Τα ισοπέδωσε Αυστραλός σε πανηγύρι . Δείτε την μεγάλη ζημιά που έκανε στον Βελισσάρη – βίντεο


Απίστευτο και όμως Ελληνικό . Αυστραλός και συγκεκριμένα απο την Μελβούρνη βρέθηκε σε πρόσφατο πανηγύρι που έγινε στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ , όπου εμφανιζόταν ο αγαπημένος φίλος του Γιώργος Βελισσάρης .
Κανένας δεν περίμενε τέτοιο σκηνικό, όπως θα το δείτε παρακάτω στα βίντεο που ακολουθούν .
Τι εννοούμε ?
Ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο δημοφιλές τραγουδιστής πάνω στην πίστα . Ο Αυστραλός έκανε νόημα στον υπεύθυνο και του έδωσε παραγγελία . Οι σερβιτόροι έτρεχαν να πάρουν θέση και να προετοιμαστούν , ενώ ταυτόχρονα η ορχήστρα καθυστερούσε εσκεμμένα την εισαγωγή του Γιώργου . Όλα ετοιμάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και τότε ξεκίνησαν .
Ο Βελισσάρης άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες απο σαμπάνιες , χτίζοντας 3 μετρα τοίχος μπροστά του , μέχρι που αναγκάστηκε ο τραγουδιστής να αφήσει την θέση του και να μεταβεί μπροστά απο αυτό .
Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν . Οι σερβιτόροι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά απο τα πόστα τους , αφού όλοι ήταν πάνω στην πίστα . Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος και κατα τι μέση του προγράμματος μέχρι το τέλος του πανηγυριού άρχισαν τα καψίματα στα μπουκάλια με ταυτόχρονο άνοιγμα σαμπάνιας , ενώ σε κάποιο σημείο τα λουλούδια τελειώσαν και τότε ο Αυστραλός …. είπε ! – ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΣΑΣ .
Τελικά ξέμειναν για τα καλά …..
Ακολουθούν βίντεο που τα δείχνουν όλα


..
http://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=221656

3 σχόλια :