ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.

Για οσους δεν με γνωριζουν προσωπικα εξαιτιας των ιστορικων εργασιων και του προσωπικου μου αγωνα για να επιβιωσει η πατριδα βιωνω τον απολυτο ρατσισμο ως “ φασιστας” , “χουντικος”, “χρυσαυγιτης”. 

Το αποτελεσμα ειναι να μην μου δινει κανενας εργασια.

Με μισουν παρα πολυ διοτι μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες 
παρατηρησεις-εργασιες και υποδειξεις κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων ενω παραλληλα δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας. 


Απολυτη δικαιωση λοιπον  για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 

Εαν αυτην την στιγμη γραψετε στην γκουκλ την ονομασια της στηλης και το ονομα μου θα βρειτε ελαχιστα αρθρα. 

Ειναι γνωστο σε ολους τους Ελληνοχριστιανους πατριωτες οτι την στηλη ισχυς δια της γνωσεως την γραφω εδω και πολλα χρονια και εχω γραψει παρα πολλες ιστορικες εργασιες οι οποιες ειναι περισσιτερες απο 2000.

Εντουτοις το ετος 2017 αυτες οι οποιες βρισκονται πλεον στην γκουκλ ειναι  μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.  

Ολα αυτα διοτι οι νεοταξιτες τρεμουν στην σκεψη και μονον πως ολο και περσσοτεροι ανθρωποι θα διαβασουν τα αρθρα της στηλης. 


ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ;

ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 
Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως και το ξυπνηστε ρε.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 




Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.


 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας



Εξαιτιας των επι χρονια διαδικτυακων μου δραστηριοτητων διωκομαι αλυπητα απο τους εχθρους της ορδοδοξιας και του Ελληνισμου.

Αυτην την στιγμη κινδυνευω να χασω την ζωη μου γιατι βρισκομαι σε μια περιοχη στην οποια η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ανθελληνες και μισουν καθε τι το Ελληνοχριστιανικο.


 Οι Ελληνες πατριωτες ειναι κυριολεκτικα ελαχιστοι.  Κανεις δεν μου δινει εργασια διοτι ολοι με θεωρουν “φασιστα” , “χουντικο” και χρυσαυγιτη.


Αυτην την στιγμη η ζωη μου βρισκεται σε θανασιμο κινδυνο και χρειαζομαι την υποστηριζη καθε πραγματικου Χριστιανου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. 

Για να μπορεσω να παραμεινω στην ζωη βγαζω σε κληρωση δυο μοτοσυκλετες Κtm 690 και Ktm 525 Μοντελα 2003 και 2008 αντιστοιχα.

Η μια σε αριστη κατασταση και η δευτερη σε αρκετα καλη.

Επισης για τους ιδιους λογους θα βγουνε στην Κληρωση δυο σπανιες σειρες βιβλιων. 

Η νεοτερη πολιτικη Ιστορια της Ελλαδος απο τον Σπυρο Μαρκεζινη με 
εξωφυλλο τον φοινικα (πρωτη εκδοση) απο τις εκδοσεις Παπυρος.



Πολιτική ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος Σπυρίδων Μαρκεζίνη - 4 Τόμοι (Παλαιoβιβλιοπωλείο)
















    Ειναι το ιδιο ακριβως εξωφυλο χωρις το μικρο ασπρο τετραγωνο.

    Επισης η Ελληνικη επαναστασις του 1821 εκδοσεις Μελισσα σε εξι τομους.


    6ΤΟΜΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ








    Ολα τα Βιβλια ειναι σε αριστη κατασταση. Για να συμμετεχετε στην κληρωση και των τεσσαρων πραγματων θα βαλετε συμβολικα 2 ευρω. 


    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 

    IBAN GR  1901713550006355010403299
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ 
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ. 


    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. 

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ 
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ. 

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.


    ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. 

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ. 

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.


     ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. 

    ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΟΥ. 

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ. 


    ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ¨ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. 


    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. 


    ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ , ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. 


    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.




    ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 

    ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΞΑΤΙΑΣ ΤΩΝ
    ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.

    ΕΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 
    ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΠΙΘΜΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ 
    ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 
    ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩ Ο 
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ. 

    ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. 

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ 
    ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.   ΣΥΝΟΛΟ 120 ΕΥΡΩ ΤΟΝ 
    ΧΡΟΝΟ Η 60 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.


    loading...