτια, τα πυκνά γένια.

    Αριστερά η εικονιζόμενη γυναίκα είναι από την φυλή των Αϊνώ, όπου φαίνονται και εις αυτήν τα μη ασιατικά χαρακτηριστικά, το ντύσιμο, και ότι να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.

    [τα ανωτέρω πληροφορίες όπως και οι φωτογραφίες είναι απόσπασμα από το άρθρο με την ονομασία – Άγνωστοι Έλληνες: Αϊνώ, όταν ο Ελληνισμός «άγγιξε» την Ιαπωνία – από τον Greek Odyssey]
    [η βιβλιογραφία αποκρύπτεται μέχρι κυκλοφορίας του βιβλίου του συγγραφέως, διότι αντιγράφονται τα άρθρα του άνευ αναφοράς εις το όνομά του]
    Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Αναμνήσεις από το μέλλον του χθες» υπότιτλο «Ηρωολόγιον Αγιολόγιον» υπό έκδοσιν τέλος 2016.

    pirforosellin. diadrastika.com

  3. Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, από κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Το ψέμμα των Ισπανών και της Καθολικής Εκκλησίας για την «πρωτιά» του Χρ. Κολόμβου.

    Η γενοκτονία των Ινδιάνων.

    Οι Έλληνες Σπαρτιάτες Αραουκάνοι της Χιλής

    Ο Σταύρος Δωρικός γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λαρίσης. Πυρηνικός και Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Τουρίνου. Ειδικεύτηκε στην εφαρμογή της Πυρηνικής Ενέργειας στην Ναυτική Πρόωση.
    Έλαβε μέρος στο Πυρηνικό Ναυτικό Πρόγραμμα της ιταλικής κυβέρνησης και ειδικώτερα στην έρευνα επί των πυρηνικών αντιδραστήρων σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας και είναι μέλος του Σωματείου «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά».

    Από ετών ασχολείται με την αποκρυπτογράφηση της Μινωικής Γραμμικής Γραφής Α. Είναι ερευνητής θεμάτων σχετικών με την καταγωγή των πολιτισμών από γλωσσολογικής κυρίως απόψεως και μελέτης των γλωσσών των ιθαγενών λαών της Αμερικής και όχι μόνον.

    ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….

    http://www.maiandrosnews.gr/post/5053-pos-pistopoieitai-i-paroysia-arxaion-ellinon-stin-ameriki-to-psemma-ton-ispanon-tis-katholikis-ekklisias-i-genoktonia-to

    Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και εργασίες στον αθηναϊκό περιοδικό και ημερήσιο Τύπο. Είναι μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού «Ιχώρ» από της εκδόσεώς του.
    https://

  4. ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???

  5. ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  6. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ!!!!!!

  7. ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΨΩΡΡΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

  8. ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΦΤΕ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ?

  9. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΧΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ Η ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

  10. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ελπιζω για λιγο ακομη) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

    ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ..

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ…

    ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ…!!

  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  12. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

  13. εσυ να δεις τι θα δεις στο παραβαν για την εκλογη καινουργιου αρχηγου στη συμμορια

  14. τοτε γιατι κρυβεσαι ρε ζωο και δεν πας να απολλογηθεις?

  15. ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  16. ΠΟΥΘΣΑΙ ΡΕ ΤΡΙΠΛΟΗΛΙΘΙΕ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ" ΧΕΡΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 8+1 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑΣ ΣΟΥ, ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΟΝΕ ΧΕΡΕΣΕ ΜΩΡΗ ΤΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ, ΩΡΕΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ…
    ΜΗΠΩΣ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ?????

    ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ 12ΘΕΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΛ.20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ….
    ….και μετα το κλασιμο των αρχιδιων μας ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΝΤΑΞΕΙ ?????????????? Ε ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ… ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑ

  17. "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ" ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΙΜΠΙ ΝΤΟΛ ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

    ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΤΟΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΖΩΥΦΙΟ..

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2017 – 6:21 μ.μ.
    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΖΩΟ ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ 12ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2017 – 6:27 μ.μ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΜΩΡΗ ΣΑΚΑΦΙΟΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ "ΚΑΠΑΚΙ" ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΟΟΟΟΟΟ

    Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2017 – 6:32 μ.μ.
    τι λεει ρε ο γυφτος που μοιαζει σαν φακοχοιρος? οτι ειναι σαν τον κολοκοτρωνη?χαχαχαχαχαχαχα
    με ενα πιατο πατσα κρυφτηκε κατω απο το τραπεζι σκεψου να ακουσει ντουφεκια!!!!θα περασει στο κατοσταρι τον λιουις

  18. 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΟΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

    ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΩΡΗ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ κλπ ΣΕΛΗΝΙΑΖΕΣΑΙ ΒΡΩΜΩΠΟΥΣΤΑ ΕΤΣΙ ???????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΥΦΤΟΤΣΑΡΟΥΧΟ!
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ????ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΖΩΟ????

  19. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟ πχ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ κλπ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΕΙ ΚΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  20. ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΒΙΚΗ ΠΙΘΗΚΑ,ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΖΩΟ

    ΤΩΡΑ ΓΥΦΤΕ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?????
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΡΕ ΖΩΟ!ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΖΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

  21. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΡΙΛΟΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΡΕΛΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ-ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ….ΤΑΚΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΨΩΡΙΑΡΗ ?????

  22. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΥΦΤΕ

  23. ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΩΣΝΥ,ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΗΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

    Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  24. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…!!!!!

    ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ….😀😀😀

  25. γιατι δεν τις δειχνεις στην εισαγγελια?????
    χαχαχαχαχα

  26. ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΖΩΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΟΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΛΟΓΗΘΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ???ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΖΩΟ,ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

  27. ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ….

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΜΩΝΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  28. ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ….

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΜΩΝΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  29. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ….

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΜΩΝΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  30. ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!!
    ΤΙ ΚΕΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ 10 ΕΥΡΩ?

  31. ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΤΑ ΨΕΥΤΟΧΡΕΟΓΡΑΦΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣΑΝ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΗΓΟ? ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΘ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΥΦΤΕ!

  32. ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΒΑΣΤΟ ΖΩΟ

  33. ΓΙΑ ΠΟΣΤΑΡΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ!!!!!! ΡΟΛΜΑΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ?

  34. τι να κανει 9/07? να ποσταρει τους σειριακους αριθμους??????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραιο ανεκδοτο ειπες σαββατιατικα

  35. ΦΤΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΦΤΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ…

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΜΟΚΛΕΙΕΣ ΣΠΑΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…

    ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΔΥΟ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ…

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ…??

  36. ΦΤΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΦΤΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ…

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΜΟΚΛΕΙΕΣ ΣΠΑΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…

    ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΔΥΟ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ…

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ…??

  37. Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  38. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ελπιζω για λιγο ακομη) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

    ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ..

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ…

    ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ…!!

  39. ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΖΩΟ

  40. ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΖΩΟ

  41. ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΖΩΟ

  42. ΣΚΕΩΡΙΑ ΤΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ?
    ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΔΙ

Comments are closed.