Έχετε βρει παλιά μπανιέρα; Δείτε πως να την μετατρέψετε με ελάχιστο κόστος σε ένα υπέροχο καναπέ! Φοβερή κατασκευή! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Όλοι θυμόμαστε το «Πρωινό στης Τίφανυ». Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τη λαμπερή Holly Golightly και τη λιτή διακόσμηση του Νεοϋορκέζικου διαμερίσματος!


Η Audrey Hepburn μένει ακόμα αξέχαστη για τη λεπτότητά της και το όμορφο πνεύμα.

Φανταζόσασταν όμως ότι τόσες πολλές εικόνες από το έργο θα γίνονταν μόδα σήμερα; Για παράδειγμα ο ιδιόμορφος καναπές μπανιέρα στο έργο, έχει κάνει πολλούς να βρίσκουν παλιές μπανιέρες και να τις μετατρέπουν σε καναπέδες!

Καθόλου δύσκολο και για εσάς. Απλά δείτε πώς. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Δείτε το υπέροχο βίντεο κλιπ παρακάτω (που δείχνει και την αρχική μπανιέρα) και μοιραστείτε το με άλλους αν νομίζετε ότι μια τέτοια μπανιέρα θα ήταν υπέροχη στο χώρο σας.

Βρείτε μια παλιά φθηνή μπανιέραΑφαιρέστε τα πόδια και τρίψτε το εξωτερικό της με γυαλόχαρτοΑρχίστε να κόβετε τη μπανιέρα στο πλάι. Ο γωνιακός τροχός μάλλον είναι το καλύτερο εργαλείο
Aπομακρύνετε το κομμάτι που αφαιρέσατεΧρησιμοποιήστε το τριβείο για να καθαρίσετε τις άκρεςΠεράστε αστάρι το εξωτερικό της μπανιέρας και τα πόδιαΜετά περάστε την με το χρώμα που σας αρέσειΒάψτε τα πόδια και όταν στεγνώσουν ξαναβάλτε τα πάλι στη θέση τουςΤρίψτε πάλι το εξωτερικό. Περάστε δεύτερο χέρι μπογιάΜπορείτε να φτιάξετε μαξιλάρι από αφρολέξ και να το ντύσετε με το ύφασμα που θα διαλέξετεΘαυμάστε τον καταπληκτικό καναπέ σας!Ο ιδιαίτερος καναπές σας είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσετε για διάβασμα, να πάρετε τον πρωινό καφέ σας ή να κουβεντιάσετεΜην χάσετε το βίντεο από την ταινία Breakfast at Tiffany’s παρακάτω που δείχνει το αρχικό σχέδιο του συγκεκριμένου καναπέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :