Ξεκινάει ο Πόλεμος συμμοριών στην Αττική . Ρουβικώνας και ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκοινωνούντα δοχεία ;


Δεν έφτανε μόνο αυτό.

Μελή Νεοναζιστικών ομάδων το ¨παίζουν ¨ αντιεξουσιαστές ακόμα και μέλη του Ρουβίκωνα . Αυτό προκύπτει από την ταυτοποίηση – τους τελευταίους 6 μήνες – κάποιων προσαχθέντων . Έχουν μάλιστα παρεισφρήσει στις τάξεις των ανιτεξουσιαστών , και είναι πλέον , οι πλέον ταραξίες .

Βολεύει συνεπώς και τις δυο ¨πλευρές ¨ να μην γίνονται προσαγωγές κατά παράβαση του Π.Δ 141/1991

Εντύπωση από την άλλη , δημιουργεί η διαπίστωση ότι , Ρουβίκωνας , αντιεξουσιαστές , αναρχικοί και πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες και κουφιοκεφαλάκηδες ( εντός και εκτός Εξαρχείων ) δεν έχουν ( έως τώρα ) αντιπαλότητα μεταξύ τους .

Εντύπωση επίσης δημιουργεί η άνευ προηγουμένου ΑΝΟΧΗ σε μια ακατάπαυστη δράση ακτιβισμού και βανδαλισμού ταυτόχρονα αυτών των ¨γνωστών αγνώστων ¨ σε βάρος της εικόνας « τάξης και ασφάλειας» που πρέπει να έχει – ως Τουριστικός Προορισμός – η χώρα μας .

Η ανοχή αυτή έφτασε στο σημείο , να απαγορεύεται στους αστυνομικούς να χρησιμοποιών τις εξωτερικές τουαλέτες της Βουλής που προστατεύουν και να επιτρέπονται στα μέλη του Ρουβίκωνα να προσβάλλουν από το προαύλιο της Βουλής και σε δημόσια θέα , την έννομη και συνταγματική τάξη της χώρας .

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;

Ότι η αστυνομία στην Αττική – και όχι μόνο - , έχει ¨ χάσει την μπάλα ¨

Η φυσική ηγεσία «βολεύεται» να «βγαίνει » μπροστά η πολιτική ηγεσία ;

Ας τα δούμε με την σειρά .

Τα συμφέροντα ( ασφαλιστικών εταιρειών , κτηματομεσιτών , εργολάβων ΜΕΤΡΟ , επιχειρηματιών , ναρκοέμπορων , διακινητών και μαστροπών που θέλουν ελεύθερο πεδίο δράσης κ.α ) που υποστηρίζουν με αμοιβή οι μπαχαλάκηδες αυτοί , είναι πλέον μεγάλα .

Πρόκειται πλέον για ένα νέο κλάδο εργαζομένων με μεγάλη ανταγωνιστικότητα .

Ήδη οι αρχικές ομάδες μπαχαλάκηδων , έχουν αντιληφθεί την παρείσφρηση των «καμουφλαρισμένο ως αναρχικών » μελών , ναζιστικών οργανώσεων και αντιδρούν.

Η εκτέλεση του περιβόητου Χαμπίμπι που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια , τα μέλη αυτά της εγκληματικής οργάνωσης , ήταν μόνο η αρχή . Τότε δεν μπορούσαν να δουν την πραγματικότητα , τώρα όμως την διαπιστώνουν σιγά – σιγά .

Αυτά θα προκαλεί η ΑΝΟΧΗ και η «ανωτερότητα » της Πολιτισμένης πολιτείας … κύριοι .

Αυτήν την κοινωνία θέλετε να παραδώσετε στα παιδιά σας ;

Είστε ηθική αυτουργοί σε αυτό που θα ακολουθήσει .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

3 σχόλια :