Ποιος δικτάτορας σκότωσε τους περισσότερους ανθρώπους; Ενα γράφημα που δεν αφήνει καμία απορία!

Αδόλφος Χίτλερ, Ιωσίφ Στάλιν ή Μάο;
Ποιος σκότωσε τους περισσότερους; Ενα επεξηγηματικό διάγραμμα απεικονίζει δέκα δικτάτορες που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.
Με αυτό τον μάλλον παιδικό, απλοϊκό τρόπο απεικονίζεται το πόσα εκατομμύρια ψυχές έχουν αφαιρέσει: μια σταγόνα αίμα ισοδυναμεί με ένα εκατομμύριο νεκρούς.

Φυσικά, ο νικητής είναι ο Μάο, που ακολουθείται από τον Στάλιν και μετά από τον Χίτλερ.

loading...

3 thoughts on “Ποιος δικτάτορας σκότωσε τους περισσότερους ανθρώπους; Ενα γράφημα που δεν αφήνει καμία απορία!

  1. Και μετα λενε για τον Κυριο Χιτλερ…μια χαρα ανθρωπος ηταν Θεος συχωρεστον

  2. Εξαρτάται απο το τι εννοείτε μιλώντας για ανθρώπους. Αν εννοείτε τους ναζί και τους συνεργούς τους τότε είστε βαθιά παραπλανημένοι απ' τους παππούδες σας και τους προπαππούδες σας που τα έχουν βάλει με τον Στάλιν γιατί εξολόθρευσε ένα σωρό ναζί και συνεργάτες τους μέσα και έξω απ' τη Σοβιετική Ενωση. Και πολύ καλά έκανε.Του ξέφυγαν οι παππούδες σας κι οι προπαππούδες σας βέβαια. Αλλά Κανείς δεν είναι τέλειος έτσι δεν είναι;

  3. ναι δυσοσμε συντρτοφε αλλα οσους εκτελεσε ο Κος Αδολφος ειναι οσοι εκτελεσθηκαν στην ουκρανια απο τον πατερουλη σου συν αλλα 100 εκατομυρια αθωοι πολιτες απλως γιατι δεν γουσταραν την πεινα και τον κουμμονιμσο!! αυτε μπολσεβικακο βλακακο!!
    τυχερος εισαι που δεν περιλαβαμε με τα ταγματα ασφαλεις τον παπουκα σου και τον μπαμπακα σου ωστε να μην υπηρχες εσυ σημερα μιαρε κουμμουνα!!

Comments are closed.