ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Το σχέδιο της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι στο τελευταίο στάδιο
Οι “στρατολογημένοι”…


Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τα γειτονικά Σκόπια βρίσκονται στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, με δεδομένο το ρήγμα των αλβανόφωνων, που υποκινούνται από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, να βαθαίνει με τους σλαβόφωνους. Στην ΠΓΔΜ δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλος ο Πλανήτης φοβάται ότι θα δημιουργηθεί ανάφλεξη στα Σκόπια που θα δημιουργήσει ένα γενικευμένο πόλεμο στα Βαλκάνια, με απρόβλεπτες καταστροφικές εξελίξεις.

Η σπίθα που άναψε το φυτίλι της έκρηξης στην ΠΓΔΜ ήταν η εκλογή στην Προεδρεία της Βουλής, του Αλβανού Ταλάτ Τζαφέρι, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ταλάτ Τζαφέρι, σε μια επίδειξη δυναμικής και απίστευτης προκλητικότητας, εγκαταστάθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και στις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε, παρουσιάζεται με τη σημαία της Αλβανίας!

Προκαλεί το ισλαμικό σκυλί του Έντι Ράμα!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 το χριστιανοδημοκρατικό (δεξιό) κόμμα που κυβερνούσε, έχασε από τους Σοσιαλδημοκράτες. Ωστόσο, ούτε αυτοί αποκόμισαν την απαραίτητη πλειοψηφία ώστε να σχηματίσουν κυβέρνηση! Μετά λοιπόν, από μεγάλο διάστημα ακυβερνησίας, το πρώτο κόμμα SDSM υποστηρίχθηκε από τρία (3) εθνοτικά αλβανικά κόμματα και έτσι οι Σοσιαλδημοκράτες απέκτησαν τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης. Την οποία αρνήθηκε ο Πρόεδρος των Σκοπίων! Ο οποίος ανέφερε ως βασικό επιχείρημα της απόφασής του το γεγονός της στήριξης των Σοσιαλδημοκρατών από την “Αλβανική Πλατφόρμα”! Που είναι ένας συνασπισμός τεσσάρων (4) αλβανικών κομμάτων, τα οποία κατέλαβαν όλα μαζί στις εκλογές του Δεκεμβρίου, 20 έδρες και υποκινούνται από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα! Είπε λοιπόν, ο Πρόεδρος των Σκοπίων Τζόρτζε Ιβάνοφ:

«Η “Αλβανική Πλατφόρμα” είναι ένα μετεκλογικό ντοκουμέντο που συντάχθηκε και υπογράφηκε σε μια ξένη χώρα, στο υπουργικό συμβούλιο ενός ξένου κρατικού παράγοντα και με τη μεσολάβηση του Πρωθυπουργού μιας ξένης χώρας Έντι Ράμα…

Η “Αλβανική Πλατφόρμα” απειλεί την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας, φέρνοντάς την σε θέση υποτέλειας και εξάρτησης από άλλο κράτος. ΜΕ αυτήν (την “Αλβανική Πλατφόρμα”) η Δημοκρατία της Μακεδονίας εκβιάζεται και τίθενται σε κίνδυνο ο ενιαίος χαρακτήρας της, η κυριαρχία και η ανεξαρτησία της»!

Επίσης, θεωρεί πως εάν δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τότε, θα αρχίσουν οι παραχωρήσεις προς την αλβανική μειονότητα, όπως να ορισθούν ως επίσημη γλώσσα τα αλβανικά, και σε περιοχές που δεν υπάρχει αλβανόφωνο στοιχείο!
Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις “έπαιρναν” βαθύ ύπνο…
Όλες οι παραπάνω εξελίξεις μας παραπέμπουν στο γεγονός πως ο σχεδιασμός της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας” βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο!

Από πλευράς μας, με σωρεία άρθρων, που συνοδεύονταν με τη δημοσίευση ατράνταχτων ντοκουμέντων, σας ενημερώσαμε για την δραστηριότητα όλων των Αλβανικών κυβερνήσεων υπέρ της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, που συμπεριλαμβάνει τη Θεσπρωτία και την Κέρκυρα!

Σας ενημερώναμε πως, οι ελληνικές κυβερνήσεις (όλες) επί δεκαετίες εφησύχαζαν και έκλειναν τα μάτια και τα αυτιά τους, όταν οι Αλβανοί οργανώνονταν στρατηγικά και μεθοδικά!

Το στρατολογημένο ελληνικό λόμπυ!Σας ενημερώναμε ότι, η Αλβανική Πρεσβεία και πιο συγκεκριμένα το μορφωτικό της τμήμα, καθώς και το γραφείο του εμπορικού ακολούθου είχαν επιδοθεί στην οργάνωση ενός σχεδίου μακράς πνοής για τη στρατολόγηση, με μέθοδο και πολύ προσοχή, ατόμων στην Πατρίδα μας, προκειμένου να συγκροτήσουν μια ισχυρή ελίτ μέσω της οποίας θα περνούσαν τις γραμμές των Αλβανικών θέσεων!

Η στρατολόγηση για τη συγκρότηση αυτής της ελίτ είχε στραφεί, κυρίως, στο χώρο των δημοσιογράφων, στον Τύπο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και σε καθηγητές Πανεπιστημίων, σε ιατρούς, σε επιχειρήσεις, σε καλλιτέχνες, σε νομικούς και σε πολιτικούς! Όλοι οι στρατολογημένοι συνεργάζονταν και συνεργάζονται στενά με τον μορφωτικό ακόλουθο της εδώ Τουρκικής Πρεσβείας! Όλοι αυτοί συνεργάζονταν και συνεργάζονται στενά για τη δημιουργία κλίματος υπέρ της Αλβανίας! Με σκοπό να περνούν στα σπίτια των Ελλήνων την Αλβανική προπαγάνδα, ώστε οι αντιδράσεις να είναι χλιαρές έως και ανύπαρκτες! Αυτό το λόμπυ από ‘Ελληνες, φιλικό προς τους Αλβανούς, οργανώθηκε από τη ΜΙΤ της Τουρκίας!

Προδότες ή ανίκανοι;;
Η άκρως ενημερωμένη πηγή μας – που ποτέ δεν έχει λαθέψει – μας ενημέρωσε ότι, το σχέδιο δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, το οποίο βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, το γνώριζαν όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, τις τελευταίες δεκαετίες! Αλλά προφανώς,, σφύριζαν αδιάφορες, όπως ο εφησυχασμένος πολίτης, ο οποίος σου λέει: “η φωτιά βρίσκεται στο διπλανό σπίτι. Δεν θα φτάσει ποτέ στο δικό μου”!

Είχαν λοιπόν ενημερωθεί πως, τα Σκόπια θα αυτονομηθούν με ήπια ή βίαια μέσα! Είχαν ενημερωθεί πως, μετά την αυτονομία των Αλβανών, θα διαμελισθούν! Είχαν ενημερωθεί πως, οι Βούλγαροι θα θελήσουν να πάρουν το δικό τους μερίδιο! Είχαν ενημερωθεί πως, πιθανότατα με αυτές τις εξελίξεις να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό κράτος” σε βάρος της Ελλάδος!

Αφού, η “Τσαμουριά” είναι ένα ζήτημα υπαρκτό για την Αλβανία και σιγά – σιγά το φέρνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο! Που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το σχέδιο περί της ανύπαρκτης “Τσαμουριάς” πέρασε και περνάει “μέσα” από Βορειοηπειρωτικούς συλλόγους! Θέμα, άλλωστε, που αναδείξαμε σε παλαιότερο άρθρο μου!
Οι “στρατολογημένοι”…
Στα πεταχτά, θα σας θυμίσω, την τηλεοπτική εκπομπή που προβαλλόταν στην κρατική ΝΕΤ, πριν δυο περίπου δεκαετίες, από τον δημοσιογράφο και σημερινό ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, που είχε θέματα, όπως εκείνο της 25ης Οκτωβρίου 2000: “Ρατσισμός στην Ελλάδα”!

Ή όπως, το δημοσίευμα στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” στις 16 Νοεμβρίου 2010, του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Αλέξη Ηρακλείδη, με τίτλο: Έλληνες – Αλβανοί – Αρβανίτες”! Το οποίο υπερθεμάτιζε υπέρ των αλβανικών θέσεων! Άλλωστε, είναι γνωστές οι θέσεις του συγκεκριμένου Καθηγητή, ο οποίος βρισκόταν στον σκληρό πυρήνα της Πανεπιστημιακής ελίτ και του εκλιπόντα Αριστείδη Κόλλια, υπέρμαχου της θέσεως περί “Αλβανικής” μειονότητας στην Ελλάδα!

Τι παιχνίδι παίζει η Παγκόσμια κοινότητα;;
Δεν πρόλαβε ο Ταλάτ Τζαφέρι, ο Αλβανός Πρόεδρος της Σκοπιανής Βουλής να στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του και δέχτηκε την επίσκεψη του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στα Σκόπια, του πρέσβη Σάμουελ Ζμπόγκαρ!

Επίσης, ο βοηθός αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κ. Χόιτ την παρελθούσα Κυριακή συναντήθηκε με τον Ταλάτ Τζαφέρι, στο πλαίσιο μιας μεσολαβητικής πρωτοβουλίας των ΗΠΑ, νομιμοποιώντας έτσι τον Ταλάτ Τζαφέρι!!Επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.apostoloupanos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :