Κρήτη-Πυρηνικές δοκιμές μικρής ισχύος, θερίζει ο Καρκίνος, απλησίαστες οι Αμερικανικές βάσεις που είναι αμερικανικό έδαφος (α μέρος)

Από την Κρήτη ξηλώνεται η Ελλάδα . Η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας στον Νησί και ειδικά όπου ¨πατάνε ¨ και δραστηριοποιούνται Αμερικανικές δυνάμεις αλλά , και Νατοϊκές , είναι ολοκληρωτική .

Απαγορεύεται στο Ελληνικό κράτος να ενημερωθεί ή να πληροφορηθεί το οτιδήποτε , ως προς το τι μεταφέρεται στην Αμερικανική Βάση της Σούδας από το εξωτερικό , τι φεύγει από αυτήν , τι αποθηκεύεται , τι υπάρχει μέσα στους χώρους της , τι σχεδιάζεται και τι ¨εκτελείται ¨.

Γιατί ;

Η επίσκεψη στους ¨στρατιωτικούς¨ χώρους επιτρέπεται σε λίγους . Ακόμα και τότε ακολουθείτε αυστηρό πρωτόκολλο ενώ , υπάρχουν απαγορευμένες περιοχές που δεν επιτρέπεται ούτε στο πρωθυπουργό να πλησιάσει , εδώ και πολλά χρόνια

Όσοι δέ , πλησιάζουν τους χώρους αυτούς συλλαμβάνονται και ανακρίνονται , υπάρχουν κρατητήρια μέσα .

Δεν πρέπει να ξέρουμε τι υπάρχει και τι συμβαίνει στην αυλή μας ;

Διαθέτουμε οπτικοακουστικό υλικό που ¨κατασχέθηκε ¨ πριν λίγα χρόνια από Αμερικανούς στρατιώτες που προσήχθησαν μεθυσμένοι και ύστερα από καυγά σε αστυνομική υπηρεσία του Νομού Χανίων .

Δεν χρειάζεται όμως να τα γνωστοποιήσουμε.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παραθέσουμε παρακάτω ,είναι αδιαμφισβήτητα. Το δικαίωμα τους λαού της Κρήτης να ξέρει , ανυπέρβλητο .

Με εντολή Κρεμαστινού που συνεχίζει να είναι ισχύ , απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν τον καρκίνο, ειδικά για το Νομό Χανίων.

Στόχος ήταν ο συγκεκριμένος Νομός .Τι λέει σήμερα το Υπουργείο υγείας ;

Η δραματική αύξηση των καρκίνων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων τα τελευταία χρόνια πιστοποιείται από πολλές πηγές, που αρνούνται ( φοβούμενοι και ενίοτε τρομοκρατούμενοι ) να δώσουν στοιχεία και να καταγγείλουν επωνύμως τη συνομωσία που συντελείται σε βάρος της υγείας του χανιώτικου λαού. Όμως μια απλή επίσκεψη στο Ογκολογικό Τμήμα των Αθηναϊκών Νοσοκομείων, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι τα περισσότερα παιδιά που νοσηλεύονται είναι Χανιωτόπουλα

Ποια στρατηγική ακολουθείται προκειμένου να διατηρείτε σε ισχύ αυτή η εντολή ; Η όποια μεμονωμένη ενέργεια γίνεται μέχρι σήμερα για να αναδειχθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα – που μας αφορά όλους – κρίνεται ως κακόβουλη και δυσφημιστική για την Κρήτη .

Βάζουν δηλαδή την υγεία τους , κάτω από το οικονομικό τους συμφέρον .

Μια ακόμα απόδειξη είναι το διαπιστωμένο γεγονός ότι , οι Αμερικάνοι φροντίζουν να ανανεώνουν το προσωπικό τους στην Αμερικανική ( πλέον ) βάση στην Σούδα ,κάθε 6 μήνες , για να μην εκτίθεται μεγαλύτερο διάστημα στη ραδιενέργεια . Τι γίνεται με τους ντόπιους που εργάζονται χρόνια μέσα στην βάση ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , Η ΑΙΤΙΑ ;

Είναι γνωστά τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις που δόθηκαν στη δημοσιότητα με καθυστέρηση 30 χρόνων .Σύμφωνα με τα επίσημα αυτά βρετανικά έγγραφα, η βάση της Σούδας και το Πεδίο Βολής Κρήτης ήταν ενταγμένα στον πυρηνικό προγραμματισμό των ΗΠΑ από το 1975 και παρά την έξοδο της χώρας μας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ συνέχισε να παίζει σημαντικό ρόλο στην τήρηση των λεπτών ισορροπιών της εποχής (Το 1974 αμέσως μετά την τουρκική εισβολή ,αποχωρούμε από το ΝΑΤΟ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδράνεια των συμμάχων )

Τι συμβαίνει όμως σήμερα στην ευρύτερη αυτή περιοχή ; Ας δούμε μερικά αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 , 06.55 ώρα , καταγράφεται δόνηση 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ , αρχικά 16 Χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και μετά από νεότερη επεξεργασία είχε προσδιοριστεί στα 31 χιλιόμετρα, Οι δονήσεις αυτές ( αλλά και οι παρακάτω ) δεν κατεγράφησαν τελικά από σεισμογράφους που βρίσκονται κοντά, παρά μόνο από τον σεισμογράφο του ΤΕΙ στα Χανιά , καίτοι έγιναν αισθητές .Το γεγονός απασχόλησε έντονα τον τοπικό τύπο .

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 ξημερώματα , το πλοίο της γραμμής από Κρήτη προς Πειραιά αναγκάστηκε σε ελιγμό «πανικού» για να αποφύγει «σταθερό» αντικείμενο πάνω στην ρότα του και πλησίον της Μήλου . Αποτέλεσμα ήταν το πλοίο να μπατάρει προς την αριστερή πλευρά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των επιβατών.( πριν μερικές ώρες έχει καταγραφεί έντονη σεισμικότητα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης ) Φήμες έλεγαν ότι γινόταν Πυρηνικές δοκιμές μικρής ισχύος από Αμερικο-νατοικές δυνάμεις μέσα στο Ηφαίστειο .


Τρίτη 25/09/2012 από τις 20:30 έως τις 21:15 γίνονται αισθητές πέντε δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων ,που είχαν σαν βασικά χαρακτηριστικά, απότομη βουή, το τρίξιμο των τζαμιών και την αίσθηση ενός ωστικού κύματος, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή του εργαστηρίου γεωφυσικής κ. Φίλιππο Βαλιανάτο, αποκλείστηκε τότε παντελώς το θέμα της σεισμικής δόνησης. Εκείνη των ώρα δεν εγίνοντο βολές, ούτε από το Πεδίο Βολής Κρήτης, ούτε από την 115 ΠΜ, και επιπλέον μαρτυρίες από κατοίκους που διαμένουν κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, δεν αναφέρουν ιδιαίτερη δραστηριότητα πολεμικών αεροσκαφών.

Τετάρτη 26/09/2012 μεσημέρι Άγνωστης προέλευσης έντονοι ήχοι και δονήσεις έγιναν αισθητές από την Κίσαμο μέχρι τον Αποκόρωνα , βόρεια του νομού Χανίων. Οι σεισμολόγοι ΠΆΛΙ απέκλεισαν την εξήγηση της σεισμικής δόνησης και σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν λόγο για “ηχητικά κύματα” – παλμούς, τα οποία είναι άγνωστης – προς το παρόν – προέλευση. Επίσης , έμπειροι αεροπόροι απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι δονήσεις αυτές να οφείλονταν από ασκήσεις πολεμικών αεροσκαφών


21 Οκτωβρίου 2016 11:45 σημειώνεται εκτόξευση πυραύλου (STINGER) από το Πεδίο Βολής Κρήτης ο οποίος χάνει την πορεία του και ανατινάζεται την τελευταία στιγμή στον αέρα πάνω από το Ρέθυμνο .Η έκρηξη έγινε αισθητή από το Ρέθυμνο έως τα Ανώγεια, προκαλώντας ακόμη και φόβο σε εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι όχι μόνο είδαν την λάμψη στον ουρανό, αλλά ένιωσαν να τραντάζεται η γη κάτω από τα πόδια τους. Τα χημικά του πυραύλου απλώθηκαν σε όλη αυτήν την κατοικημένη περιοχή.

Σε επίμονες ερωτήσεις των τοπικών δημοσιογράφων το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πεδίου Βολής διέψευσαν την εκτέλεση βολών στο Πεδίο Βολής Κρήτης .

Όμως ,το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση του πεδίου βολής «ΚΑΡΑΒΙΑ» για δραστηριότητα με πυρά μεταξύ των κάτωθι αναφερομένων στιγμάτων:

Α) φ: 36ο 56΄Β και λ: 023ο 29΄Α, – Β) φ: 36ο 42΄Β και λ: 023ο 32΄Α,

Γ) φ: 36ο 41΄Β και λ: 023ο 48΄Α, – Δ) φ: 36ο 47΄Β και λ: 023ο 55΄Α, και από ώρες 0930z – 1530 την 21/10/2016

Ίδια περίπτωση με πύραυλο που έχασε την πορεία του και ανατινάχτηκε την τελευταία στιγμή , είχε λάβει χώρα πάλι πριν μερικά χρόνια στην ορεινή περιοχή Χορδάκιον Βόρεια του Νομού Χανίων ( βουνά Σκλόπα ) όπου βρίσκεται το ομώνυμο χωριό . Στο σημείο μάλιστα του βουνού που έπεσαν τμήματα του πυραύλου εκείνου , προκλήθηκε μεγάλη φωτιά , ενώ , από τότε η βλάστηση χάθηκε και η περιοχή είναι ¨κρανίου τόπος ¨ όπως και σήμερα είναι εύκολα ορατή από μακριά.

Η συνέχεια είναι ακατάλληλη ¨για καρδιακούς ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...