Φαήλος Κρανιδιώτης : Άδωνι, άντε και με Τσουκάτο και Πανταγιά

«Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα πως αύριο ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, θα παρουσιάσει το βιβλίο της Μιράντας Ξαφά με συνεισηγητές τον καθηγητή Μπήτρο και
το Γιώργο Παπακωνσταντίνου του ΓΑΠ, αυτού που περιφερόταν ανά τας Ευρώπας και κατηγορούσε τους Έλληνες ως διεφθαρμένους, με συντονιστή την παπιονάτη ντουντούκα της Τρόϊκας, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Η δε εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, αυτό που του χαρίσανε μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρέη, όταν έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις. Μετά τους επαίνους προς τον υπουργό του χαρατσιού και υβριστή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προχωράει πιο βαθιά η όσμωση της μητσοτακικής ηγετικής ομάδας της ΝΔ με τα τσανάκια του Σημίτη, του ΓΑΠ και εκπροσώπους των νεοφιλελεύθερων κρατικοδίαιτων «ανθρωποφάγων». Εύχομαι στον Άδωνι και στο αφεντικό του και εις ανώτερα, σε εκδήλωση του αλήστου μνήμης ΟΠΕΚ μαζί με τον Τσουκάτο και τον Πανταγιά».

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

 ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
M: 694 300 6400
T: 216 9000 951
E: [email protected]
W: www.neadexia.gr

loading...

4 thoughts on “Φαήλος Κρανιδιώτης : Άδωνι, άντε και με Τσουκάτο και Πανταγιά

  1. Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2017 – 7:30 μ.μ.
    Έγινε η μεγαλύτερη εφάπαξ κατάθεση στην ιστορία του πλανήτη (600 δις) και δεν την πήρε χαμπάρι ούτε η Wall Street, ούτε το Marketwatch, ούτε ο Καναδικός τύπος, ούτε οι Κινέζοι, ούτε οι Ιταλοί, ούτε κανείς άλλος στον κόσμο. Κανένας δεν έγραψε τίποτα.

    ΜΟΝΟΝ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ Ο ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΖΟΣ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    ΦΑΗΛΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

  3. -Η απαντηση του Κρανιδιωτη σε στελεχοs τηs Εθνικηs Ενοτηταs!
    ΄΄Ρουφα το αυγο σου…΄΄
    -Φαηλοs Κρανιδιωτηs:Τι μου ειπε ο Καρατζαφερηs για τον……
    ΄΄Με φανταζεσαι εμενα μαζι με την Ξουλιδου και τον Αιβαλιωτη διπλα-διπλα΄΄;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…ε οχι δα…χεχεχεχεχεχε φαηλο ντροπηηηηηη…
    μαζι με το κομαντο τον μπουγατσα και την κλεπτομανη κ.τσουλα ξουλα και το χερι-χερι καρατζαμακρυχερι απο την υποβαθμισμενη περιοχη του ξηροταγαρου-φουρλοποταμου-κουραδοπταμια;οποιαν εντροπην!!!

  4. ΡΕ ΦΑΗΛΟ(ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ?) ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ?ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ,ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ?ΑΛΑΞΕ ?ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ?ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΗΚΕ?ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ ΛΑΖΑΡΙΝΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΑΤΑ! ΟΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ,ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΑΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΈΕΕΕΕΕ ,ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΛΙ ΣΑΣ!!!

Comments are closed.